Erazm Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ta malenka jamnisia pilnie szuka domu, od kilku dni przebywała w klinice, urodziła szczeniaki, ma obecnie podawane leki na wstrzymanie laktacji, najlepszy moment na sterylke za jakies dwa i pół miesiaca. Sunia jest wesolutka, bardzo przytulaśna, na widok człowieka reaguje spontanicznie tzn. pad na plecki i proszę miziać. Więcej informacji wkrótce Quote
Isadora7 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A ja dopsze o jej zaletach. Jest u mnie teraz na tymczasie. Ale rano - obiecuję. Quote
Erazm Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Jak to co Halbinko? Musiały być uspione, chyba wystarczy tych nieszczęść, które mamy w schroniskach Quote
danka1234 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 O, Calineczka ma już swój wątek. Rozumiem że poród przebiegł pomyślnie skoro już buszuje u Isadorki. Ona jest taka słodka:loveu: oby tylko Isadora nie zacałowała jej na śmierć.:placz: Quote
Isadora7 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Mały prezencik dla Calineczki od cioci Isadory :) podlinkowany banerek wys. 100; szer. 134 podlinkowany banerek wys. 80; szer. 107 podlinkowany user-bar wys. 19; szer. 350 :loveu: Quote
Erazm Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Jesuuuuuuuuu jaki cudny:loveu::loveu::loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Fortuna Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No tak Calineczka ma swoj watek, a ja nic o tym nie wiem. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:. Quote
Isadora7 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 I ma już swoje BAJKOWE ALLEGRO http://allegro.pl/show_item.php?item=343502736 :loveu::loveu::loveu: Quote
danka1234 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Fortuna']No tak Calineczka ma swoj watek, a ja nic o tym nie wiem. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:. Ja ten wątek przypadkiem znalazłam ,ale im to sie należy:mad::eviltong: Isadorka-fotka przepiękna,Calineczka cudowna. Quote
Ania B Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 O matko, jakie cudne maleństwo:loveu:. Isadora, gratuluję talentów artystycznych, banerek jest rozczulający. Czy Ty masz na DT tą pięknisię i Presesa? Quote
Isadora7 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ania B napisał(a):O matko, jakie cudne maleństwo:loveu:. Isadora, gratuluję talentów artystycznych, banerek jest rozczulający. Czy Ty masz na DT tą pięknisię i Presesa? Na DT jest teraz u mnie do jutra Calineczka, a Prezes przyjeżdża w czwartek Quote
danka1234 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Isadora7']I ma już swoje BAJKOWE ALLEGRO http://allegro.pl/show_item.php?item=343502736 :loveu::loveu::loveu: Alegro przepiekne, weszłam aby zobaczyć. Myślę że domków to zgłosi się masa a najwiecej to pewnie rozmnażaczy ale wiem że Wy tam wszystkich przez cienkie sito przecedzicie. ;) A gdzie od jutra idzie Calineczka? Quote
Isadora7 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='danka1234']Alegro przepiekne, weszłam aby zobaczyć. Myślę że domków to zgłosi się masa a najwiecej to pewnie rozmnażaczy ale wiem że Wy tam wszystkich przez cienkie sito przecedzicie. ;) A gdzie od jutra idzie Calineczka? [FONT=Arial Black]Erazm zabiera[/FONT] Quote
malagos Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Erazm, zrób jej proszę takie zdjecie "calosci" - czy ona jest jamnik, czy podobna do jamnika? :cool3: Quote
Erazm Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Zrobię, jutro wieczorkiem wkleję, bo jestem na zadoopiu i dziś internet chodzi jakby nie mógł:angryy: Quote
malagos Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Erazm napisał(a):Zrobię, jutro wieczorkiem wkleję, bo jestem na zadoopiu i dziś internet chodzi jakby nie mógł:angryy: To gdzieś Ty, w Irkucku siedzisz? :evil_lol: Quote
Erazm Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Zadoopie w centrum Polski, ale mam za siatką zające, bażanty( w weekendy do nich strzelają:angryy:). Linii telefonicznej nie chcieli mi załozyć:angryy:, ale prąd i wodę mam. Prąd= mogę korzystać z kompa używając modemu int, woda= moge się umyć jak się spocę ze złosci, bo internet nie działa. Quote
Isadora7 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 podlinkowany banerek wys. 100; szer. 134 podlinkowany banerek wys. 80; szer. 107 podlinkowany user-bar wys. 19; szer. 350 :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Erazm napisał(a):Isadorko dała popalić? Erazm czy dała popalić? hmm to bardzo fajny psiak. Mój tzw nibyTZ wczoraj ją widział i powiedział że jest bardzo ładna. Bo jest. To naprawdę fajny psiak, sliczny. A że wariatka to inna sprawa:loveu::loveu::loveu:. Wariatka w jak najlepszym znaczeniu. Pieszczoch niesamowity. Przytulanka. I takie to malutkie. Mniejsza od Rambiego. Pasuje do noszenia "na maskotkę". Widzieć ją wczoraj w kąpieli i mnie również w tej akcji to lepsze niż sitcom. Quote
Fortuna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Calusy dla Calineczki :oops::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts