agata-air Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Times New Roman]„Kiedyś byłem piękny, mały i wiele osób mnie uwielbiało. Wybrali mnie oni, pokochałem ich całym sercem. Broniłem podwórka, pilnowałem moich ludzi kilka lat. Byłem taki dumny i pracowity. Jednak zacząłem tracić zdrowie, powoli nie mogłem już tak szybko biegać. Nagle już mnie nie chcieli, zostawili, porzucili:-(. Zapomnieli, że jestem ich prawdziwym przyjacielem, że mimo każdego złego słowa ja nadal ich kocham?? Nie wiem gdzie jeszcze niedawno byłem, było zimno, mokro a mój szczek przekrzykiwały inne szczeki- tych młodszych, ładniejszych. A ja nie mogę usta na nogach.. Nikt nie słyszał mojego płaczu, błagania. Nie chce wiele- pożyć jeszcze kilka lat w szczęściu, broniąc jak tylko potrafię i dając tyle szczęścia- móc dziękować za dom. Ja chce tylko móc umrzeć przy tych którym oddałem całe swoje życie, chce żeby ostatnie co zobaczę to była twarz pełna miłości.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Chce być jeszcze komuś potrzebny”[/FONT] [FONT=Times New Roman]6 kwietnia ten rotek opuścił schronisko. Trafił najpierw do kliniki w WaWa. [/FONT] Miki ma wielkie łapy- opuchnięte i poranione. Nie może ustać na nogach. Ma ok. 4-5 lat Martwiłyśmy się o jego stan , ale powalił nas swoim spokojem - on się oddał cały bez cienia protestu, czy strachu. Tam gdzie został położony lub przesunięty, tam spał lub leżał. Reagował na bodźce zewnętrzne gdy przestawałyśmy go głaskać, bardzo potrzebował uwagi i dotyku. Rtg też róbcie tylko musicie mnie smyrać po brzuszku. Miki ma podejrzenie stwardnienia rozsianego, jego stan można opanować, będzie chodził. Jego leczenie już kosztowało 300zł. Niedługo zostanie przetransportowany do Krakowa na DT- transport ok. 350zł. Potem jeszcze leki i jedna konsultacja. Quote
Hanah Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Prawde mówiąc to myślała, ze nie uda nam się mu pomóc. Gratuluję Agato. Quote
agata-air Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Tu należą sie ogromne podziękowanie dziewczyna od rotkow. zareagowały natychmiastowo i...zakochałyśmy sie w nim wszystkie. jest niesamowity. Quote
Weronia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 co za pies fajny!!! znudził się, tak?????????????????????:angryy::angryy::angryy: jak mozna??:-( a czemu on ma takie łapki spuchnięte??? Quote
agata-air Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 w ranach jest gronkowiec. dokładne info ma Agnieszka. ona przejęła jego leczenie. Quote
Lulka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 tosmy sie zdublowaly, bo ja tez watek dzis zalozylam :evil_lol: ale Twoj opis jest super :loveu: Quote
agata-air Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Agnieszka mnie o wątek prosiła to zrobiłam :) muszę mieć jakiś wkład oprócz powiadomienia was i transportu. Quote
Lulka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 nikt nie odwiedza Mikiego :-( czy moze ktos wesprzec nas finansowo na transoprt i leczenie? Quote
Puma1984 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ja zaglądam, ale cóż ja moge.... jedynie zaprosic na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9894119 Quote
Lulka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ooo wlasnie mialam ciotka tu wielkie podziekowania skladac modla: wielki buziak od Mikiego i wielkie dzieki za pomoc :loveu::loveu::loveu: Quote
agata-air Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Dogo co z wami??:) prosimy o pomoc, Miki prosi Quote
Lulka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 niestety rzadko kiedy jest odzew na nasze prosby :placz: Quote
fona Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dostalam od Lulki mail z Mikim, tak pomyslalam, ze to ziomal, ale watek sie nie otwieral wysylam 50 zł od Doroty i wystawie na niego Marleya PS jeszcze nigdy nie zakochalam sie w rotku, do dzisiaj... Quote
Lulka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dzieki kochana!!!!!! :loveu::multi: wyslij na konto Agi od razu jesli mozesz, jutro przyjezdza specjalnie po niego z Krakowa :loveu: [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Agnieszka Pawlicka [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]17116022020000000078975570[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Tytulem: MIKI[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] Quote
fona Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 wyslac natychmiast czy razem z bazarkiem - za jakis tydzien? pewnie potrzebne juz Quote
Lulka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 jesli da rade to poprosze teraz, bo juz jestesmy na minusie :-( Quote
fona Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 To wysylam stówę, a konto Marleya, jak osiągnei wyższą cene, dopłacę różnicę! Zdrowiej, Miki! Quote
agata-air Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Lulka ja tam wierze ze sie wszytsko uda. mnie jeszcze nie zawiedli Quote
Hanah Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No właśnie będzie dobrze. Moze jakiś bannere ktos zrobi??? Wtedy szybciej będzie z pomocą. Quote
Lulka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Fona dzieki wielkie!!!!!! z banerkiem super pomysl, a kto umie? :oops: Quote
danka1234 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Banerki napewno chętnie zrobi Ola164,nawed założyła taki wątek banerkowy. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107456 Quote
Isadora7 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Wzruszył mnie ten rotek więc zrobiłam mu banerki. Jak mu sie spodobają to niech używa :). Banerki są podlinkowane. Jakby sie pojawiły lepsze zdjęcia to moge zrobić inne banerki wys. 100; szer. 133 wys. 80; szer. 106 usr-bar wys. 19; szer. 350 :loveu: Quote
Recommended Posts