Erazm Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Wczoraj próbował bawić się z moim yoorkiem i oczywiście nic z tego nie wyszło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, bo yoorek nie lubi nikogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Siemionka będzie pewnie pisać raporty, narazie wyglądało, że chłopak pozytywnie nastawiony Quote
Isadora7 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 siemionka napisał(a):Axel sie wyludnia.... dzis pojechal ze mna na uczelnia, siedzial grzecznie w sali podczas zajec, chodzil po calej sali i od wszystkich po kolei dostalawal porcje mizianka, nawet od profesora :diabloti:, byl bardzo grzeczny, nawet nie pisnal, w autobusie tez dzielnie jechal, siedzial grzecznie i w ogole sie nie bal. Pies SKARB!!! I najwazniejsze! juz jest pewne ze umie zalatwiac potrzeby na podworku :multi:. Zasluguje na SUPERDOM :mad: O rany on jest rewelacyjny. Jak na "sznaucera" przystało :grins::grins::grins: Niki-lidka napisał(a):a jak on z innymi pieskami? Mogę podesłać jamola na sprawdzenie :-D:-D:-D Quote
Hotel KADIF Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Isadora7']Szczękę zbieram z wrażenia :loveu: Ty zbierasz w całości a mnie brakuję sześć dzembów..... rozsypali się po podłodze przy upadku i nie mogę znaleźć a jednym się kot bawił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To są chyba dwa różne psiaki!!! Coś pomyliłyście chyba :eviltong:!! Trzeba dać go na "metamorfozy" jak już znajdzie swojego człowieka. Cudny jest po prostu :iloveyou:!!!!!! Quote
Erazm Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Myślę, że Axel by się ucieszył gdyby mógł pobaraszkować z wesołym psiakiem:loveu: Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Axel sie wyludnia.... dzis pojechal ze mna na uczelnia, siedzial grzecznie w sali podczas zajec, chodzil po calej sali i od wszystkich po kolei dostalawal porcje mizianka, nawet od profesora :diabloti:, byl bardzo grzeczny, nawet nie pisnal, w autobusie tez dzielnie jechal, siedzial grzecznie i w ogole sie nie bal. Pies SKARB!!! I najwazniejsze! juz jest pewne ze umie zalatwiac potrzeby na podworku :multi:. Zasluguje na SUPERDOM :mad: Nowa kampania reklamowa dla Axelka powinna przebiegać pod hasłem: Nie dość że sznaucer to jeszcze studiuje :loveu: Quote
Erazm Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Ty cioteczko to masz łeb:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Erazm napisał(a):Ty cioteczko to masz łeb:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wiesz Krecik był z posagiem a ten będzie studiujący sznaucer. Równie prawdziwe jak reklama kremu na zmarszczki prezentowana przez 20-latkę. A jak ludzie kupują :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Czaka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Erazm napisał(a):Przystojny jestem... To fakt! :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ależ przystojniak - ty go naprawde podmieniłaś Quote
siemionka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 A oto fotki jak spi szczesliwy Axel :p http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3255470c2b0f270d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2bd5971376771064.html Quote
Erazm Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Axel jesteś boooooooooski:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No nareszcie ktoś się zajął bezeceństwami :roflt::roflt::roflt: Quote
Fortuna Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Erazm']Axel jesteś boooooooooski:loveu::loveu::loveu::loveu: Wlasnie nie wiadomo czy do konca jest boski, nic nie widac. :cool2::cool2: Quote
Erazm Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Odkryć, odkryć:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Erazm']Odkryć, odkryć:eviltong::eviltong::eviltong: Na odkrycie musi być zezwolenie ze strony "jedynie słusznych". A ja korzystając z okazji pospamuję. Od jutra u mnie będzie taka para: Quote
Erazm Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Axel wpadnie do cudnych koleżków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Erazm napisał(a):Axel wpadnie do cudnych koleżków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapraszamy :) Quote
Czaka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Słodziaki :loveu:. Alfik chyba jest już troszkę leciwy, bo pysio ma siwawy. Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Romek-Zamość napisał(a):Słodziaki :loveu:. Alfik chyba jest już troszkę leciwy, bo pysio ma siwawy. Rambo w czerwcu będzie miał 6 lat a Alfik podobno ma 10 Quote
GameBoy Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 wariacki wątek z psem zrobionym na sznupa :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 mowilam juz ze to podmiana jest...jak oni to zrobili? hihihi Quote
Recommended Posts