Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erazm napisał(a):
Jutro wszystko napiszę, będą nowe foty po fryzjerze, o charakterze będę pisać systematycznie, po wnikliwej obserwacji, chłopak będzie gotów(kastracja) do adopcji za miesiąc

No to czekamy, czekamy....

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Timonek napisał(a):
:loveu: Napiszcie cos wiencej o nim . Jaki duzy niewiencej w centymetrach , harakterek , do dzieci i ludzi , ...co wiecie.....???

Taki sliczny , jak sie cos dowiem o nim ,to tutaj sie popytam .
Narazie , Bozena

Już niedługo nowe wiadomości. W chwili obecnej Filutek jest w drodze do fryzjera, salonu makijażu, sklepu z odzieżą :megagrin::megagrin::megagrin:

Tak naprawde Erazm dzwoniła i jedzie z nim do fryzjera. Udało mi sie wyłuskać to z okrzyków jakie wydawała "on jest zaje... fajny, cudny, mądry, genialny" itd. Jest urokliwy, resztę wraz ze zdjęciami jak Erazm już będzie miała chwilkę.

Posted

Ale generalnie pies jest genialny! Taki z niego przytulas ze glowa mala, a z imieniem fakt- Filutek nie pasuje. Erazm juz rzucilo imie HEKTOR, ja zaproponowalam AXEL, chociaz Hektor tez mi sie bardzo podoba! Macie jakies pomysly na imie dla tego Dostojnego Pana :cool3:

Posted

siemionka napisał(a):
Wlasnie spojrzalam na fotki przed fryzjerem i mam podejrzenia ze tamten Filutek zostal u fryzjera a Ty Erazm zakosilas czyjegos sznaucera :mad:

O tym samym pomyślałam :evil_lol:

Posted

Przyszlo mi do glowy jeszcze jedno imie, tak nazywa sie rowniez kon w naszej stajni ale do psa tez pasuje NESTOR. To jak Axel Nestor czy Hektor, bo jakos musze zaczac na niego wolac :mad:

Posted

siemionka napisał(a):
Przyszlo mi do glowy jeszcze jedno imie, tak nazywa sie rowniez kon w naszej stajni ale do psa tez pasuje NESTOR. To jak Axel Nestor czy Hektor, bo jakos musze zaczac na niego wolac :mad:

Czyli masz nowego tymczasowicza? :evil_lol:

Posted

Axel sie wyludnia.... dzis pojechal ze mna na uczelnia, siedzial grzecznie w sali podczas zajec, chodzil po calej sali i od wszystkich po kolei dostalawal porcje mizianka, nawet od profesora :diabloti:, byl bardzo grzeczny, nawet nie pisnal, w autobusie tez dzielnie jechal, siedzial grzecznie i w ogole sie nie bal. Pies SKARB!!! I najwazniejsze! juz jest pewne ze umie zalatwiac potrzeby na podworku :multi:. Zasluguje na SUPERDOM :mad: