Koperek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 No to ja, jako pasożyt, czekam niecierpliwie... :evil_lol: Quote
albiemu Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 no Beniu w Orzechowcach została tylko stara skorupa z Twojego grzbietu ale już też wolna bo na łąkach poza schronem ............. tak strasznie się cieszę :) !!!!!!!!!!! Muszę Benia wychwalić naprawdę dzielnie znosił zabiegu cioteczek to był akorupa kału, ziemi - koszmar słuchajcie .... widać że psina odetchnął kiedy się jej pozbył/. Israel dzięki za szczotki skorzystały również inne psiaki! Quote
albiemu Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 no dobra łza w oku z samego rana .................. Quote
halcia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Beniu tak! ciesze sie,ale dlaczego Amona nikt nie chce????To madry pies,wykonuje wszystkie komendy,słucha i jest piękny. Quote
SZPiLKA23 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Focie z metamorfozy:) Przed i PO ::multi: Quote
desideratum Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Cioteczki.. macie ręce, które "leczą"! :crazyeye: Psina wygląda teraz jak prawdziwy kawaler na wydaniu! :loveu: Quote
Promyczek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Jak dumnie stoi :)) Wie, że wypiękniał okrutnie :loveu: Quote
alysia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Beniu chlopak jak sie patrzy, i kto by przypuszczal. Wszystkiego dobrego piesku w nowym, dobrym domku. Baaaaaaardzo sie ciesze, i lza tez sie zakrecila w oku, nawet spora....:multi::multi: Quote
alysia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='becia66']Beniuś po wizycie w salonie fryzjerskim....:evil_lol: Ze wyprzystojnial, to jasne. Mnie sie wydaje, ze wzrok od razu inny, bardziej pogodny, radosny. Tak jakby czul, ze cos sie bedzie dzialo dobrego.... Quote
Koperek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='alysia']Ze wyprzystojnial, to jasne. Mnie sie wydaje, ze wzrok od razu inny, bardziej pogodny, radosny. Tak jakby czul, ze cos sie bedzie dzialo dobrego.... IDEALNIE TO UJĘŁAŚ alysia!:multi::multi: :multi: Dziękuję za foteczki!:loveu: Quote
Becia66 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 A teraz wiadomości z Beniowego domku.....:multi: Beniuś całą drogę cichutko siedział w samochodzie. Po przyjeżdzie na miejsce nie dał się wprowadzić do domu i skwitował to warknięciem.... Za to chętnie wszedł do budy gdzie miał przygotowany przez tatę tapicera materac....:eviltong: A od rana - wędrówka po gospodarstwie 1 ha....pan myślał że Benio to taki staruszek co ledwie dycha, a to sie okazało że zrobił obchód na co najmniej kilka kilometrów...:eviltong:Po prostu chodził i chodził, zaglądnął we wszystkie kąty, nie reagował na zaczepki kota, obwąchiwał gąski...no, cud, miód i orzeszki.. A na koniec wszedł do stodoły i tam usnął w kopie siana...:evil_lol:więc pan czym prędzej po drugi materacyk coby Benia nie kłuło i tak Beniu przespał póżne popołudnie umordowany..... Teraz znowu próbowali go do domu wepchać ale Benio się nie daje...:evil_lol: bo przecież to mocny chłop i wie czego chce...Chce wolności , a nie jakiegoś tam domu :eviltong:. I póki co znów wszedł do stodoły - pan zaglądnął, a Benio na materacyku zadowolony i dodatkowo na kopie siana...:eviltong: A od rana pewnie znów wędrówka, pan mówi że piesio nie może się nadziwić że tyle tej wolności...:loveu: Niebawem będą zdjęcia z Beniowego domku...:multi: Quote
Neczka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='becia66']A od rana - wędrówka po gospodarstwie 1 ha....pan myślał że Benio to taki staruszek co ledwie dycha, a to sie okazało że zrobił obchód na co najmniej kilka kilometrów...:eviltong:Po prostu chodził i chodził, zaglądnął we wszystkie kąty trzeba nabrać kondycji ;) zakładam, że na ostatnim spacerze nie licząc wczorajszego przy czesaniu był baaaardzo dawno nie reagował na zaczepki kota, obwąchiwał gąski...no, cud, miód i orzeszki.. ..a podobno był już kiedyś w domu i został oddany za AGRESJĘ :shake: nie bardzo chce mi się w to wierzyć :mad::diabloti: czytając wiadomości z domku Benia aż nie mogę uwierzyć w szczęście tego psiaka:Rose: jak to dobrze, Beciu, że założyłaś wątek właśnie jemu :sweetCyb: Quote
Koperek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 No i beczę, jak bóbr :-( ...że tacy fajni ludzie się BENIUSIOWI trafili!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Beciu skąd ich wzięłaś?? Może posiejemy i rozmnożymy?? Późną jesienią się zbiory zrobi i będzie, jak znalazł ogrom nowych domków przed zimą, co?? :) Quote
albiemu Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 kolejna bida w potrzebie, której będziemy zakładac wątek - taki kolejny Beniu ale w jeszcze gorszej kondycji ..... Beniu szalejesz ale nie dziwie się - w jednym boksie przez tyyyyyyyyyyyyyle lat, bez spacerów ..... nadrabiasz i wierzę nadrobisz każdy cm drogi który był Ci odebrany! Bo doczekałeś się w końcu swojej drogi :) GOŚCIU! :) Koperek to dobry pomysł z tym sadzeniem i zbiorem - naprawdę brakuje dobrych ludzi którzy chcą ratować takie psiaki jak Benek. Quote
Neczka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 albiemu napisał(a):kolejna bida w potrzebie, której będziemy zakładac wątek - taki kolejny Beniu ale w jeszcze gorszej kondycji ..... który to psiak ? Quote
Becia66 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Koperek']No i beczę, jak bóbr :-( ...że tacy fajni ludzie się BENIUSIOWI trafili!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Beciu skąd ich wzięłaś?? Może posiejemy i rozmnożymy?? Późną jesienią się zbiory zrobi i będzie, jak znalazł ogrom nowych domków przed zimą, co?? :) Koperku - posiać to by posiał tylko skąd wziąć nasiona ...?... chciałam napisać coś dowcipnego ale to trochę sprośne....:diabloti: :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Kasia piszesz o tym z boksu obok Benka ?? Quote
halcia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Trzeba by siać i dosiewać, by co chwile były zbiory, nie tylko na jesień Czuje,że pan bedzie modernizował stodołe i wstawiał mebelki na letni dom.A KTO sie zajmie AMONKIEM????? Quote
halcia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Obok Benka siedział Amonek ;zdrowy piękny, mądry Quote
albiemu Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 tego co jest jako pierwszy na planie ... ślepek, ledwo człapie nic w sobie życia biedak nie ma :( Quote
Anetka83 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 chwilke mnie tu nie było a tu takie rewolucje :crazyeye: aż się popłakałam... ale tak płakac to ja chcę cały czas...z RADOŚCI !!!!!! :multi::multi::multi: :multi::multi::multi: :multi::multi::multi: :multi::multi::multi: Bądz juz zawsze szczesliwy !!!!! i trzymam kciuki za kolejnego ON-ka !!! Quote
Neczka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 widziałam go w niedzielę.. teraz jest w sadku :-( taki smutny siedział:shake::placz: Albiemu, Ty mu założysz wątek ? Quote
halcia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jak tam Beniu,Becia wiesz coś?Ufny,nie ufny,stawia na swoim,czy w miare uległy? Quote
Recommended Posts