Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No trzymajcie mnie :shake: Ile Wy tam macie przepięknych psów! :loveu:
Zabieram się za avka. W miarę mojej możliwości napiszę o Maxie na blogu. Wcześniej zamieszczałam na nim również informacje o Baronie (borderopodobnym z Mielca) i nawet jedna z osób zdeklarowała się uczynić to samo :loveu: A rozgłos o psach bezdomnych jest dobrą drogą do znalezienia mu właściciela :multi:

Posted

Rottie napisał(a):
No trzymajcie mnie :shake: Ile Wy tam macie przepięknych psów! :loveu:
Zabieram się za avka. W miarę mojej możliwości napiszę o Maxie na blogu. Wcześniej zamieszczałam na nim również informacje o Baronie (borderopodobnym z Mielca) i nawet jedna z osób zdeklarowała się uczynić to samo :loveu: A rozgłos o psach bezdomnych jest dobrą drogą do znalezienia mu właściciela :multi:

Jeśli będziesz pisała na blogu to podeślij linka ;)

Posted

Ok ;-) Dzisiaj na 100% napiszę o nim na podstawie informacji zawartych w tym temacie.

Avki:

Co do napisów.. hmm mogę je zmienić, nie wiedziałam co napisać :P

Posted

[quote name='Rottie']Ok ;-) Dzisiaj na 100% napiszę o nim na podstawie informacji zawartych w tym temacie.

Avki:

Przecież są piękne!! :loveu:
Jak dla mnie to napisy...:loveu:

Posted

[quote name='Rottie']Ok ;-) Dzisiaj na 100% napiszę o nim na podstawie informacji zawartych w tym temacie.

Avki:

Bardzo dziękuje :Rose::Rose::Rose: Są śliczne :loveu:
Czy do tych banerków są jakieś kody, bo wiecie ja to mało obeznana jestem w tym temacie a wiem, ze na innych forach chca kody :oops:

Oczy Maxia wogóle sie nie lecza. Dostaje tobrex i corneregel. Musze poszukac jeszcze info o wrzodzie boxera.
Dzisiaj u weta dowiedzialam sie, ze czesto siersc boxerow, amstaffow itp. ras moze uczulać. Ostatnio jak sie przytulaliśmy z Maxymiliankiem, to miejsca przytulanek mialam purpurowe i mnie piekly, ale wydawalo mi sie raczej, ze to przez rodzaj siersci...jest taka twarda. Jeszcze sie okaze, ze jestem uczulona na boxie :cry:

Posted

San_(jagodowa:) napisał(a):
Ale przecież to nie sierść uczula, tylko wydzieliny i naskórek, którego kawałki roznoszą się wraz z sierścią... To jak to właściwie jest???

Mówisz bardzo dobrze ;) Jednakże pewne rodzaje sierści - np pudla, yorka nie przenoszą w takich ilościach tego złuszczonego naskórka i dlatego polecane są alergikom.

Posted

Rottie napisał(a):
Mówisz bardzo dobrze ;) Jednakże pewne rodzaje sierści - np pudla, yorka nie przenoszą w takich ilościach tego złuszczonego naskórka i dlatego polecane są alergikom.

Mnie nawet niektóre prosiaczki morskie uczulaja. Zreszta naszego weta też :evil_lol:

Maxymilanek to taka sierota. Ogladam sobie tv a na stoilku lezy sucha bulka (mialam kolacje robic, ale tak sie jakos ociagałam). Ten siedzi przy tym stoliku i cos tam burczy pod nosem. Ja nic, no bo ktory pies chce sucha bułke zjeść. Burczenie sie nasila, więc daje mu kawałek i myśle sobie, że ten wklęsły nochalek robi mu kawały a chore oczka widza kawał kiełbasy zamiast bułki. Max klapnął paszczą raz i sucha bułeczka zniknęła w jego paszczy. A smutne patrzałki oczywiście mówia...daj jeszcze :crazyeye:

Posted

Ostatnio zrobiłam się bardzo leniwa, jeśli chodzi o czyjeś prośby czy złożone przeze mnie obietnice. Postanowiłam się jednak wywiązać i przygotowałam notkę o Maksie na blogu: adres www - link. Zamieściłam tam również bannery, być może ktoś wklei je do swojego podpisu na forum itd. Kilka dni temu jakaś dziewczyna za moją namową napisała również o Maksiku na swoim blogu :D

Posted

U mnie pies ani koty nie pytają czy mogą zabrać coś ze stołu tylko biorą...nawet nie wiem kiedy, a zniknął mi wczoraj talerz zupy pomidorowej :roll: