Reno2001 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ja jeszcze myslę nad przechowaniem Gryzeldy w Łodzi, ale przyznam, że łatwo nie jest. U mnie odpada-Dotty by ja zjadła, na swoim terenie nie zaakceptuje młodej. Moje pomieszczenie gospodarcze, gdzie dotychczas nocowały psy zajmuje teraz tona karmy z darów a nie moge przeciez małej zamknąc na całą noc i pół dnia w kontenerze. Ale jeszcze myslę!!! Quote
Ulka18 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Reno, a moze Twoi Rodzice przechowaliby sunieczke? Moze Siostra? Jakby sie jakims cudem udalo, to sunia jutro bylaby juz w domu. Quote
Kasia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Jak super by było gdyby udało się Gryzeldke przetrzymać i jutro pojechałaby do nowego domku :multi: Quote
Reno2001 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 U mnie niestety wszyscy pracują. I to jest problem. Jak na zoŁość wszystkie dziewczyny też się jakoś porozjeżdżŁy i nie mam komu zostawić maŁej. Do pracy też jej nie mogę wziąć. KANAŁ. Quote
majqa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Elza prosiła o wpis, że szukany jest transport dla Gryzeldy na trasie: Poznań - Kraków Gniezno - Kraków Opole - Kraków Jeśli coś pominęłam w poście dopiszę. Quote
Kasia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Podnosimy! Czy ktoś ma mozliwość pomocy w transporcie? Quote
kelpie0 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Podnoszę i przepraszam, że mnie nie było (obóz naukowy) :cool1: Quote
ElzaMilicz Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dzień dobry wszystkim. Gniezno już nieaktualne. Quote
Viris Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Napisałam na transportowym, ale napiszę i tutaj. 4 maja będę wracać z wypadu w góry. Będę w okolicach Wałbrzycha i Jeleniej Góry, jechać przez Opole do Ostrowca Świętokrzyskiego. Jakby to Wam jakoś pomogło. Quote
Ulka18 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Viris, to by bylo super, jesli by sie nic wczesniej nie znalazlo. Do Ostrowca jedziesz z Krakowa na Stalowa Wole, czy jedziesz do Tarnowa i na Mielec? Tak czy tak to juz blisko do Debicy. Quote
Viris Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Nie jadę tak. Z Opola jadę na Częstochowę , Jędrzejów i Kielce. Ale to kwestia dogadania się i można coś zmienić. Jeszcze sobie przypomniałam że w weekend ( 25-26-27 ) będę w Kędzierzynie-Koźlu i Opolu. Ale chyba pociągami (?). Quote
Kasia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Gryzeldka się przypomina...domek na nią juz czeka, tylko kwestia transportu. Quote
ElzaMilicz Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Wkrótce ma przyjechać do mnie Grażyna z Tychów ( z Olgą :) ) Mogłaby zabrać Gryzeldę do Katowic. A Katowice - Kraków kto pomoże ? Viris dziękuję za propozycję. :) Quote
eliza_sk Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Nie bardzo mam czas, żeby przegryźć się przez cały watek, ale napiszę co jest w moich możliwościach: Najbliższa sobota wcześnie rano (ok 6.3) - JĘDRZEJÓW-OPOLE Powrót niedziela (ok. 17) - OPOLE - JĘDRZEJÓW Jak coś to śmiało mogę coś zabrać, tylko w klateczce, bo jadę clio vanem i sama. Quote
eliza_sk Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Zapytam zaraz u nas na wątku kieleckim, czy nikt wieczorem w niedzielę nie będzie jechał do Krakowa - bo rozumiem, że to by rozwiązywało sprawę ? A gdzie sunia jest teraz? Quote
Kasia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='eliza_sk'] A gdzie sunia jest teraz? W tej chwili Gryzelda jest u Elzy w Miliczu. Quote
eliza_sk Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Chętnie pomogę, jeżeli moja propozycja jakoś was ratuje. A może przyszła Pancia mogłaby do Jędrzejowa po nią przyjechać :oops: To już tylko 80 km od Krakowa. Quote
Ulka18 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 No wlasnie, do Jedrzejowa chyba jest ciut dalej niz do Krakowa i w innym kierunku, ale nie wiecej niz 150 km w jedna strone. Quote
eliza_sk Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ulka18 napisał(a):No wlasnie, do Jedrzejowa chyba jest ciut dalej niz do Krakowa i w innym kierunku, ale nie wiecej niz 150 km w jedna strone. Jeżeli dobrze zakonotowałam, że sunia docelowo do Mielca jedzie, to z Mielca do mnie tylko 118 km w jedna stronę, według viamichelin. Quote
ElzaMilicz Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Musze jeszcze zapytać Grażyny czy przywiezie mi Olgę w niedzielę, w drodze powrotnej przekazałaby Elizie suńkę w Opolu. Eliza to Jędrzejów w świętokrzyskiem, czy tak ? Quote
eliza_sk Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Musze jeszcze zapytać Grażyny czy przywiezie mi Olgę w niedzielę, w drodze powrotnej przekazałaby Elizie suńkę w Opolu. Eliza to Jędrzejów w świętokrzyskiem, czy tak ? Tak, świętokrzyskie:) Mój telefonik to 501-341-021, jak coś to dzwoń, ale raczej na dogo też całe dnie bywam, więc czekam na wiadomość:) A przyszła właścicielka zgodziłaby się do mnie po nią przyjechać? Aha i ważna sprawa, bo ja do Opola do szkoły jeżdże, więc też nie mogłabym suni o każdej porze odebrać, tylko dopiero po zajęciach-planowo kończę o 17. Jak trzeba by wcześniej ją odebrać może Madziek, zgodziłaby się ją przetrzymać. I koniecznie muszę wiedzieć przed wyjazdem do Opola czy będę suńkę zabierać, bo jak coś to klatkę muszę zabrać. Quote
Ulka18 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [SIZE="3"]Uwaga, uwaga! Graynew bedzie jechac 1.maja na trasie Wroclaw-Tarnow. To rzut beretem od Debicy i Pustkowa, ok. 50 km. Piszcie prosze do Graynew, moze zgodzi sie zabrac sunieczke. Graynew to wspaniala osoba, miala od nas z Mielca starszego DONka. Quote
eliza_sk Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jak nowa pancia przyjedzie do mnie po sunię to chętnie pomogę :oops: Quote
ElzaMilicz Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ulka dziękuję :), z Graynew widziałam się w poniedziałek. :) Eliza, nowa pańcia przyjedzie do Jędrzejowa. :) Opole , niedziela 27.04, godz.17.00. Wszystkie jesteście wspaniałe. :buzi: Quote
Recommended Posts