NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 gops ja reklamuje po to by ludzie głosowali na psiaki (bo mało osób tu wchodzi), a nie piszę głosujcie na Moli żeby wygrała :roll: Quote
gops Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 smallpati napisał(a):gops ja reklamuje po to by ludzie głosowali na psiaki (bo mało osób tu wchodzi), a nie piszę głosujcie na Moli żeby wygrała :roll: to akurat nie o tobie :razz: ja wiem ze ty reklamujesz caly watek a nie psiaka ;) no ale niektorzy :roll: to zabawa tylko ;) Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 wiem wiem gops o co ci chodzi, bo byłam u ciebie przecież :roll: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 wiem cocker że ty tak nie robisz, ale nie wszyscy to traktują jak zabawę niestety :shake: posty się przestawiają Quote
requiem. Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ja o na zarty pisze ;D przecież nikt na przymus powie "o jaki sliczny pies, i wlascicielka taka smutna wiec glosuje na niego" To jest chamstwo ze strony "reklamującego":roll: Nie robie z siebie jakiejs spierwszej lepszej bidy. To tylko zabawa, wrzućcie na luz, pozatym jeszcze się nie skończyła ;) Quote
gops Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 oj tam osoba o ktorej mowa napewno juz wiem ze to oniej ;) jeszcze jest czas :razz: zabawa trwa :diabloti: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 gops napisał(a):oj tam osoba o ktorej mowa napewno juz wiem ze to oniej ;) jeszcze jest czas :razz: zabawa trwa :diabloti: no ja mam nadzieje że się ta osoba domyśli i skończy z tą żenadą :roll: zabawa trwa do ostatniej chwili więc trzymam kciuki za wszystkich kandydatów :multi: Quote
basia bonnie Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Acctiually']Oddaję głos na Bonnie:) :Rose:.......... Quote
Ela i Luna Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='SZPiLKA23'] To moj głos dla Luny- Ela i Luna :bigcool:jak miło :Cool!: Lunka dziękuje! :loveu: Quote
Martinee Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jak można jeszcze głosowac to oddaje swoj głos na Tinke-Ola164 Quote
Pimpek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jeśli jeszcze można - głosuję na Psotkę dadii ;) Quote
Anashar Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 A można jeszcze zgłaszać psy? Bo mnie mój bur opieprzył, że on nie zgłoszony :diabloti: Może też podzielić na psy i suki? Po 3 miejsca na każde. Quote
dadiii Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Pimpek napisał(a):Jeśli jeszcze można - głosuję na Psotkę dadii ;) dziekujemy :D:D Quote
Vitka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Oddaję głos na Moli:loveu: Jest najpiękniejsza:loveu: Quote
dog193 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Pewnie tak nie można, ale oddaję głos na dwa psiaki: na Skaypera i Lunę ;) Quote
SZPiLKA23 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 globalnydog193 nie mozna i głos nie moze byc niestety uznany ;) prosze wybierz jednego psiaka :) Ogłaszam ze w zastępstwie betty drugim siedzią bedzie zaba88! A bett poprosimy o obrazek dla zwycięscy ;) Quote
dadiii Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 dobra to ja glosuje na psiaka a wlasciwie sunie :D z numerem 7 czyli Viki ktorej wlascicielka jest Skibka Quote
NightQueen Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Vitka napisał(a):Oddaję głos na Moli:loveu: Jest najpiękniejsza:loveu: dziękujemy :multi: tzn Moli dziękuje :evil_lol: globalnydog193 napisał(a):Pewnie tak nie można, ale oddaję głos na dwa psiaki: na Skaypera i Lunę ;) nie można na dwa Szpilka to już druga osoba na wątku głosująca na 2 pasiaki, ja bym proponowała zaliczyć pierwszego wymienionego kandydata ;) P.S policzyłam głosy z ciekawości :evil_lol: Quote
Recommended Posts