Erazm Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 A gdzie spała maskoteczka?:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Erazm napisał(a):A gdzie spała maskoteczka?:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nic z tego spała na posłanku w torbie podróżnej Rambiego. Jakoś wszystkie psiaki uwielbiają tą torbę. Filip tez, tylko on sie w 1/3 mieścił. Aczkolwiek w ostatnich dniach wyćwiczył chińskie osiem i na wydechu ale cały wchodził. Calineczka spała tam bo pomijając fakt że nie da rady wbić sie na kanapę, to bałabym się aby w nocy jej nie skrzywdzić. Wiesz przecież że obchodzę się z nią jak z porcelana japońską. Nawet szeleczek ślicznych jej nie założyłam bo sie boję :):):) . Nie umiem szelek zakładać (nie miałam psa szelkowego, a dla jamników nie uznaję szelek nie są dobre na kręgosłup) więc bałam się na niej trenować. Quote
Erazm Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 To ubierzemy ją w obróżkę:evil_lol:, czyli tylko Sisulek zaanektował Twoje łÓżko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Erazm napisał(a):To ubierzemy ją w obróżkę:evil_lol:, czyli tylko Sisulek zaanektował Twoje łÓżko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I Filip ale w ciągu dnia. W nocy nie chciałam akcji między panami Quote
dorcia44 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 a czy mogłabym prosic duże ,wyrazne zdjęcie słoneczka? ..znam kogos kto marzy o malenkiej ,miniaturowej jamnisi...adoptowała ta pani już pieska jamniorka z dogo...oczywiście kastrowany.(ze schronu w Olsztynie) chciałabym jej pokazac malutką...to wspaniała jamniorkowata rodzina,która bardzo kocha tą rase gdybym więc mogła prosic o fotki na maila była bym wdzięczna... dorota40_6@o2.pl Quote
Erazm Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Jak ją się zobaczy na zywo to nie mozna jej się oprzeć:loveu: Quote
Recommended Posts