Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma przygarnijzwierzaka tylko ja na tydzień robę i co tydzień od nowa, zeby pies był na poczatku listy:evil_lol: Ode mnie ma:
e-gratka,
adopcjapsa,
adopcje.org,
przygarnijzwierzaka,
zwierzaki.org,
lubliniak,
kolbuszowiak,
ogloszeniatarnow,
nasipupile,
4lapy -na miesiąc

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda222']Gonia13 możesz trochę jaśniej?Sorry,ale nie rozumię?!
Reks ma szanse na dom,ale potrzebny transport?![/quote]

nie chcę zapeszać, musze p.Grażynę zapytać czy istnieje szansa na dowiezienie psa w razie potrzeby... To by było strasznie daleko:roll:

Posted

[quote name='Gonia13']nie chcę zapeszać, musze p.Grażynę zapytać czy istnieje szansa na dowiezienie psa w razie potrzeby... To by było strasznie daleko:roll:[/quote]

Grażyna jest rzadko na dogo.Ma problemy z komputerem.
Najlepiej do niej zadzwonić i pogadać.

Posted

[quote name='magda222']Grażyna jest rzadko na dogo.Ma problemy z komputerem.
Najlepiej do niej zadzwonić i pogadać.[/quote]

Dzwoniłam i pogadałyśmy... Teraz czekamy.

Posted

Nareszcie lepsze wieści!

Sytuacja ma sie nastepująco: rozmawiałem z Panią ( przyszła właścicielka Rexa ) i podtrzymuje swoją decyzję o adopcji Rexa. Rozmawiałem rówinież z Panem kierownikiem schroniska w Ełku ( na marginesie prezes ełckiego TOZ-u ) i on lub pracownik w dniu dzisiejszym lub jutro załatwią wizytę przedadopcyjną. Postarają się zrobić kilka fotek i przesłać na mojego e-maila. Po zakończeniu wizyty Pan ma mi dać znać telefonicznie jak sutuacja wygląda.
Czekamy!!!

Posted

[quote name='Grzecho']Nareszcie lepsze wieści!

Sytuacja ma sie nastepująco: rozmawiałem z Panią ( przyszła właścicielka Rexa ) i podtrzymuje swoją decyzję o adopcji Rexa. Rozmawiałem rówinież z Panem kierownikiem schroniska w Ełku ( na marginesie prezes ełckiego TOZ-u ) i on lub pracownik w dniu dzisiejszym lub jutro załatwią wizytę przedadopcyjną. Postarają się zrobić kilka fotek i przesłać na mojego e-maila. Po zakończeniu wizyty Pan ma mi dać znać telefonicznie jak sutuacja wygląda.
Czekamy!!!

Przyszła Pani (miejmy nadzieję) już napisała na NK że wkrótce się zobaczą z Reksem;)