Balbina. Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 może 2 dni...Ja też tak co 2 przeglądam PW:oops: Quote
wiki4 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Balbina12']może 2 dni...Ja też tak co 2 przeglądam PW:oops:[/quote] Ok...Jeżeli do poniedziałku się nie odezwie to zacznę sobie wszystko ogarniać ;) Quote
C&B Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='smallpati']odpada, jestem zbyt nerwowa do takich rzeczy :evil_lol:[/quote] Niepotrzebnie czytasz takie książki pełne napięcia, a potem biedaczka chodzi kłębek nerwu :diabloti: Quote
NightQueen Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='C&B']Niepotrzebnie czytasz takie książki pełne napięcia, a potem biedaczka chodzi kłębek nerwu :diabloti:[/quote] hehe :evil_lol: tak, tak... to na pewno przez te książki :diabloti::evil_lol: Quote
Dacote Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Nie mogę się doczekać:multi: Muszę zgłosić ŻabiszonxD Quote
Cieplutkaa. Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ja mam nawet fajny pomysł i z chęcią zorganizowałabym podobny konkurs. Coo Wy na to ? ;) Quote
Balbina. Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Powiedz coś więcej o twoim pomyśle;) Quote
Cieplutkaa. Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Balbina12']Powiedz coś więcej o twoim pomyśle;) Pomyślałam sobie, ze mozna by bylo zorganizowac podobny konkurs, ale z nieco innym "systemem oceniania". W konkursie biorą udział psy w roznym wieku, roznych ras itd. Kazdy jest jedyny w swoim rodzaju, niezwykly. Dlatego może wyjdę z moją propozycją. ;) Tak więc zorganizowalabym 4 rozne "konkurencje". 1. Miss uśmiechu . Wbrew pozorom nie oceniany bylby tu usmiech psa. :eviltong: Chodzi o to by pokazac zabawne zdjecie swojego pupila. Wiadomo nie od dzis, ze nasze psy potrafia robic przesmieszne miny, pozy. I tutaj moglibysmy zaprezentowac te "niezwykłe umiejetnosci" naszego czworonoga. Psioor, ktory "spowodowałby" najwiekszy usmiech na twarzy - wygralby. :p 2. Ładne oczy masz, komu je dasz ? Spojrzenie czworonoga wiele razy nas powala. W tej konkurencji moglibysmy zaprezentowac oczyska na ktorych widok zapominamy o zdrowym rozsadku i u ustepujemy pupilom. Psioor, ktory bedzie mial bardziej przenikliwe spojrzenie od "Kota ze shreka" wygrywa. :diabloti: 3. W życiu tylko to się liczy by iść razem na 6 nogach i jednej smyczy. Czyli zdjęcie pupila z jego ukochanym właścicielem.:lol: Kochamy psy ponad zycie i nawet na zdjeciach potrafimy to wyrazic. Wygralby pies azem z wlascicielem - modele z wybranego zdjęcia, ktore spodobaloby sie nam najbardzie. (Absolutnie nie bylby tu oceniany wyglad wlasciciela :diabloti: ale widok bawiacych sie razem, spedzajacych ze soba czas najlepszych przyjaciol.:loveu:) 4. Miss dogomaniakow Czyli wszyscy dogomaniacy mogliby zaglosowac na "ulubienca" (oczywiscie nie swojego psa :evil_lol:). Psiak, ktory otrzymalby najwiecej glosow - wygrałby :p Ja wraz z moją kolezanką - Moniką mogłabym byc w Jury. :p Juz mowie dlaczego. Ja - tu chyba nie ma jakis niepewnosci. ;) Monika - moja kolezanka, nie ma konta na dogo, ale uwielbia psy. Moglaby sprawiedliwie ocenic kazdego psioora, a Wy mielibyscie pewnosc, ze wybieramy faktycznie obiektywnie, a nie dlatego, ze kogos z dogo lubimy bardziej, a kogos mniej. ;) Jest to oczywiscie moja propozycja. Czekam na Wasze opinie, uwagi.:lol: Pomyslalam sobie po prostu, ze w podobnych konkursach nieraz starsze psy itd. nie maja rownych szans z innymi. A w oddzielnych konkurencjach juz tak. :p Quote
C&B Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Mi się ten pomysł podoba, nawet wybrałam już zdjecia :diabloti: To do roboty :evil_lol: Quote
vege* Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Basia&Safi']moja mała miss :evil_lol: jaki piękny brudasek :loveu::loveu::loveu: Quote
Balbina. Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Mój miss a kategorię "ładne oczy masz komu je dasz":p :razz:... Quote
akira Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Zdjęcie do kategorii "Miss uśmiechu" Zdjęcie do kategorii "Miss dogomaniaków" Quote
C&B Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Zaczekajcie ze zdjęciami na nowy temat, bo potem to wszystko się pomiesza i tyle z tego będzie Quote
Cieplutkaa. Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 No dobra. Skoro chcecie (tak ?) to założę podobny temat. Tutaj nie wklejajcie zdjęć. ;) Kiedy już założę dam Wam tu znac. Macie jakies sugestie, czy zastrzeżenia ? :lol: Quote
Dacote Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Justy$ka']No dobra. Skoro chcecie (tak ?) to założę podobny temat. Tutaj nie wklejajcie zdjęć. ;) Kiedy już założę dam Wam tu znac. Macie jakies sugestie, czy zastrzeżenia ? :lol:[/quote] Oprócz tego, że nie mam śmiesznej foty Żaby (:stormy-sad:Kurczę! Czemu, kiedy Żabka tańczy na tylnych łapkach ktoś inny ma mój telefon!?) jest OKey:) Na "pies z panem" mam coś niezwykłego! EDIT: A! Może byłby najpiękniejszy psi uśmiech?:) Quote
SZPiLKA23 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Robta co chceta bo ja nie mam czasu w tym roku ;) Quote
wiki4 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Justy$ka']No dobra. Skoro chcecie (tak ?) to założę podobny temat. Tutaj nie wklejajcie zdjęć. ;) Kiedy już założę dam Wam tu znac. Macie jakies sugestie, czy zastrzeżenia ? :lol:[/quote] Ok fajnie ;) Teraz tylko brać aparat i focić :cool3: Quote
NightQueen Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 mam sugestię dotycząą głosowania. Niech ono będzie tajne, ludzie zamiast w temacie niech piszą do ciebie na pw swoje typy, ty pod koniec wszystko podliczyszi podasz wynik ;) Quote
wiki4 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='smallpati']mam sugestię dotycząą głosowania. Niech ono będzie tajne, ludzie zamiast w temacie niech piszą do ciebie na pw swoje typy, ty pod koniec wszystko podliczyszi podasz wynik ;)[/quote] Yhy...To chyba jest dobry pomysł, bo znając życie mogą zdarzyć się nieprzyjemne sytuacje :roll: Quote
Cieplutkaa. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='smallpati']mam sugestię dotycząą głosowania. Niech ono będzie tajne, ludzie zamiast w temacie niech piszą do ciebie na pw swoje typy, ty pod koniec wszystko podliczyszi podasz wynik ;)[/quote] Tak, tak. ;) No ok. Już sie biorę za nowy temat. :) Quote
Cieplutkaa. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/forum/f38/wybory-miss-mistera-dogomanii-cz-ii-147515/#post13045820[/FONT] Zapraszamy do zabawy ! ;) Quote
Recommended Posts