Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jeszcze myslę nad przechowaniem Gryzeldy w Łodzi, ale przyznam, że łatwo nie jest. U mnie odpada-Dotty by ja zjadła, na swoim terenie nie zaakceptuje młodej. Moje pomieszczenie gospodarcze, gdzie dotychczas nocowały psy zajmuje teraz tona karmy z darów a nie moge przeciez małej zamknąc na całą noc i pół dnia w kontenerze. Ale jeszcze myslę!!!

Posted

U mnie niestety wszyscy pracują. I to jest problem.
Jak na zoŁość wszystkie dziewczyny też się jakoś porozjeżdżŁy i nie mam komu zostawić maŁej. Do pracy też jej nie mogę wziąć. KANAŁ.

Posted

Elza prosiła o wpis, że szukany jest transport dla Gryzeldy na trasie:
Poznań - Kraków
Gniezno - Kraków
Opole - Kraków

Jeśli coś pominęłam w poście dopiszę.

Posted

Napisałam na transportowym, ale napiszę i tutaj. 4 maja będę wracać z wypadu w góry. Będę w okolicach Wałbrzycha i Jeleniej Góry, jechać przez Opole do Ostrowca Świętokrzyskiego. Jakby to Wam jakoś pomogło.

Posted

Viris, to by bylo super, jesli by sie nic wczesniej nie znalazlo.
Do Ostrowca jedziesz z Krakowa na Stalowa Wole, czy jedziesz do Tarnowa i na Mielec? Tak czy tak to juz blisko do Debicy.

Posted

Nie jadę tak. Z Opola jadę na Częstochowę , Jędrzejów i Kielce. Ale to kwestia dogadania się i można coś zmienić.

Jeszcze sobie przypomniałam że w weekend ( 25-26-27 ) będę w Kędzierzynie-Koźlu i Opolu. Ale chyba pociągami (?).

Posted

Nie bardzo mam czas, żeby przegryźć się przez cały watek, ale napiszę co jest w moich możliwościach:

Najbliższa sobota wcześnie rano (ok 6.3) - JĘDRZEJÓW-OPOLE
Powrót niedziela (ok. 17) - OPOLE - JĘDRZEJÓW

Jak coś to śmiało mogę coś zabrać, tylko w klateczce, bo jadę clio vanem i sama.

Posted

Zapytam zaraz u nas na wątku kieleckim, czy nikt wieczorem w niedzielę nie będzie jechał do Krakowa - bo rozumiem, że to by rozwiązywało sprawę ?

A gdzie sunia jest teraz?

Posted

Ulka18 napisał(a):
No wlasnie, do Jedrzejowa chyba jest ciut dalej niz do Krakowa i w innym kierunku, ale nie wiecej niz 150 km w jedna strone.

Jeżeli dobrze zakonotowałam, że sunia docelowo do Mielca jedzie, to z Mielca do mnie tylko 118 km w jedna stronę, według viamichelin.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Musze jeszcze zapytać Grażyny czy przywiezie mi Olgę w niedzielę, w drodze powrotnej przekazałaby Elizie suńkę w Opolu.

Eliza to Jędrzejów w świętokrzyskiem, czy tak ?

Tak, świętokrzyskie:)
Mój telefonik to 501-341-021, jak coś to dzwoń, ale raczej na dogo też całe dnie bywam, więc czekam na wiadomość:)

A przyszła właścicielka zgodziłaby się do mnie po nią przyjechać?

Aha i ważna sprawa, bo ja do Opola do szkoły jeżdże, więc też nie mogłabym suni o każdej porze odebrać, tylko dopiero po zajęciach-planowo kończę o 17. Jak trzeba by wcześniej ją odebrać może Madziek, zgodziłaby się ją przetrzymać.

I koniecznie muszę wiedzieć przed wyjazdem do Opola czy będę suńkę zabierać, bo jak coś to klatkę muszę zabrać.

Posted

[SIZE="3"]Uwaga, uwaga!
Graynew bedzie jechac 1.maja na trasie Wroclaw-Tarnow.
To rzut beretem od Debicy i Pustkowa, ok. 50 km.
Piszcie prosze do Graynew, moze zgodzi sie zabrac sunieczke.
Graynew to wspaniala osoba, miala od nas z Mielca starszego DONka.

Posted

Ulka dziękuję :), z Graynew widziałam się w poniedziałek. :)

Eliza, nowa pańcia przyjedzie do Jędrzejowa. :)
Opole , niedziela 27.04, godz.17.00.

Wszystkie jesteście wspaniałe. :buzi: