Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonia13 napisał(a):
Przyszła Pani (miejmy nadzieję) już napisała na NK że wkrótce się zobaczą z Reksem;)

Przęglądałem wczoraj NK i wiem że pani się nie może doczekać. Rozmawiałem z nią wczoraj dwa razy i nadmieniłem że możemy wybrać się w przyszłą sobotę ale wszystkie szczegóły uzgodnimy po wizycie przedadopcyjnej.

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grzecho napisał(a):
Przęglądałem wczoraj NK i wiem że pani się nie może doczekać. Rozmawiałem z nią wczoraj dwa razy i nadmieniłem że możemy wybrać się w przyszłą sobotę ale wszystkie szczegóły uzgodnimy po wizycie przedadopcyjnej.

Wiem, że dopiero po wizycie będą szczegóły... Ta Pani ma go już w swojej galerii. Teraz czekamy na wyniki wizyty;) Już mnie skręca z ciekawości... Chciałabym dla niego jak najlepiej - zresztą jak wszyscy... Oby było OK bo się chyba załamię:roll:

Posted

Niestety wielki niewypał z tą wizytą. Pan ze schroniska trochę nas wystawił do wiatru. Umówił się dzisiaj na 14 lub 15 i do mojego telefonu do pani od Rexa o godz. 20.00 totalne echo :mad: :diabloti: :angryy:. Naszczęście [FONT=Comic Sans MS]Aneta25[/FONT] zgłosiła gotowość do podjęcia się tej misji. Okazało się że to prawie przyszła sąsiadka Rexa :lol:

[FONT=Century Gothic]:sweetCyb: :multi:Wielkie dzięki :multi::sweetCyb:[/FONT]

Jutro dopołudnia będzie dzwonić do Państwa i temat załatwić :multi:

Posted

Już się wystraszyłam :-o
Dobrze, że jest aneta25:loveu: Jak przeczytałam, że wizyta to niewypał to zdębiałam. Dobrze że doczytałam do końca;)
Czekamy dalej....

Posted

Maszaberla z tego co wiem to największym problemem jest teraz zima:shake: i zaśnieżone drogi. No ale niech Grzecho napisze dla formalności co w tej rozmowie wyszło...