Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to mogę napisać:
:sweetCyb:Hurrrrrrrrrra:sweetCyb:
:multi: Jedziemy z Rexem do Ełku :multi:

No to teraz wszyscy na pielgrzymkę do Częstochowy
w intencji ładnej pogody na sobotę i niedzielę.
Na kolanach :evil_lol:

Posted

[quote name='Grzecho']

No to mogę napisać:
:sweetCyb:Hurrrrrrrrrra:sweetCyb:
:multi: Jedziemy z Rexem do Ełku :multi:

No to teraz wszyscy na pielgrzymkę do Częstochowy
w intencji ładnej pogody na sobotę i niedzielę.
Na kolanach :evil_lol:

Nooooooooooo w końcuuuuuuu!!!!!!!!:lol:

Posted

Jak wiecie nasz staruszek ma już nowy dom w Ełku ale ponieważ koszty transportu (z Tychów do Ełku i z powrotem jest około 1200 kilometrów) wynoszą około 350 - 400 złotych proszę dogomaników dobrej woli przynajmniej o częściowe wsparcie.
Może istnieje też taka możliwość iż ktoś wybiera sie w tamtą stronę i mógłby zabrać Rexa do Ełku?

Posted

aneta25 napisał(a):
Trzymam nadal kciuki żeby Rexowi się ułożyło jak należy.
A Maniek charakterny, atakował mnie zawzięcie :evil_lol:

A tak niewinnie wyglądał na zdjęciach:cool3:

Posted

[quote name='Grzecho']Jak wiecie nasz staruszek ma już nowy dom w Ełku ale ponieważ koszty transportu (z Tychów do Ełku i z powrotem jest około 1200 kilometrów) wynoszą około 350 - 400 złotych proszę dogomaników dobrej woli przynajmniej o częściowe wsparcie.
Może istnieje też taka możliwość iż ktoś wybiera sie w tamtą stronę i mógłby zabrać Rexa do Ełku?

A zajrzeliście na mapę pomocy dogo?

Posted

magda222 napisał(a):
A zajrzeliście na mapę pomocy dogo?

Przejrzałem wątek i z pomoca i z transportem ale generalnie jest to pomoc w obrębie własnego województwa a tu jest cała Polska

Posted

magda222 napisał(a):
A na wątek transportowy zaglądaliście?

W powyższym poście już napisałem, że zaglądaliśmy.:lol:
Na ogólnym wątku transportowym jest dodatkowo ogłoszenie, założyliśmy również w dziale transportu wątek o poszukiwaniu transportu na trasie TYCHY/KATOWICE - EŁK

Posted

Maszaberla napisał(a):
To Reks juz trafil do Elku czy nadal czeka????

Mamy wybrać się w tą sobotę ale chyba nic z tego nie wyjdzie bo nie chcemy ryzykować w taką zimową pogodę. Jednak cała Polska do przejechania.

Posted

Grzecho napisał(a):
Mamy wybrać się w tą sobotę ale chyba nic z tego nie wyjdzie bo nie chcemy ryzykować w taką zimową pogodę. Jednak cała Polska do przejechania.

To niebezpieczne:shake: a Maniek już się nie może doczekać. Ta zima nie miała kiedy zaatakować:angryy:

Posted

Grzecho napisał(a):

Ale domek moze na niego czekac bez problemu?:oops:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Ale domek moze na niego czekac bez problemu?:oops:

Do Ełku będziemy dzwonić jutro. W ostatniej rozmowie z Panią mówiliśmy że nasz wyjazd uzależniamy od pogody. Nowa właścicielka Rexa rozumie sytuację i czeka cierpliwie. Nie możemy ryzykować jazdy przez całą Polskę w taką zimę. :lol:

Posted

Serdecznie dziękujemy Goni13 za wpłatę 40 zł. na transport Rexa do Ełku :modla:. Dogomaniaków dobrej woli prosimy o wsparcie finansowe. Pozostało wg moich obliczeń około 300 zł.
Rozmawiłem dzisiaj z nową włascicielką Rexa i umówiliśmy się na przewiezienie psiaka na przyszłą sobotę. Za duże ryzyko w taką pogodę. U nas non stop nawala śniegiem :angryy:
Biedny Maniuś musi poczekać jeszcze tydzień :lol:

Posted

U mnie piękna słoneczna pogoda. Szkoda, że nie w całym kraju:shake: Reksiu już by sobie pojechał do Mańka i byłby szczęśliwy. Może jakiś tymczas by mu ktoś mógł dać, żeby chłopak troche się oderwał od schroniska przed wyjazdem....:roll: