szachrajka14 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 jak nie mamy cie podnosić to dreptaj sam:P Quote
Macho Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Rottie- nowe wieści... napiszę zaraz do Adrii i jeśli będą jakieś nowe wieści na pewno się tu odezwie ;) Quote
adria Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Prawda jest taka, ze nic w sprawie Maxa sie nie dzieje a dokładnie nic się nie dzieje w sprawie jego adopcji :shake: Ogłaszam go, ludzie dzwonią, ale z tych wszytkich tel.może dwie osoby były na taką naciąganą 4. Reszta to poprostu szkoda słow :angryy: Standardowe pytania: - czy Max napewno jest za darmo - ile koszuje jedzenie dla niego i dlaczego je głownie suchą (karmie go RC dla boxerow) jak ona taka droga, przeciez sa inne rzeczy tańsze :mad: - ile kosztuje żel do oczu i czy aby napewno to jest konieczne, bo takie dlugie stosowanie to moze mu jeszcze zaszkodzic :angryy: - dlaczego nie moze mieszkac w ogrodzie, skoro jak bedzie zimno to zamkniemy go w garazu, tam bedzie mial fajnie - dlaczego on jest kastrowany, przeciez to starszna krzywda dla psa ...ręce opadają :shake: W między czasie Max miał zrobione badania krwi, bo chudy taki jakiś. Wszytko wyszło dobrze. Wariuje dalej jak wariował Czy ktos moze mnie poinstruowac jak wkleic tu fotki z fotosika? ..bo mni eto nie wychodzi :( Quote
Macho Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Adria, jeśli dasz fotki na fotosika, to pod zdjęciem masz kody do obrazka :) i tam wybierasz jakie chcesz zdjęcie wstawić (miniaturka, całe) i tylko przeklejasz kod na forum :) :) Quote
szachrajka14 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 on woli sam sprawdzić więc już rusza:P Quote
szachrajka14 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 niewiem maxa sie spytaj.właśnie co u niego Quote
AgaiTheta Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Czy kontaktowaliście się z naszym śląskim koordynatorem? Czasami mamy domki, które czekają na boksia, bo nasze z jakiegoś powodu nie odpowiadają. Myśle, że dobrzeby było gdyby Tomek o nim wiedział. Quote
Natussiaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Mam chętnego na Maxa,mieszka w Bytomiu ma dziecko 4 letnie. Quote
Natussiaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 domek nie jest sprawdzony. podałam zainteresowanemu numer telefonu który znajduje się w pierwszym posście Quote
Natussiaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Mogę prosic o jakiś numer kontaktowy ? Ponieważ na ten w pierwszym poscie nie da się dodzwonic. Quote
Macho Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Najlepiej zadzwoń na 502-671-902 :) Odbierze tymczasowa opiekunka Maxa :) Quote
Macho Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 PS. Czy Max na pewno nie jest wykastrowany? :roll: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Maks jest wykastrowany. W tej chwili pojechał wraz ze swoją opiekunką na wczasy. Max nie szuka już domu - na stałe zostaje u swojej tymczasowej opiekunki! Quote
Macho Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No właśnie tak myślałam, bo w 1 poście pisze, że nie jest wykastrowany ;) Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Max ma już dom ale wczoraj do schronisk trafiła 3 - letnia bokserka. Została przywiązana do bramy schroniska. jest bardzo sympatyczna, łagodna, zna podstawowe komendy. Ma lekką wadę zgryzu ale absolutnie w niczym jej to nie przeszkadza. Lgnie do człowieka, kocha się przytulać jest niezwykle łagodna. Po 2 tygodniach zostanie wysterylizowana i bezie czekała na nowy dom. Jesli ktoś był zainteresowany Maksem to moze by Azję zobaczył? Quote
Recommended Posts