Poker Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 będę czuwać nad rozwojem sytuacji :lol: Quote
maarit Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 + Pani z forum owczarków zadeklarowała wpłatę ok. 100zł.:cool3: Quote
Grzecho Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Gonia13']+ Pani z forum owczarków zadeklarowała wpłatę ok. 100zł.:cool3: [FONT=Comic Sans MS]:loveu: :klacz:Serdeczne podziękowania dla Ortopedii [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]z forum owczarków za wpłatę 100 zł. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na transport REXA :klacz: :loveu:[/FONT] Mamy już 140 zeta Quote
Grzecho Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [FONT=Arial Black]A teraz najważniejsze!!! [/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Jeżeli Wy, dogomaniacy macie jakieś układy z niebiosami czy z piekłem Mefistofelesa, z rządem Tuska czy z opozycją Kaczyńskiego, z Kajkiem i Kokoszem czy z Asterixem i Obeliksem, z ciemną stroną mocy czy z jasną stroną mocy to do cholery zamówcie [SIZE=5]pogodę na sobotę i niedzielę!!! Quote
Grzecho Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Poker napisał(a):będę czuwać nad rozwojem sytuacji :lol: Witam Cię Poker. Pytanie z innej beczki. Jak się ma Bruno. To twój sąsiad. Masz jakieś wieści? Quote
Poker Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Grzecho napisał(a):Witam Cię Poker. Pytanie z innej beczki. Jak się ma Bruno. To twój sąsiad. Masz jakieś wieści? przepraszam za zaśmiecanie wątku,ale czuję sie zobowiązana do odpowiedzi:evil_lol: Kilka dni temu rozmawiałam z pańcią Bruna i widuję go na spacerach.Ma się bardzo dobrze, wygląda ładnie , spokojny, chociaż pańcia mówi ,że lubi się poawanturować z psami,więc musi go pilnować.Kota jeszcze gania, ale jest poprawa. Bądźcie spokojni , dobrze trafił :lol: W nagrodę wpłacę na transport Reksia 30 zetów tylko nie wiem na jakie konto ? Quote
Grzecho Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Będę w pracy o 10 to wyślę dane na PW. Z góry dziękujemy. Quote
Grzecho Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dziękujemy za informacje o Brunie. Koty i inne psy? Psia natura. Dodam jeszcze że takimi informacjami na pewno wątku nie zaśmiecamy. :lol: Ot tak na marginesie. ;) Quote
Grzecho Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Poker napisał(a):30 zł wpłacone :lol: [FONT=Comic Sans MS]:lol: Dziękujemy Poker za wpłatę :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No to mamy 170 zeta[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]W sobotę jedziemy raczej na bank bo pogoda sie klaruje!!![/FONT] Quote
Poker Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a sprawdzicie na transportowym czy nie ma po drodze czegoś do przewiezienia? Quote
Grzecho Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Poker napisał(a):a sprawdzicie na transportowym czy nie ma po drodze czegoś do przewiezienia? Sprawdzaliśmy wątki transportowe. W sumie na nic za bardzo nie liczylismy ponieważ jest to do przejechania cała Polska (około 600 km) a z drugiej strony z Rexem trzeba bardzo ostrożnie i delikatnie bo jest to przecież starszy pies. Na pewno odpada również temat podsyłania psa na transporty rozłożone na raty bo pies by sie chyba zajechał. Decyzja zapadła wspólnie z Grazyna9915 i w sobotę jak się tylko pogoda nie zepsuje to jedziemy. :lol: Quote
Grzecho Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 A gdzież to nasz dobry duch Gonia13 się podziewa? :mad: Quote
Poker Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Poker napisał(a):a sprawdzicie na transportowym czy nie ma po drodze czegoś do przewiezienia? miałam na myśli czy nie mozna jakiegoś psa po drodze podrzucić, by nie marnować pustych przebiegów :evil_lol: Quote
magda222 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Poker napisał(a):miałam na myśli czy nie mozna jakiegoś psa po drodze podrzucić, by nie marnować pustych przebiegów :evil_lol: I może Ci co chcieliby,aby im przewieźć psa dorzuciliby się do paliwa :cool3: Quote
Grzecho Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Poker napisał(a):miałam na myśli czy nie mozna jakiegoś psa po drodze podrzucić, by nie marnować pustych przebiegów :evil_lol: O transporcie Rexa do Ełku wiadomo od dłuższego czasu. Do Ełku raczej jest to mało prawdopodobne z dwóch powodów: nikt się nie odezwał a poza tym mógłby wyniknąć konflikt dwóch psów (nieznamy zachowania Rexa w podróży). Na wątku transportowym jest informacja o takiej eskapadzie. Z drugiej strony nikt się do nas nie zgłaszał z taką potrzebą mając na uwadze trasę przejazdu (Ełk-Warszawa-Katowice-Tychy). Jednocześnie pamiętajmy że to jest praktycznie do przejechania 1200 km. Quote
maarit Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Grzecho napisał(a):A gdzież to nasz dobry duch Gonia13 się podziewa? :mad: O... sie nagle Grzecho mną przejął:eviltong: A za robotę się wzięłam!!! Dzisiaj II dzień w pracy i moje biedne "piesy z Dogo" są zaniedbane - że nie wspomnę o moich własnych.... Quote
Poker Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a ja z uporem maniaka będę pisać , bo licho mnie bierze jak się wiezie 1. psa za ciężkie pieniądze. Przecież w 1.strone jedziecie bez psa, więc można podrzucić jakiegoś po drodze, oczywiście jeżeli jest potrzeba. Możemy w podpisie umieścić ,że jest wolne miejsce na przewóz trasa EłK-Warszawa- Tychy, w sobotę tak? Quote
Grzecho Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Serdeczne podziękowania dla Magdy222 za wpłatę 100 zł. na transport dla Rexa!!! :loveu: Ja wiedziałem że na rówieśników można zawsze liczyć! :lol: :klacz: Mamy już 270 zeta:B-fly: Quote
Grzecho Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Na wątku transportowym dodałem wpis o naszym wyjeździe. http://www.dogomania.pl/forum/f521/elk-warszawa-katowice-tychy-132329/ Quote
maarit Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Grzecho']Serdeczne podziękowania dla Magdy222 za wpłatę 100 zł. na transport dla Rexa!!! :loveu: Ja wiedziałem że na rówieśników można zawsze liczyć! :lol: :klacz: Mamy już 270 zeta:B-fly: Magda:Rose::Rose::Rose: Quote
Grzecho Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Decyzja zapadła. Jedziemy w sobotę z Rexem. Dokładnie to Ja i moja rówieśnica Magda222. :lol: " ... jak się ma po 17 lat to można i takie odległości pokonywać." :evil_lol: Nowa właścicielka powiadomiona i czeka. Może uda nam się namówić jeszcze trzecią osobę. Zobaczymy. :lol: Quote
Recommended Posts