Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Axel ma około 1,5 roku, dziś jest ostrzyżony, czeka na kastrację, w domu tymczasowym. Chłopak jest czysty, bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi i psów, na razie nie wiemy o jego stosunku do kotów, w każdym razie w lecznicy nie reagował na miauczenie.
Juz wiemy, psiak jest przyjaznie nastawiony do wszelkich stworzen, na czterech i dwoch lapach. Test z dzieciakami przeszedl bardzo pomyslnie.
Komu idealnego Psiaka??????????????????

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak przeczytałam tytuł to ryknęłam śmiechem, chodzi o imię ale sobie myślę nie możliwe no i się dopatrzyłam że jednak jest literka "l" , albo se muszę okulary sprawić abo mam jakieś braki :oops::oops::evil_lol:

Posted

[FONT=Verdana]A co mi tam ciotka Isadora może mu dać malutki PPCI (Pakiet pomocy ciotki Isadory)[/FONT]

podlinkowany banerek wys. 100; szer. 76

podlinkowany banerek wys. 80; szer. 61

i podlinkowany user-bar wersja klasyczna czyli wys. 19; szer. 350

:loveu:

Posted

:loveu: Napiszcie cos wiencej o nim . Jaki duzy niewiencej w centymetrach , harakterek , do dzieci i ludzi , ...co wiecie.....???

Taki sliczny , jak sie cos dowiem o nim ,to tutaj sie popytam .
Narazie , Bozena

Posted

Jutro wszystko napiszę, będą nowe foty po fryzjerze, o charakterze będę pisać systematycznie, po wnikliwej obserwacji, chłopak będzie gotów(kastracja) do adopcji za miesiąc