Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erazm napisał(a):
A gdzie spała maskoteczka?:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nic z tego spała na posłanku w torbie podróżnej Rambiego. Jakoś wszystkie psiaki uwielbiają tą torbę. Filip tez, tylko on sie w 1/3 mieścił. Aczkolwiek w ostatnich dniach wyćwiczył chińskie osiem i na wydechu ale cały wchodził.

Calineczka spała tam bo pomijając fakt że nie da rady wbić sie na kanapę, to bałabym się aby w nocy jej nie skrzywdzić. Wiesz przecież że obchodzę się z nią jak z porcelana japońską. Nawet szeleczek ślicznych jej nie założyłam bo sie boję :):):) . Nie umiem szelek zakładać (nie miałam psa szelkowego, a dla jamników nie uznaję szelek nie są dobre na kręgosłup) więc bałam się na niej trenować.

Posted

Erazm napisał(a):
To ubierzemy ją w obróżkę:evil_lol:, czyli tylko Sisulek zaanektował Twoje łÓżko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I Filip ale w ciągu dnia. W nocy nie chciałam akcji między panami

Posted

a czy mogłabym prosic duże ,wyrazne zdjęcie słoneczka? ..znam kogos kto marzy o malenkiej ,miniaturowej jamnisi...adoptowała ta pani już pieska jamniorka z dogo...oczywiście kastrowany.(ze schronu w Olsztynie)
chciałabym jej pokazac malutką...to wspaniała jamniorkowata rodzina,która bardzo kocha tą rase

gdybym więc mogła prosic o fotki na maila była bym wdzięczna...
dorota40_6@o2.pl