Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no Beniu w Orzechowcach została tylko stara skorupa z Twojego grzbietu ale już też wolna bo na łąkach poza schronem ............. tak strasznie się cieszę :) !!!!!!!!!!!

Muszę Benia wychwalić naprawdę dzielnie znosił zabiegu cioteczek to był akorupa kału, ziemi - koszmar słuchajcie .... widać że psina odetchnął kiedy się jej pozbył/. Israel dzięki za szczotki skorzystały również inne psiaki!

Posted

Beniu chlopak jak sie patrzy, i kto by przypuszczal. Wszystkiego dobrego piesku w nowym, dobrym domku. Baaaaaaardzo sie ciesze, i lza tez sie zakrecila w oku, nawet spora....:multi::multi:

Posted

[quote name='becia66']Beniuś po wizycie w salonie fryzjerskim....:evil_lol:

Ze wyprzystojnial, to jasne. Mnie sie wydaje, ze wzrok od razu inny, bardziej pogodny, radosny. Tak jakby czul, ze cos sie bedzie dzialo dobrego....

Posted

[quote name='alysia']Ze wyprzystojnial, to jasne. Mnie sie wydaje, ze wzrok od razu inny, bardziej pogodny, radosny. Tak jakby czul, ze cos sie bedzie dzialo dobrego....

IDEALNIE TO UJĘŁAŚ alysia!:multi::multi: :multi: Dziękuję za foteczki!:loveu:

Posted

A teraz wiadomości z Beniowego domku.....:multi:
Beniuś całą drogę cichutko siedział w samochodzie. Po przyjeżdzie na miejsce nie dał się wprowadzić do domu i skwitował to warknięciem.... Za to chętnie wszedł do budy gdzie miał przygotowany przez tatę tapicera materac....:eviltong:
A od rana - wędrówka po gospodarstwie 1 ha....pan myślał że Benio to taki staruszek co ledwie dycha, a to sie okazało że zrobił obchód na co najmniej kilka kilometrów...:eviltong:Po prostu chodził i chodził, zaglądnął we wszystkie kąty, nie reagował na zaczepki kota, obwąchiwał gąski...no, cud, miód i orzeszki..
A na koniec wszedł do stodoły i tam usnął w kopie siana...:evil_lol:więc pan czym prędzej po drugi materacyk coby Benia nie kłuło i tak Beniu przespał póżne popołudnie umordowany..... Teraz znowu próbowali go do domu wepchać ale Benio się nie daje...:evil_lol: bo przecież to mocny chłop i wie czego chce...Chce wolności , a nie jakiegoś tam domu :eviltong:. I póki co znów wszedł do stodoły - pan zaglądnął, a Benio na materacyku zadowolony i dodatkowo na kopie siana...:eviltong:
A od rana pewnie znów wędrówka, pan mówi że piesio nie może się nadziwić że tyle tej wolności...:loveu: Niebawem będą zdjęcia z Beniowego domku...:multi:

Posted

[quote name='becia66']A od rana - wędrówka po gospodarstwie 1 ha....pan myślał że Benio to taki staruszek co ledwie dycha, a to sie okazało że zrobił obchód na co najmniej kilka kilometrów...:eviltong:Po prostu chodził i chodził, zaglądnął we wszystkie kąty

trzeba nabrać kondycji ;) zakładam, że na ostatnim spacerze nie licząc wczorajszego przy czesaniu był baaaardzo dawno

nie reagował na zaczepki kota, obwąchiwał gąski...no, cud, miód i orzeszki..

..a podobno był już kiedyś w domu i został oddany za AGRESJĘ :shake: nie bardzo chce mi się w to wierzyć :mad::diabloti:

czytając wiadomości z domku Benia aż nie mogę uwierzyć w szczęście tego psiaka:Rose: jak to dobrze, Beciu, że założyłaś wątek właśnie jemu :sweetCyb:

Posted

No i beczę, jak bóbr :-( ...że tacy fajni ludzie się BENIUSIOWI trafili!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Beciu skąd ich wzięłaś?? Może posiejemy i rozmnożymy?? Późną jesienią się zbiory zrobi i będzie, jak znalazł ogrom nowych domków przed zimą, co??
:)

Posted

kolejna bida w potrzebie, której będziemy zakładac wątek - taki kolejny Beniu ale w jeszcze gorszej kondycji .....

Beniu szalejesz ale nie dziwie się - w jednym boksie przez tyyyyyyyyyyyyyle lat, bez spacerów ..... nadrabiasz i wierzę nadrobisz każdy cm drogi który był Ci odebrany! Bo doczekałeś się w końcu swojej drogi :) GOŚCIU! :)

Koperek to dobry pomysł z tym sadzeniem i zbiorem - naprawdę brakuje dobrych ludzi którzy chcą ratować takie psiaki jak Benek.

Posted

[quote name='Koperek']No i beczę, jak bóbr :-( ...że tacy fajni ludzie się BENIUSIOWI trafili!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Beciu skąd ich wzięłaś?? Może posiejemy i rozmnożymy?? Późną jesienią się zbiory zrobi i będzie, jak znalazł ogrom nowych domków przed zimą, co??
:)

Koperku - posiać to by posiał tylko skąd wziąć nasiona ...?... chciałam napisać coś dowcipnego ale to trochę sprośne....:diabloti: :evil_lol:

Posted

Trzeba by siać i dosiewać, by co chwile były zbiory, nie tylko na jesień Czuje,że pan bedzie modernizował stodołe i wstawiał mebelki na letni dom.A KTO sie zajmie AMONKIEM?????

Posted

chwilke mnie tu nie było a tu takie rewolucje :crazyeye:

aż się popłakałam... ale tak płakac to ja chcę cały czas...z RADOŚCI !!!!!!

:multi::multi::multi: :multi::multi::multi: :multi::multi::multi: :multi::multi::multi:

Bądz juz zawsze szczesliwy !!!!!

i trzymam kciuki za kolejnego ON-ka !!!