sacred PIRANHA Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 ale to jakas konkretna sowa czy byle "hu hu" robila?:D Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Niki-lidka napisał(a):mowilam juz ze to podmiana jest...jak oni to zrobili? hihihi Ja podejrzałam Erazm jak to robi. Bierze do reki... pałeczkę z której sypią się iskry. I szepcze "abrakadabra hokus pokus cary mary...", potem spluwa przez lewe ramię trzykrotnie, przechodzi przez cmentarz karaimski, patrzy w oczy sowie i już jest metamorfoza pieska:lol: Quote
GameBoy Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Isadora7 napisał(a):Ja podejrzałam Erazm jak to robi. Bierze do reki... pałeczkę z której sypią się iskry. I szepcze "abrakadabra hokus pokus cary mary...", potem spluwa przez lewe ramię trzykrotnie, przechodzi przez cmentarz karaimski, patrzy w oczy sowie i już jest metamorfoza pieska:lol: o geeeez !!! a ja ją do domu wpuszczałam!!! i to z yooorkiem!!! Quote
sacred PIRANHA Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 GB teraz musisz chyba jakies odczarowanie zalatwic, egzorcyzmy itp..powaga:D Quote
GameBoy Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 nie no dam rade ciotka Erazm jest ok, yooorek tez choc chcial zjesc Hexe i kota na raz Quote
Isadora7 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 GameBoy napisał(a):o geeeez !!! a ja ją do domu wpuszczałam!!! i to z yooorkiem!!! Ja też :evil_lol: GameBoy napisał(a):nie no dam rade ciotka Erazm jest ok, yooorek tez choc chcial zjesc Hexe i kota na raz Bo prawda jest taka że Erazm to też Yoorek. Ja słyszałam że Yoorki robią takie cuda. Faktem też jest że ten yoorek przy Erazm to wszystkojedzący - jamniki tez jada :roflt::roflt::roflt: :loveu: Quote
Erazm Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Chyba muszę wsiąść na miotłę i polecieć do Was, zrobić porządki, machnąć nią parę razy, yoorkowi przywrócić jego pierwotną postać, bo tu się robi rzeczywiscie wariacki wątek:ghost_2::evil: Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Erazm napisał(a):Chyba muszę wsiąść na miotłę i polecieć do Was, zrobić porządki, machnąć nią parę razy, yoorkowi przywrócić jego pierwotną postać, bo tu się robi rzeczywiscie wariacki wątek:ghost_2::evil: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Erazm napisał(a):Chyba muszę wsiąść na miotłę i polecieć do Was, zrobić porządki, machnąć nią parę razy, yoorkowi przywrócić jego pierwotną postać, bo tu się robi rzeczywiscie wariacki wątek:ghost_2::evil: A jaki ma być zobacz na zestaw osobowy wizytujących ten wątek. poza mną poważną panią w pobalzacowskim wieku reszta to jakieś egzaltowane młodziki:megagrin::megagrin::megagrin: Tylko ja jedna wprowadzam tu powagę i stateczność (aż mi moherowy z głowy zleciał ze śmiechu) :roflt::roflt::roflt: Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ja sobie wypraszam ja bywam powazna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='GameBoy']ja sobie wypraszam ja bywam powazna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Może i bywasz ale ja jestem zawsze poważna, stateczna... Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Isadora7']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Może i bywasz ale ja jestem zawsze poważna, stateczna... szczegolnie z tym jamniolem w zielonym kapelutku u boku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 GameBoy napisał(a):szczegolnie z tym jamniolem w zielonym kapelutku u boku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: O przepraszam, Rambo się wkurzył to jest strój szyty na miarę i z wyszytym jego imieniem. A ja się nosze przyzwoicie, bliźniak od Wietnamców, podcięta-opieta spódnica, trwała, fryz na "Włoszkie" i pasemka. Do tego śliczny beżowy wyczesany berecik. W święta fiolecik. Usteczka wąziutkie jak na jędze przystało z wyrzeźbionym szminką za 3 złote serduszkiem. Kolor wściekły czerwony. Henna super czarna na wyłysiałych brewkach. Papucie od Cygana. Na tych co wiecznie siedzą przy kompach patrze jak na sekciarzy, bo to tylko zło przynosi. Najchętniej czytam "Super Express" i "Fakt", uwielbiam tez "Wróżkę". Oglądam "M jak Miłość", "Klan" i parę innych. Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 co to jest "Wróżka" bo resztę brendów jeszcze kojarzę :eviltong: Quote
Isadora7 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='GameBoy']co to jest "Wróżka" bo resztę brendów jeszcze kojarzę :eviltong: To masz "masakryczne zaległości". Koniecznie nadgoń te braki :grins::grins::grins::grins: Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 pieszczoty chronia serce...hmmm a czego pieszczoty??? serca? :eviltong: chyba SE kupie, cmokasy dla Rambiego Quote
Isadora7 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 GameBoy napisał(a):pieszczoty chronia serce...hmmm a czego pieszczoty??? serca? :eviltong: chyba SE kupie, cmokasy dla Rambiego Wiesz w moim wieku to już nie wiem o innych pieszczotach niż serca. Mam pytanie te cmokasy dla Rambiego od ciebie czy Hexy? Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 "to czego szukasz jest w tobie" dobre !!!!!!!!!!!! hehehehehe Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Isadora7 napisał(a):Wiesz w moim wieku to już nie wiem o innych pieszczotach niż serca. Mam pytanie te cmokasy dla Rambiego od ciebie czy Hexy? od Hexulinki Quote
Isadora7 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 GameBoy napisał(a):od Hexulinki To super że od tego słodkiego maleństwa. On chowany przez boksia i dostaje amoku jak widzi coś takie nie ważące jak on 4,5 kg (w kombinezonie ze zdjęcia). Wariat jest uwielbia duże. Quote
GameBoy Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 moja Hexulinka wazy 34,5 - idealnie jak widze!:loveu: Quote
Erazm Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 To z innej beczki: Axel został pogoniony przez szynszyla:shake::shake::shake: Z Krecikiem szynszyl sypiał..... Biedny Axelik......:-(:-(:-( Quote
siemionka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Bo Marysienka (szynszyla) to wariatka jest, jak terminator niczego sie nie boi, Axel jak wklada nos w kratki klatki to Marysienka skacze na niego i Axelik biedak ucieka, albo lapa w klatke wali =] Ale jak sie wyjmie zwierzaka z klatki to Axel ja lize =] wiec nawet do takich zwierzat jest pozytywnie nastawiony... chyba ze jeszcze jest druga teoria.... ze ja smakuje :diabloti: a jak posmakuje to zje :evil_lol: Zart oczywiscie, jutro lub we wtorek zabieram Axela do stajni na konfrontacje z konmi zobaczymy jak zareaguje :p Quote
Erazm Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Siemionka Ty to wiesz jak mi humor poprawić:lol: Quote
Recommended Posts