Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Erazm napisał(a):Jutro wszystko napiszę, będą nowe foty po fryzjerze, o charakterze będę pisać systematycznie, po wnikliwej obserwacji, chłopak będzie gotów(kastracja) do adopcji za miesiąc No to czekamy, czekamy.... Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Timonek napisał(a)::loveu: Napiszcie cos wiencej o nim . Jaki duzy niewiencej w centymetrach , harakterek , do dzieci i ludzi , ...co wiecie.....??? Taki sliczny , jak sie cos dowiem o nim ,to tutaj sie popytam . Narazie , Bozena Już niedługo nowe wiadomości. W chwili obecnej Filutek jest w drodze do fryzjera, salonu makijażu, sklepu z odzieżą :megagrin::megagrin::megagrin: Tak naprawde Erazm dzwoniła i jedzie z nim do fryzjera. Udało mi sie wyłuskać to z okrzyków jakie wydawała "on jest zaje... fajny, cudny, mądry, genialny" itd. Jest urokliwy, resztę wraz ze zdjęciami jak Erazm już będzie miała chwilkę. Quote
Erazm Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Po strzyżeniu imię Filutek nie pasuje:shake: Quote
Erazm Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Jest świetny, piękny i przyjacielski:loveu: Quote
malawaszka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 o jaki fajny Filutek :loveu: dodam go na stronkę, ale jutro bo jakieś problemy techniczne są :mad: Quote
siemionka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wlasnie spojrzalam na fotki przed fryzjerem i mam podejrzenia ze tamten Filutek zostal u fryzjera a Ty Erazm zakosilas czyjegos sznaucera :mad: Quote
siemionka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ale generalnie pies jest genialny! Taki z niego przytulas ze glowa mala, a z imieniem fakt- Filutek nie pasuje. Erazm juz rzucilo imie HEKTOR, ja zaproponowalam AXEL, chociaz Hektor tez mi sie bardzo podoba! Macie jakies pomysly na imie dla tego Dostojnego Pana :cool3: Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 O Hektor to jamnik jednej jamniczej ciotki :) Quote
sacred PIRANHA Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 jaka zmiana!!!!!!!!!!!! o rany! rzeczywiscie filutek juz nie pasuje:) podoba mi sie Axel:) Quote
Czaka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 siemionka napisał(a):Wlasnie spojrzalam na fotki przed fryzjerem i mam podejrzenia ze tamten Filutek zostal u fryzjera a Ty Erazm zakosilas czyjegos sznaucera :mad: O tym samym pomyślałam :evil_lol: Quote
Erazm Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 To niech będzie nowe życie, nowe imię Axel:loveu: Quote
siemionka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Przyszlo mi do glowy jeszcze jedno imie, tak nazywa sie rowniez kon w naszej stajni ale do psa tez pasuje NESTOR. To jak Axel Nestor czy Hektor, bo jakos musze zaczac na niego wolac :mad: Quote
Fortuna Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Czesc Axel. Fortuna niech Ci sprzyja kochany. Ale sie zmieniles w tak krotkim czasie. Ja tez tak chce, zabierz mnie Erazm do tego fryzjera. Quote
Czaka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 siemionka napisał(a):Przyszlo mi do glowy jeszcze jedno imie, tak nazywa sie rowniez kon w naszej stajni ale do psa tez pasuje NESTOR. To jak Axel Nestor czy Hektor, bo jakos musze zaczac na niego wolac :mad: Czyli masz nowego tymczasowicza? :evil_lol: Quote
Erazm Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Zwał jak zwał, Siemionka masz okazję nadać nowe imię, wykorzystaj, bo nie zawsze jest taka okazja;) Quote
anouk92 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 O rany takie cudo w Klembowie:-o. Ciotka Ty to masz oko!;) Piesio piękny i bardzo rasowy.:loveu: Quote
siemionka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 To bedzie AXEL!!! Spal dzis ze mna w lozku, az nie moge uwierzyc ze jeszcze niedawno siedzial w klatce, jest tak pozytywnie nastawiony i taki domowy =] Quote
Erazm Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Pięknie, zza krat do łóżeczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
siemionka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Axel sie wyludnia.... dzis pojechal ze mna na uczelnia, siedzial grzecznie w sali podczas zajec, chodzil po calej sali i od wszystkich po kolei dostalawal porcje mizianka, nawet od profesora :diabloti:, byl bardzo grzeczny, nawet nie pisnal, w autobusie tez dzielnie jechal, siedzial grzecznie i w ogole sie nie bal. Pies SKARB!!! I najwazniejsze! juz jest pewne ze umie zalatwiac potrzeby na podworku :multi:. Zasluguje na SUPERDOM :mad: Quote
Recommended Posts