Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj próbował bawić się z moim yoorkiem i oczywiście nic z tego nie wyszło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, bo yoorek nie lubi nikogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Siemionka będzie pewnie pisać raporty, narazie wyglądało, że chłopak pozytywnie nastawiony

Posted

siemionka napisał(a):
Axel sie wyludnia.... dzis pojechal ze mna na uczelnia, siedzial grzecznie w sali podczas zajec, chodzil po calej sali i od wszystkich po kolei dostalawal porcje mizianka, nawet od profesora :diabloti:, byl bardzo grzeczny, nawet nie pisnal, w autobusie tez dzielnie jechal, siedzial grzecznie i w ogole sie nie bal. Pies SKARB!!! I najwazniejsze! juz jest pewne ze umie zalatwiac potrzeby na podworku :multi:. Zasluguje na SUPERDOM :mad:

O rany on jest rewelacyjny. Jak na "sznaucera" przystało :grins::grins::grins:

Niki-lidka napisał(a):
a jak on z innymi pieskami?

Mogę podesłać jamola na sprawdzenie

:-D:-D:-D

Posted

[quote name='Isadora7']

Szczękę zbieram z wrażenia

:loveu:

Ty zbierasz w całości a mnie brakuję sześć dzembów..... rozsypali się po podłodze przy upadku i nie mogę znaleźć a jednym się kot bawił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To są chyba dwa różne psiaki!!! Coś pomyliłyście chyba :eviltong:!!
Trzeba dać go na "metamorfozy" jak już znajdzie swojego człowieka.
Cudny jest po prostu :iloveyou:!!!!!!

Posted

Axel sie wyludnia.... dzis pojechal ze mna na uczelnia, siedzial grzecznie w sali podczas zajec, chodzil po calej sali i od wszystkich po kolei dostalawal porcje mizianka, nawet od profesora :diabloti:, byl bardzo grzeczny, nawet nie pisnal, w autobusie tez dzielnie jechal, siedzial grzecznie i w ogole sie nie bal. Pies SKARB!!! I najwazniejsze! juz jest pewne ze umie zalatwiac potrzeby na podworku :multi:. Zasluguje na SUPERDOM :mad:

Nowa kampania reklamowa dla Axelka powinna przebiegać pod hasłem:
Nie dość że sznaucer to jeszcze studiuje

:loveu:

Posted

Erazm napisał(a):
Ty cioteczko to masz łeb:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Wiesz Krecik był z posagiem a ten będzie studiujący sznaucer. Równie prawdziwe jak reklama kremu na zmarszczki prezentowana przez 20-latkę. A jak ludzie kupują :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Erazm']Odkryć, odkryć:eviltong::eviltong::eviltong:

Na odkrycie musi być zezwolenie ze strony "jedynie słusznych". A ja korzystając z okazji pospamuję. Od jutra u mnie będzie taka para: