Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Balbina12']może 2 dni...Ja też tak co 2 przeglądam PW:oops:[/quote]

Ok...Jeżeli do poniedziałku się nie odezwie to zacznę sobie wszystko ogarniać ;)

Posted

[quote name='smallpati']odpada, jestem zbyt nerwowa do takich rzeczy :evil_lol:[/quote]

Niepotrzebnie czytasz takie książki pełne napięcia, a potem biedaczka chodzi kłębek nerwu :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']Niepotrzebnie czytasz takie książki pełne napięcia, a potem biedaczka chodzi kłębek nerwu :diabloti:[/quote]
hehe :evil_lol:
tak, tak... to na pewno przez te książki :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Balbina12']Powiedz coś więcej o twoim pomyśle;)

Pomyślałam sobie, ze mozna by bylo zorganizowac podobny konkurs, ale z nieco innym "systemem oceniania". W konkursie biorą udział psy w roznym wieku, roznych ras itd. Kazdy jest jedyny w swoim rodzaju, niezwykly.

Dlatego może wyjdę z moją propozycją. ;)

Tak więc zorganizowalabym 4 rozne "konkurencje".

1. Miss uśmiechu .
Wbrew pozorom nie oceniany bylby tu usmiech psa. :eviltong:
Chodzi o to by pokazac zabawne zdjecie swojego pupila.
Wiadomo nie od dzis, ze nasze psy potrafia robic przesmieszne miny, pozy. I tutaj moglibysmy zaprezentowac te "niezwykłe umiejetnosci" naszego czworonoga. Psioor, ktory "spowodowałby" najwiekszy usmiech na twarzy - wygralby. :p

2. Ładne oczy masz, komu je dasz ?
Spojrzenie czworonoga wiele razy nas powala.
W tej konkurencji moglibysmy zaprezentowac oczyska na ktorych widok zapominamy o zdrowym rozsadku i u ustepujemy pupilom.
Psioor, ktory bedzie mial bardziej przenikliwe spojrzenie od "Kota ze shreka" wygrywa. :diabloti:

3. W życiu tylko to się liczy by iść razem na 6 nogach i jednej smyczy.
Czyli zdjęcie pupila z jego ukochanym właścicielem.:lol:
Kochamy psy ponad zycie i nawet na zdjeciach potrafimy to wyrazic.
Wygralby pies azem z wlascicielem - modele z wybranego zdjęcia, ktore spodobaloby sie nam najbardzie.
(Absolutnie nie bylby tu oceniany wyglad wlasciciela :diabloti: ale widok bawiacych sie razem, spedzajacych ze soba czas najlepszych przyjaciol.:loveu:)

4. Miss dogomaniakow
Czyli wszyscy dogomaniacy mogliby zaglosowac na "ulubienca" (oczywiscie nie swojego psa :evil_lol:). Psiak, ktory otrzymalby najwiecej glosow - wygrałby :p

Ja wraz z moją kolezanką - Moniką mogłabym byc w Jury. :p
Juz mowie dlaczego.
Ja - tu chyba nie ma jakis niepewnosci. ;)
Monika - moja kolezanka, nie ma konta na dogo, ale uwielbia psy. Moglaby sprawiedliwie ocenic kazdego psioora, a Wy mielibyscie pewnosc, ze wybieramy faktycznie obiektywnie, a nie dlatego, ze kogos z dogo lubimy bardziej, a kogos mniej. ;)

Jest to oczywiscie moja propozycja. Czekam na Wasze opinie, uwagi.:lol:
Pomyslalam sobie po prostu, ze w podobnych konkursach nieraz starsze psy itd. nie maja rownych szans z innymi. A w oddzielnych konkurencjach juz tak. :p

Posted

[quote name='Justy$ka']No dobra. Skoro chcecie (tak ?) to założę podobny temat.
Tutaj nie wklejajcie zdjęć. ;)
Kiedy już założę dam Wam tu znac. Macie jakies sugestie, czy zastrzeżenia ? :lol:[/quote]
Oprócz tego, że nie mam śmiesznej foty Żaby (:stormy-sad:Kurczę! Czemu, kiedy Żabka tańczy na tylnych łapkach ktoś inny ma mój telefon!?) jest OKey:) Na "pies z panem" mam coś niezwykłego!
EDIT: A! Może byłby najpiękniejszy psi uśmiech?:)

Posted

[quote name='Justy$ka']No dobra. Skoro chcecie (tak ?) to założę podobny temat.
Tutaj nie wklejajcie zdjęć. ;)
Kiedy już założę dam Wam tu znac. Macie jakies sugestie, czy zastrzeżenia ? :lol:[/quote]

Ok fajnie ;) Teraz tylko brać aparat i focić :cool3:

Posted

[quote name='smallpati']mam sugestię dotycząą głosowania.
Niech ono będzie tajne, ludzie zamiast w temacie niech piszą do ciebie na pw swoje typy, ty pod koniec wszystko podliczyszi podasz wynik ;)[/quote]

Yhy...To chyba jest dobry pomysł, bo znając życie mogą zdarzyć się nieprzyjemne sytuacje :roll:

Posted

[quote name='smallpati']mam sugestię dotycząą głosowania.
Niech ono będzie tajne, ludzie zamiast w temacie niech piszą do ciebie na pw swoje typy, ty pod koniec wszystko podliczyszi podasz wynik ;)[/quote]

Tak, tak. ;) No ok. Już sie biorę za nowy temat. :)