Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Szukamy kogoś kto mógłby sprawdzić ewentualny potencjalny domek dla Gryzeldy :lol: Owy domek znajduje sie w Pustkowie, woj. podkarpackie (okolice Rzeszowa, Tarnowa, Mielca...) Chętnym prześle na PW dokładniejsze namiary czyli adres i telefon :lol: Kelpie0 mozesz napisać w tytule, że szukamy osoby do sprawdzenia domku dla Gryzledy z okolic Mielca? Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wysłałam PW do 2 osób z tamtych okolic :lol: Mam nadzieję, ze sie odezwą na wątku i będą miały możliwość sprawdzenia domku... Quote
Ulka18 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Nie ma problemu ze sprawdzenie domu. Tylko prosze o awizacje mojej osoby u zainteresowanych, zeby wiedzieli, ze przyjade. Czy to jest mieszkanie w bloku czy dom? Dzisiaj np. mam wolna godzine od 16. do 17.00. Sorry, ze tak pisze, ale jestem dosc nieczasowa ostatnio. Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ulka18 napisał(a): Nie ma problemu ze sprawdzenie domu. Tylko prosze o awizacje mojej osoby u zainteresowanych, zeby wiedzieli, ze przyjade. Czy to jest mieszkanie w bloku czy dom? Dzisiaj np. mam wolna godzine od 16. do 17.00. Sorry, ze tak pisze, ale jestem dosc nieczasowa ostatnio. Ulka18 dzieki za odzew :lol: Zaraz wyślę Ci PW z dokładnymi danymi. To jest mieszkanie w bloku, ElzaMilicz zadzwoni zaraz do tych ludzi i powie że będziesz u nich między 16-17. Jesli by Ci ludzie nie mogli dzisiaj to podaj mi prosze swój numer telefonu a od razu Cie o tym poinformuję, ok? Quote
agusiazet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Widzę, że Ulka18 jak zwykle gotowa do pomocy!!! Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wysłałam sms-a ale tu też napiszę: Aga, ta Pani będzie na Ciebie czekać dziś między 16-17 :lol: Quote
Ulka18 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Super, bede dzisiaj ok. 16.15 u zainteresowanej Pani. O co mam pytac? Macie jakies szczegolne wymagania, pytania, zastrzezenia ? Prosze o Wasze wskazowki. Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Domku dla suni szuka ElzaMilicz, Gryzelda jest u niej na tymczasie. Niestety Ela do niedzieli nie ma dostepu do internetu i jak tylko powiedziałam Jej, że domek sprawdzisz Ty Aga to powiedziała, że ufa Ci w 100%. :lol: Tak wiec polegamy na Twoim zdaniu i odczuciu. Ty masz doswiadczenie w adopcjach i wiemy, ze sprawdzisz wszystko dobrze i dokładnie. O sterylce nie trzeba mówić bo sunia jest juz wysterylizowana. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Nie wierzę :-o tak szybko na domek jest szansa :loveu: Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Aga, sunia jest bardzo spokjnia i cicha...no prawie cicha bo czasami sobie zaszczeka ;) Jest bardzo przylepna i kochana. Ludzi dzieci i inne zwierzęta choć pewnie to wszystko potencjalna nowa Pani Gryzeldy juz wie po rozmowie telefonicznej z Elzą. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wiem o tym wszystkim Kasiu :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a): Wiem o tym wszystkim Kasiu :evil_lol: Ale ja to pisałam do Agi - Ulki18 :cool3: Fakt, Ty też Agnieszka :lol: Quote
Edi100 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Czekamy na wiesci po wizycie:) Gryzelda Słodziak:loveu: Quote
Ulka18 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Jak juz pisalam do Kasi w krotkim smsie, domek dla Gryzeldki jest wspanialy, trosliwy, uwazajacy, w ktorym zwierzaki maja swoje prawa i sa pelnoprawnymi domownikami. Panstwo przemili, przedobrzy, szczegolnie Pani Halina, ze lzami opowiadajaca o swojej poprzedniej suni, ktora pożegnali 4.4.2008. Gryzelda bedzie 4ta sunia Pani Haliny i Jej Rodziny. Mieszkanie w bloku, niedaleko las, wlasciwie to dookola blokow jest las. Specjalny fotelik dla psiaka, specjalna kanapa :cool3: Opieke weterynaryjna sprawuja ci sami weterynarze, do ktorych ja chodze ze swoimi zwierzakami :lol: to weci z tzw. sercem. Gryzelda bedzie mieszkac z Pania Halina i Jej Mezem, blok dalej mieszka Ich Corka, ktorej Coreczki czesto przebywaja u Dziadkow. Stad prosba o sunie, ktora lubi dzieci. PS. Panie byly w schronisku w Mielcu, ale niestety nie znalazly suni dla siebie, moze dlatego, ze oprowadzala je pani Basia :shake: Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Aga dziękuję Ci bardzo mocno :loveu: Dzwoniłam do Elzy, ucieszyła sie przeogromnie i już kombinuje transport. Jest szansa, ze jutro sunia byłaby w nowym domku ale potrzebny jest transport z Łodzi do Krakowa. W Krakowie pani Halinka odebrałaby sunie osobiście. Czy ktoś jutro jedzie z Łodzi do Krakowa? Idę napisać na transportowym :lol: Quote
Ulka18 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Dlaczego kombinujecie transport z Lodzi do Krakowa :???: Reno2001 jedzie w piatek z Lodzi do Mielca, do Mielca pani Halinka mialaby 30 km. A jutro z Lodzi do Mielca jedzie pan kierownik mieleckiego schroniska. Na pewno wzialby sunie, tylko trzeba go powiadomic. Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Ulka18'] Dlaczego kombinujecie transport z Lodzi do Krakowa :???: Reno2001 jedzie w piatek z Lodzi do Mielca, do Mielca pani Halinka mialaby 30 km. A jutro z Lodzi do Mielca jedzie pan kierownik mieleckiego schroniska. Na pewno wzialby sunie, tylko trzeba go powiadomic. Bo Elza jutro jedzie do Łodzi i tam może zabrać ze sobą sunię. Stamtąd byłby potrzebny transport do Krakowa bo z Krakowa pani Halinka moze sunie odebrać. Jeśli chodzi o Rene to ktos musiałby przetrzymać w Łodzi sunie do piątku... Quote
Ulka18 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Sunia nie musi byc odbierana w Krakowie, corka Pani Halinki mowila, ze moglaby podjechac najdalej do Krakowa, ale po co tam ma jechac, jesli i w czwartek i w piatek bedzie transport na trasie Lodz-Mielec, a Mielec jest rzut beretem od Pustkowa. Trasa Pustkow - Mielec -> ok. 20 km Trasa Pustkow - Krakow -> ok. 120 km Kierownik ma byc ok. 11 w Lodzi. Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ulka18 napisał(a): Kierownik ma byc ok. 11 w Lodzi. Aga nie potrafie sie dodzwonić do Elzy. Nie wiem dokładnie, o której Ona będzie w Łodzi i czy zdążyłaby aby kierownik zabrał sunię... Jeśli możesz podać Jej numer Kierownika smsem to super by było - to Jej telefon: 692 438 657 Ja będę dalej próbowała :lol: Quote
Ulka18 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kasiu, Reno2001 wie wszystko. Pisz do Niej pw. Jesli Elza nie zdazylaby spotkac sie z kierownikiem, to moze Reno2001 dalaby rade przechowac sunie przez noc czwartek/piatek :???: W piatek Reno ma byc wieczorem w Mielcu. Ma kontenerki, wiec sunia dojechalaby bezpiecznie. W piatek wieczorem sunia moglaby byc juz w domu. Quote
Kasia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Aga, podałam Elzie numer do Ciebie. Chyba nie potrafiła skontaktować sie z Reno2001... Elza jutro w Łodzi byłaby około 14. Numer do Reno2001 ma ale prosiła o Twój. Podałam. Quote
Ulka18 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kasiu, rozmawialam z Elza. Chyba sie tym razem nie uda podrzucic Gryzeldy do Mielca, ale sie nie poddajemy :wink: i bedziemy szukac innego polaczenia. Quote
Recommended Posts