Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]„Kiedyś byłem piękny, mały i wiele osób mnie uwielbiało. Wybrali mnie oni, pokochałem ich całym sercem. Broniłem podwórka, pilnowałem moich ludzi kilka lat. Byłem taki dumny i pracowity. Jednak zacząłem tracić zdrowie, powoli nie mogłem już tak szybko biegać. Nagle już mnie nie chcieli, zostawili, porzucili:-(. Zapomnieli, że jestem ich prawdziwym przyjacielem, że mimo każdego złego słowa ja nadal ich kocham?? Nie wiem gdzie jeszcze niedawno byłem, było zimno, mokro a mój szczek przekrzykiwały inne szczeki- tych młodszych, ładniejszych. A ja nie mogę usta na nogach.. Nikt nie słyszał mojego płaczu, błagania. Nie chce wiele- pożyć jeszcze kilka lat w szczęściu, broniąc jak tylko potrafię i dając tyle szczęścia- móc dziękować za dom. Ja chce tylko móc umrzeć przy tych którym oddałem całe swoje życie, chce żeby ostatnie co zobaczę to była twarz pełna miłości.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Chce być jeszcze komuś potrzebny”[/FONT]

[FONT=Times New Roman]6 kwietnia ten rotek opuścił schronisko. Trafił najpierw do kliniki w WaWa. [/FONT]
Miki ma wielkie łapy- opuchnięte i poranione. Nie może ustać na nogach. Ma ok. 4-5 lat
Martwiłyśmy się o jego stan , ale powalił nas swoim spokojem - on się oddał cały bez cienia protestu, czy strachu.
Tam gdzie został położony lub przesunięty, tam spał lub leżał. Reagował na bodźce zewnętrzne gdy przestawałyśmy go głaskać, bardzo potrzebował uwagi i dotyku.

Rtg też róbcie tylko musicie mnie smyrać po brzuszku.

Miki ma podejrzenie stwardnienia rozsianego, jego stan można opanować, będzie chodził. Jego leczenie już kosztowało 300zł. Niedługo zostanie przetransportowany do Krakowa na DT- transport ok. 350zł. Potem jeszcze leki i jedna konsultacja.

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostalam od Lulki mail z Mikim, tak pomyslalam, ze to ziomal, ale watek sie nie otwieral

wysylam 50 zł od Doroty i wystawie na niego Marleya

PS jeszcze nigdy nie zakochalam sie w rotku, do dzisiaj...

Posted

dzieki kochana!!!!!! :loveu::multi:
wyslij na konto Agi od razu jesli mozesz, jutro przyjezdza specjalnie po niego z Krakowa :loveu:

[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Agnieszka Pawlicka
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Verdana]17116022020000000078975570[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Tytulem: MIKI[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT]

Posted

Wzruszył mnie ten rotek więc zrobiłam mu banerki. Jak mu sie spodobają to niech używa :). Banerki są podlinkowane.
Jakby sie pojawiły lepsze zdjęcia to moge zrobić inne banerki

wys. 100; szer. 133

wys. 80; szer. 106

usr-bar wys. 19; szer. 350

:loveu: