Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poprosze Beniusiowi sprawic nalezyty posag - wyprawke. Miske, nowy kocyk, recznik, moze obrozke (jak dojedzie), troche jedzonka, zabawke (bo chyba tez sa jakies w kartonach). W koncu sroce spod ogona nie wylecial:lol::lol:.... no i bilet w jedna strone tylko....

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku, jak się cieszę!!!!!!!! :multi::multi::multi: HURRRRRAAAA! :multi::multi::multi:

A ja i tak liczę na fotki z masowego czesania Beniowego futra! Mam nadzieję, że się nie przeliczę?? :razz:

Posted

becia66 napisał(a):
Jutro niestety Benia spotkamy...:shake: Pan chciał jechać dzisiaj ale kierowniczka powiedziała NIE !!! i już...... Pan niestety jutro pracuje....:shake:

:WTF::madgo: co znowu jej nie pasowało?!:chainsaw:

Posted

[quote name='Koperek']No bo w serce mi Beniu:loveu: wpadł, a do domku zabrać nie mogę! :placz:

A co- dla ciotki nie zrobisz?? :razz:
oczywiście, że zrobimy :)

Posted

żaba88 napisał(a):
:WTF::madgo: co znowu jej nie pasowało?!:chainsaw:

MY

to że pies siedział tam tyle lat nie było takim okrucieństwem jak to, że teraz siedzi kiedy ma dom .... to nie ma nic wspólnego z sercem do zwierząt!

Posted

albiemu napisał(a):
MY

to że pies siedział tam tyle lat nie było takim okrucieństwem jak to, że teraz siedzi kiedy ma dom .... to nie ma nic wspólnego z sercem do zwierząt!

Ona też tam siedziała tyle lat i efekty widać, teraz się obudziła ale ciągle lunatykuje...

Posted

alysia napisał(a):
Poprosze Beniusiowi sprawic nalezyty posag - wyprawke. Miske, nowy kocyk, recznik, moze obrozke (jak dojedzie), troche jedzonka, zabawke (bo chyba tez sa jakies w kartonach). W koncu sroce spod ogona nie wylecial:lol::lol:.... no i bilet w jedna strone tylko....

i sto tysiecy usciskow i calosow... bo jesli sie komus nalezy, to na pewno Beniusiowi.....

Posted

Beniu pojechał do nowego domku !!!Aż pisać nie mogę tak strasznie się cieszę :cunao::cunao::cunao:
Państwo dotarli do schroniska dopiero o 22 godz., wcześniej błądzili po Orzechowcach po ciemku, nie mieli kogo zapytać bo ani jednego ludzia.
Kierowałam ich trochę telefonem aż w końcu trafili.....:multi::multi::multi:
Pan Janusz mówił że strasznie mili ludzie, Beniuś bardzo sie im spodobał , dał sie wygłaskać i ochoczo wskoczył do samochodu i.........odjechał w nowe lepsze życie.....Pan obiecał zdjęcia przysyłać i informować na bieżąco co tam u Beniusia słychać....no nie, nie mogę, zaraz się rozkleję....:loveu:
Jutro zadzwonię....a teraz póki co jeszcze są w drodze i ciekawa jestem co jutro Benio zrobi jak się obudzi mając 1 ha do dyspozycji....:loveu:

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:wreszcie ! :multi:
[quote name='becia66']ciekawa jestem co jutro Benio zrobi jak się obudzi mając 1 ha do dyspozycji....:loveu:

stawiam na to, że rozkopie cały ogródek :evil_lol: :eviltong: