maarit Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ma przygarnijzwierzaka tylko ja na tydzień robę i co tydzień od nowa, zeby pies był na poczatku listy:evil_lol: Ode mnie ma: e-gratka, adopcjapsa, adopcje.org, przygarnijzwierzaka, zwierzaki.org, lubliniak, kolbuszowiak, ogloszeniatarnow, nasipupile, 4lapy -na miesiąc Quote
maarit Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='magda222']Gonia13 możesz trochę jaśniej?Sorry,ale nie rozumię?! Reks ma szanse na dom,ale potrzebny transport?![/quote] nie chcę zapeszać, musze p.Grażynę zapytać czy istnieje szansa na dowiezienie psa w razie potrzeby... To by było strasznie daleko:roll: Quote
magda222 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Gonia13']nie chcę zapeszać, musze p.Grażynę zapytać czy istnieje szansa na dowiezienie psa w razie potrzeby... To by było strasznie daleko:roll:[/quote] Grażyna jest rzadko na dogo.Ma problemy z komputerem. Najlepiej do niej zadzwonić i pogadać. Quote
maarit Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='magda222']Grażyna jest rzadko na dogo.Ma problemy z komputerem. Najlepiej do niej zadzwonić i pogadać.[/quote] Dzwoniłam i pogadałyśmy... Teraz czekamy. Quote
maarit Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Uwaga - wszystkie cioteczki proszone są o trzymanie kciuków... Quote
nika28 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Gonia13']Uwaga - wszystkie cioteczki proszone są o trzymanie kciuków... TRZYMAMY :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Maszaberla Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: ale prosimy tez o info na biezaco co i jak.. Quote
Mada:) Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Jejkuuu, ja chcę wiedzieć!! :placz: :evil_lol: Kciuki i u nóg trzymam! :razz: Quote
nika28 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Mada:)']Jejkuuu, ja chcę wiedzieć!! :placz: :evil_lol: [/quote] Ja też... :roll: Quote
maarit Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 wszyscy kibicują Reksowi... A Reks ma nowego znajomego na NK - Kacperka:loveu: Quote
maarit Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Reks mam nadzieję,ze wkrótce będziesz w domciu;) Quote
nika28 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Gonia13']Reks mam nadzieję,ze wkrótce będziesz w domciu;)[/quote] Też mam taką nadzieję :loveu: Quote
maarit Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Grzecho napisał(a):Jest szansa ale nie zapeszajmy ;). Wiem, wiem...;) Quote
grazyna9915 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Chyba uda nam się sprawdzić domek, trzymajcie kciuki. Quote
Grzecho Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Gonia13 napisał(a):Wiem, wiem...;) Martwię sie bo cały czas nie możemy znaleść kogoś do wizyty przedadopcyjnej :angryy:. Albo nieaktywny albo niepełnoletnia. Quote
nika28 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 grazyna9915 napisał(a):Chyba uda nam się sprawdzić domek, trzymajcie kciuki. Trzymamy !!! :kciuki: Quote
maarit Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 grazyna9915 napisał(a):Chyba uda nam się sprawdzić domek, trzymajcie kciuki. Ja też trzymam...:lol: Quote
Maszaberla Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Gonia13 napisał(a):Ja też trzymam...:lol: Reksiu wytrzymaj jeszcze troche:thumbs::thumbs: Quote
Grzecho Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Nareszcie lepsze wieści! Sytuacja ma sie nastepująco: rozmawiałem z Panią ( przyszła właścicielka Rexa ) i podtrzymuje swoją decyzję o adopcji Rexa. Rozmawiałem rówinież z Panem kierownikiem schroniska w Ełku ( na marginesie prezes ełckiego TOZ-u ) i on lub pracownik w dniu dzisiejszym lub jutro załatwią wizytę przedadopcyjną. Postarają się zrobić kilka fotek i przesłać na mojego e-maila. Po zakończeniu wizyty Pan ma mi dać znać telefonicznie jak sutuacja wygląda. Czekamy!!! Quote
magda222 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Dobra robota Grzecho :multi: Trzymamy kciuki!!! Quote
maarit Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Grzecho']Nareszcie lepsze wieści! Sytuacja ma sie nastepująco: rozmawiałem z Panią ( przyszła właścicielka Rexa ) i podtrzymuje swoją decyzję o adopcji Rexa. Rozmawiałem rówinież z Panem kierownikiem schroniska w Ełku ( na marginesie prezes ełckiego TOZ-u ) i on lub pracownik w dniu dzisiejszym lub jutro załatwią wizytę przedadopcyjną. Postarają się zrobić kilka fotek i przesłać na mojego e-maila. Po zakończeniu wizyty Pan ma mi dać znać telefonicznie jak sutuacja wygląda. Czekamy!!! Przyszła Pani (miejmy nadzieję) już napisała na NK że wkrótce się zobaczą z Reksem;) Quote
Recommended Posts