GoniaP Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Tłumaczę: Pia - szałaput :diabloti: Czyli nasza kochana suczynka :loveu: Quote
kaLOlina Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 tiaaa ja zawsze tak pisze!! z literowkami i b.b.b.szybko!!!:) Quote
kaLOlina Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 http://allegro.pl/item354225300_poznan_pies_lagodna_suczka_8mies_pilnie_dom_.html w razie czego zmiania jak cos trzevba... ja ma odlot- korzonki- jestem na zastrzykach z ketonalu i klade sie bo zaraz spadne tutaj z krzesla... Quote
GoniaP Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 KaLolinko, ja bym w tym allegro zmieniła zdjęcia. Mamy ich full, i są o wiele ładniejsze, niż te w allegro. Quote
Donvitow Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 kaLOlina napisał(a):tiaaa ja zawsze tak pisze!! z literowkami i b.b.b.szybko!!!:) :evil_lol::loveu::lol: Quote
GoniaP Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Pia od wczoraj jest w nowym domku :) Zamieszkała w Poznaniu, w domu z ogrodem, a do towarzystwa ma dziadunia kundelka, który odmłodnial w jej towarzystwie :multi::multi::multi: Quote
Donvitow Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A gdzie foty z tej wypasionej cyfrówki:evil_lol: Quote
GoniaP Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Donvitow napisał(a):A gdzie foty z tej wypasionej cyfrówki:evil_lol:Będą!! Spoko!! Quote
agik Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Witam serdecznie! Pia ma sie b.dobrze. Ce****a ja wysokie zdolnosci adaptacyjne, mimo iz jest raczej psem strachliwym. Z Brutusem - owym dziadziusiem dogaduja sie bez problemow tzn. bez agresji i na spokojnie. Pia to typowy adhdowiec;-)Glownie lata i szczeka. Chwile wytchnienia znajduje na kanapie obok swojej nowej Pani (uwielbia sie przytulac). Pia to 16 kg zlodziej - kradnie glownie jedzenie, choc zdarza sie ze gabki, portwele i np. uszczelki. Pia wykazuje rowniez wysokie zdolnosci alpinistyczne (stoly, krzesla to pestka) - oczywiscie gdy nikt nie widzi. Jezeli chodzi o kontakty towarzyskie z jej potencjalna i niedoszla kolezanka Sonikowa to jest po japonsku, mianowicie: JAKOTAKO. Sonik ja toleruje, aczkolwiec tylko wtedy, gdy nie ma w poblizu jedzenia i wzgledow o ktore trzeba zabiegac. Gdy niniejsze pokusy pojawiaja sie na horyzoncie to masakra, wiec musimy uwazac, gdy wpadamy wraz z Sonikiem z wizyta. pzdr Quote
kaLOlina Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 dziekujemy dziekujemy za info...no prosze to Pia taki lobuz jest>?????!!!! Quote
agik Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Hmmm-Pia poprostu jest jak odkurzacz, wpierdziela wszystko co jest w zasiegu jej pyska. Gdy szykujesz sobie sniadanie i odwrocisz sie doslownie na min. to sniadania juz nie ma. Portfel Pana domu wyniosla do ogrodu i tam probowala zjesc-poszukiwania trwaly kilka godz. i tylko dlatego zostaly uwieczone sukcesem, bo Pija probowala kase i zawartosc wytrzepac co zwrocilo uwage ze z czyms lata po ogrodzie. POdczas nieobecnosci opiekunow wlazla na stol i zjadla migdaly oraz cukier - gdyby nie pustka w naczyniach, nikt nie zauwazylby ze sie sama obsluzyla. I naprawde jest wygadana psina. Ma sasiadke ze plotem, wiec koncertuje regularnie-biega rowniez;-) Quote
GoniaP Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ale jaki potwór szczęśliwy !!! :loveu::loveu::loveu: Spójrzcie: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/PiaDs Quote
Donvitow Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Gonia Ty cuda czynisz. poproszę o numery Toto-Lotka na przyszły tydzień.:loveu: Quote
Recommended Posts