Grzecho Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Jestem, jestem. Narazie nie możemy się dodzwonić :shake: Quote
Grzecho Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 No to mogę napisać: :sweetCyb:Hurrrrrrrrrra:sweetCyb: :multi: Jedziemy z Rexem do Ełku :multi: No to teraz wszyscy na pielgrzymkę do Częstochowy w intencji ładnej pogody na sobotę i niedzielę. Na kolanach :evil_lol: Quote
maarit Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Grzecho']No to mogę napisać: :sweetCyb:Hurrrrrrrrrra:sweetCyb: :multi: Jedziemy z Rexem do Ełku :multi: No to teraz wszyscy na pielgrzymkę do Częstochowy w intencji ładnej pogody na sobotę i niedzielę. Na kolanach :evil_lol: Nooooooooooo w końcuuuuuuu!!!!!!!!:lol: Quote
Grzecho Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :klacz: [SIZE=3][SIZE=5]Jeszcze raz serdeczne dzięki dla Anety25 za pomoc :klacz: Quote
Grzecho Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jak wiecie nasz staruszek ma już nowy dom w Ełku ale ponieważ koszty transportu (z Tychów do Ełku i z powrotem jest około 1200 kilometrów) wynoszą około 350 - 400 złotych proszę dogomaników dobrej woli przynajmniej o częściowe wsparcie. Może istnieje też taka możliwość iż ktoś wybiera sie w tamtą stronę i mógłby zabrać Rexa do Ełku? Quote
maarit Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :sweetCyb::cunao::cunao::cunao: Reks jedzie do domku do kociaka Mańka;) Tylko Reksiu bądź grzeczny;) Dzięki Anetko:loveu: Quote
AnetaA Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Trzymam nadal kciuki żeby Rexowi się ułożyło jak należy. A Maniek charakterny, atakował mnie zawzięcie :evil_lol: Quote
nika28 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
maarit Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 aneta25 napisał(a):Trzymam nadal kciuki żeby Rexowi się ułożyło jak należy. A Maniek charakterny, atakował mnie zawzięcie :evil_lol: A tak niewinnie wyglądał na zdjęciach:cool3: Quote
magda222 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Grzecho']Jak wiecie nasz staruszek ma już nowy dom w Ełku ale ponieważ koszty transportu (z Tychów do Ełku i z powrotem jest około 1200 kilometrów) wynoszą około 350 - 400 złotych proszę dogomaników dobrej woli przynajmniej o częściowe wsparcie. Może istnieje też taka możliwość iż ktoś wybiera sie w tamtą stronę i mógłby zabrać Rexa do Ełku? A zajrzeliście na mapę pomocy dogo? Quote
Grzecho Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 magda222 napisał(a):A zajrzeliście na mapę pomocy dogo? Przejrzałem wątek i z pomoca i z transportem ale generalnie jest to pomoc w obrębie własnego województwa a tu jest cała Polska Quote
magda222 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A na wątek transportowy zaglądaliście? Quote
Grzecho Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 magda222 napisał(a):A na wątek transportowy zaglądaliście? W powyższym poście już napisałem, że zaglądaliśmy.:lol: Na ogólnym wątku transportowym jest dodatkowo ogłoszenie, założyliśmy również w dziale transportu wątek o poszukiwaniu transportu na trasie TYCHY/KATOWICE - EŁK Quote
Maszaberla Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 To Reks juz trafil do Elku czy nadal czeka???? Quote
Grzecho Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Maszaberla napisał(a):To Reks juz trafil do Elku czy nadal czeka???? Mamy wybrać się w tą sobotę ale chyba nic z tego nie wyjdzie bo nie chcemy ryzykować w taką zimową pogodę. Jednak cała Polska do przejechania. Quote
maarit Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Grzecho napisał(a):Mamy wybrać się w tą sobotę ale chyba nic z tego nie wyjdzie bo nie chcemy ryzykować w taką zimową pogodę. Jednak cała Polska do przejechania. To niebezpieczne:shake: a Maniek już się nie może doczekać. Ta zima nie miała kiedy zaatakować:angryy: Quote
Maszaberla Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Grzecho napisał(a):Mamy wybrać się w tą sobotę ale chyba nic z tego nie wyjdzie bo nie chcemy ryzykować w taką zimową pogodę. Jednak cała Polska do przejechania. Ale domek moze na niego czekac bez problemu?:oops: Quote
Grzecho Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Maszaberla napisał(a):Ale domek moze na niego czekac bez problemu?:oops: Do Ełku będziemy dzwonić jutro. W ostatniej rozmowie z Panią mówiliśmy że nasz wyjazd uzależniamy od pogody. Nowa właścicielka Rexa rozumie sytuację i czeka cierpliwie. Nie możemy ryzykować jazdy przez całą Polskę w taką zimę. :lol: Quote
maarit Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ewentualnie módlmy się o cud !!! Zmiany pogody lub znalezienia transportu w inny sposób... Quote
Grzecho Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Serdecznie dziękujemy Goni13 za wpłatę 40 zł. na transport Rexa do Ełku :modla:. Dogomaniaków dobrej woli prosimy o wsparcie finansowe. Pozostało wg moich obliczeń około 300 zł. Rozmawiłem dzisiaj z nową włascicielką Rexa i umówiliśmy się na przewiezienie psiaka na przyszłą sobotę. Za duże ryzyko w taką pogodę. U nas non stop nawala śniegiem :angryy: Biedny Maniuś musi poczekać jeszcze tydzień :lol: Quote
maarit Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 U mnie piękna słoneczna pogoda. Szkoda, że nie w całym kraju:shake: Reksiu już by sobie pojechał do Mańka i byłby szczęśliwy. Może jakiś tymczas by mu ktoś mógł dać, żeby chłopak troche się oderwał od schroniska przed wyjazdem....:roll: Quote
Grzecho Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 My go zabierzemy do siebie ale na dzień (piątek) przed wyjazdem. Tymczas przepełniony ... Quote
magda222 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Poker napisał(a):ile kasy Wam brakuje na transport? Grzecho pisał,że 300 zł... Ja dorzucę 100 zł.Tylko tyle mogę na tą chwilę :oops: Quote
Recommended Posts