Rottie Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Biedny Max, życzę powrotu do zdrowia ;-) Mogłabym zrobić mały avek do podpisu z bokserem, ale przydałoby się zdjęcie w większym formacie. Quote
Macho Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 www.schronisko.prv.pl tam jest więcej zdjęć, ew. w wolnej chili wrzucę tu :) Quote
Rottie Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No trzymajcie mnie :shake: Ile Wy tam macie przepięknych psów! :loveu: Zabieram się za avka. W miarę mojej możliwości napiszę o Maxie na blogu. Wcześniej zamieszczałam na nim również informacje o Baronie (borderopodobnym z Mielca) i nawet jedna z osób zdeklarowała się uczynić to samo :loveu: A rozgłos o psach bezdomnych jest dobrą drogą do znalezienia mu właściciela :multi: Quote
mszelong Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 witam dogomaniaków, link z Maksiem wysłałam do wielu osób, może ktoś pomoże-buziaki dla Maksia od moich bokserków Feliksa i Maksa Quote
Macho Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Rottie napisał(a):No trzymajcie mnie :shake: Ile Wy tam macie przepięknych psów! :loveu: Zabieram się za avka. W miarę mojej możliwości napiszę o Maxie na blogu. Wcześniej zamieszczałam na nim również informacje o Baronie (borderopodobnym z Mielca) i nawet jedna z osób zdeklarowała się uczynić to samo :loveu: A rozgłos o psach bezdomnych jest dobrą drogą do znalezienia mu właściciela :multi: Jeśli będziesz pisała na blogu to podeślij linka ;) Quote
Rottie Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ok ;-) Dzisiaj na 100% napiszę o nim na podstawie informacji zawartych w tym temacie. Avki: Co do napisów.. hmm mogę je zmienić, nie wiedziałam co napisać :P Quote
Macho Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Rottie']Ok ;-) Dzisiaj na 100% napiszę o nim na podstawie informacji zawartych w tym temacie. Avki: Co do napisów.. hmm mogę je zmienić, nie wiedziałam co napisać :P Przecież są piękne!! :loveu: Jak dla mnie to napisy...:loveu: Quote
adria Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Rottie']Ok ;-) Dzisiaj na 100% napiszę o nim na podstawie informacji zawartych w tym temacie. Avki: Co do napisów.. hmm mogę je zmienić, nie wiedziałam co napisać :P Bardzo dziękuje :Rose::Rose::Rose: Są śliczne :loveu: Czy do tych banerków są jakieś kody, bo wiecie ja to mało obeznana jestem w tym temacie a wiem, ze na innych forach chca kody :oops: Oczy Maxia wogóle sie nie lecza. Dostaje tobrex i corneregel. Musze poszukac jeszcze info o wrzodzie boxera. Dzisiaj u weta dowiedzialam sie, ze czesto siersc boxerow, amstaffow itp. ras moze uczulać. Ostatnio jak sie przytulaliśmy z Maxymiliankiem, to miejsca przytulanek mialam purpurowe i mnie piekly, ale wydawalo mi sie raczej, ze to przez rodzaj siersci...jest taka twarda. Jeszcze sie okaze, ze jestem uczulona na boxie :cry: Quote
Rottie Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nieee :cry: Nie możesz być uczulona :cry: Kody: Url to: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109272 Img: v1 http://img135.imageshack.us/img135/4755/hpim4160kopiahn4.png v2 http://img89.imageshack.us/img89/4677/hpim41602kopiaax8.png PS: Co do notki - niestety wczoraj nie miałam potem możliwości wejścia na komputer, ale dzisiaj po południu załatwię sprawę ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ale przecież to nie sierść uczula, tylko wydzieliny i naskórek, którego kawałki roznoszą się wraz z sierścią... To jak to właściwie jest??? Quote
Rottie Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 San_(jagodowa:) napisał(a):Ale przecież to nie sierść uczula, tylko wydzieliny i naskórek, którego kawałki roznoszą się wraz z sierścią... To jak to właściwie jest??? Mówisz bardzo dobrze ;) Jednakże pewne rodzaje sierści - np pudla, yorka nie przenoszą w takich ilościach tego złuszczonego naskórka i dlatego polecane są alergikom. Quote
adria Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Rottie napisał(a):Mówisz bardzo dobrze ;) Jednakże pewne rodzaje sierści - np pudla, yorka nie przenoszą w takich ilościach tego złuszczonego naskórka i dlatego polecane są alergikom. Mnie nawet niektóre prosiaczki morskie uczulaja. Zreszta naszego weta też :evil_lol: Maxymilanek to taka sierota. Ogladam sobie tv a na stoilku lezy sucha bulka (mialam kolacje robic, ale tak sie jakos ociagałam). Ten siedzi przy tym stoliku i cos tam burczy pod nosem. Ja nic, no bo ktory pies chce sucha bułke zjeść. Burczenie sie nasila, więc daje mu kawałek i myśle sobie, że ten wklęsły nochalek robi mu kawały a chore oczka widza kawał kiełbasy zamiast bułki. Max klapnął paszczą raz i sucha bułeczka zniknęła w jego paszczy. A smutne patrzałki oczywiście mówia...daj jeszcze :crazyeye: Quote
San_(jagodowa:) Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ogłoszonka: http://www.adopcje.org/adopcja12821.html http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/239/ Quote
Rottie Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ostatnio zrobiłam się bardzo leniwa, jeśli chodzi o czyjeś prośby czy złożone przeze mnie obietnice. Postanowiłam się jednak wywiązać i przygotowałam notkę o Maksie na blogu: adres www - link. Zamieściłam tam również bannery, być może ktoś wklei je do swojego podpisu na forum itd. Kilka dni temu jakaś dziewczyna za moją namową napisała również o Maksiku na swoim blogu :D Quote
Macho Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 U mnie pies ani koty nie pytają czy mogą zabrać coś ze stołu tylko biorą...nawet nie wiem kiedy, a zniknął mi wczoraj talerz zupy pomidorowej :roll: Quote
szachrajka14 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 i nie złapalaś żadnego nie??Ja to naszczęście mogę o takich sprawach tylko pomarzyć:):) Quote
Macho Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Jakbym złapała to bym nie pisała, że nawet nie wiem kiedy mi to zniknęło ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ale to tak razem z talerzem?:crazyeye: Quote
Recommended Posts