Jump to content
Dogomania

Pryszczyk po 7 latach w schronisku ...JUZ W DOMKU !!! - Na zawsze w moim sercu.

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tego śniegu wiele nie napadało, ale zawsze coś - dobrze że trochę mrozu jest, to nie ma chlapy.
Czy Niuniś i reszta piesków jest chęta do przebywania na dworze, tak popatrzeć co się dzieje na ulicy, obszczekac :evil_lol: kogoś.
Czy raczej biorąć [ pod uwagę pogodę to raczej kanapowe pieski.

Posted

[quote name='Mysia_']u Was tez taka zima? Bo u nas bielutko ;) Tyle śniegu, że te Twoje malizny by w nim utoneły :D
U nas też zima,ale śniegu mniej jak u Was.Jednak mróz zarąbisty,że nawet psy nie lecą daleko się załatwić,tylko koło domku i długa z powrotem;)
Dlatego zdjęcia będą z domku:-)

Posted

[FONT=Tahoma]Z okazji Świąt dla cudownej kobiety i jej rodziny, [/FONT]
[FONT=Tahoma]którzy niosą pomoc tylu bezbronnym istotom[/FONT]

[FONT=Tahoma]Wszystkiego Najlepszego, Zdrowych i Spokojnych Świąt.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Dużo Miłości i Spełnienia wszystkich marzeń.[/FONT]

Posted

Z całego serca dziękuję w swoim i rodziny imieniu za piękne życzenia:loveu:

A teraz życzenia od nas i całej psiej ferajny.Życzenia od całej ekipy przekaże Niuniuś:loveu:

Posted

Wczoraj Niuniuś miał usuwaną brodawkę,która rozrosła się do wielkości mniejszego kurzego jajka.Ma On tych pryszczy milion na całym ciele,znalazł sobie jednego pod pachą i go memłał,aż wymemłał.Trzeba było wyciąć,bo zaczął się paprać i krwawić.Niuniuś zabieg miał w znieczuleniu miejscowym.Zniósł go dzielnie,chociaż w trakcie zabiegu sobie czasami narzekał i popłakiwał,a mi serce pękało.Znieczulony był dobrze.tylko to taki panikarz jest.No ale już po wszystkim,rana pięknie się goi,a Niuniuś musi chodzić w koszulce.W różowym mu do twarzy:razz:,ale i tak wygląda jak sierotka...no same zobaczcie

A tu sjesta pojedzonkowa:loveu:

Posted

Pati:loveu:-ogromnie dziękuję,śliczne zdjęcia:loveu:
Niuniuś jak dostojnie na nich wyszedł,piękny pies:loveu:..a ludzie ślepi,że go nie chcieli:mad:.
No ale w sumie dobrze,bo dzięki temu ja go mam,tylko szkoda,że tak długo musiał czekać na dom:-(
A na tych zdjęciach to stoi jakby był na jakiejś wystawie psich piękności;).Dumny,wyprostowany no i przecudowny:loveu:.Ale widać jak bardzo się postarzał od czasu tych zdjęć:-(.No ale nikt z nas też nie robi sie z roku na rok młodszy...niestety:shake:

Niuniuś z Niunią:loveu:

Tu z niewidomym Edim i kostkami;)

A tu przygotowanie do snu:smile:

Posted

Jestem u siostry więc korzystam z okazji i wpadłam do Was.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

Przede wszystkim życzę dużo zdrowia dla wszystkich, bo zdrówko to najważniejsze.

Niuniuś w różowej koszulce wygląda bardzo ładnie, cho rzeczywiście trochę jak kochana sierotka, taka do całowania i mysiania.

W nowym roku mocno całuję cały zwierzyniec.

Posted

[quote name='Mysia_']jak Prysiowi pasuje róż :)
No...prawdziwy mężczyzna różowego się nie boi;):loveu:
Koszulka juz zdjęta,wszystko pięknie zagojone,mam nadzieję,że nie znajdzie znowu jakiegoś pryszcza do memłania:mad:

A tu kolorystycznie dopasowane psiaki:)
Nuinia i Myszka:loveu:

Eduś i Niuniuś:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Eduś zrobił sobie poduszkę na łapki z mojego Niunia...małpa jedna z tego Edusia,no:mad:;)

Niewidomy Antoś znalazł przeszkodę na drodze,czyli Niunia i postanowił pod nim przejść:p
No i przeszedł,bo ani Antoś nie dał wstecznego,ani Niuniek się nie ruszył z miejsca:evil_lol:

Śpiące królewicze:mdrmed:
Dobrze,że Edek się nie wiercił podczas snu,bo by dokopał Niuniowi po nosie:-?

Niuniuś & kość...trochę czasu mu się zejdzie,zanim ją całą skonsumuje:cool3:

Nie ma to jednak jak prawdziwe pachnące mięsko z kostkami:facelick:

Posted

Niuniek za bardzo się rozpędził przy wskakiwaniu na łóżko i wskoczył na Edusia:diabloti:

No co...tak mi wygodnie:cool3:

Tak mu było wygodnie,że usnął w tej pozycji:evil_lol:

Taki jestem piękny i zgrabny...patrzcie i podziwiajcie:loveu:

Posted

Ja to sobie stworzyłam taką teorię, żę Pyrsiowi wcale z tą podniesiona pupą az tak wygodnie nie było:hmmmm:, ale on jest taki ufny:p i tak wyluzowany:siara:, ze jemu juz nic nie przeszkadza. Ani czyjeś nogi pod nosem, ani przeszkoda na drodze, czy pupa w górze. Jak tak patrze na te zdjęcia to mam wrażenie, że Prysio mówi : luzik..., a co mi tam i poprostu:sleep2:

• 2 weeks later...