kelpie0 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Gryzelda [SIZE=3]Ta wspaniała sześciokilogramowa, wysterylizowana suczka, o urzekających oczętach (:loveu:) ma roczek (może kilka miesięcy więcej), jest zadbana i czeka na nowych, kochających właścicieli. Potrzebuje ciepła i obecności człowieka. Nie szczeka (za dużo). Jest nauczona czystości i bardzo grzeczna. Nadaje się do mieszkania o małym metrażu ;), lubi inne zwierzęta. Obecnie przebywa w DT u ElzyMilicz. [SIZE=4] [SIZE=4]Ma także [SIZE=3]w sobie to, co pragnąłby zauważyć u swojego psa każdy właściciel, a mianowicie: [SIZE=4]Spokój (nie szaleje, ale raczej z wysokości zielonej - Elzowej kanapy obserwuje otoczenie, jakby wszystko rozumiała). [SIZE=4] [SIZE=4]Zainteresowanie wszystkim, a w szczególności człowiekiem. [SIZE=4] Uwielbia głaskanie i drapanie za uszkiem, pięknie się wtedy uśmiecha i prosi, o więcej pieszczot. Kocha także oglądać zdjęcia, szczególnie te, na których to ona pozuje :cool3: Kto mnie zechce? :roll: Quote
Kasia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Czyli co, zastapić Cezarka Gryzeldą na allegro? Jak oczywiscie domek Cezarkowy okaze sie tym na 100% ;) haha, kto wymyślił Jej imię? :p Quote
ElzaMilicz Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Kasia napisał(a):Czyli co, zastapić Cezarka Gryzeldą na allegro? Jak oczywiscie domek Cezarkowy okaze sie tym na 100% ;) haha, kto wymyślił Jej imię? :p Ona ma wadę zgryzu, pewnie dlatego Gryzelda. Wymyślił to ktoś ze schronu we Wrocławiu. Suczka jest wysterylizowana i bardzo grzeczna. Quote
kelpie0 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Ale pomimo to jest sliczna i kochana :loveu: Quote
kelpie0 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 nika28 napisał(a):Śliczna jest! Domek szybko! Tak, tak, szybko :multi: Quote
Kasia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Jutro wstawie Gryzeldę na miejsce Cezarka w wyróżnionym allegro. :lol: Dziś juz mi sie nie chce... Quote
kelpie0 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Kasia napisał(a):Jutro wstawie Gryzeldę na miejsce Cezarka w wyróżnionym allegro. :lol: Dziś juz mi sie nie chce... Ja zaraz dam jej kilka ogłoszeń, ale też jakoś taka senna jestem... :roll: Quote
Mongrel Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Podnoszę kochaną Gryzeldkę =) Ona jest naprawdę kochana, wręcz idealna: mała, wysterylizowana, lubi inne psy, może mieszkać w bloku... No czego chcieć więcej? Quote
Kasia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Wyróżniona aukcja Gryzeldy na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=342558710 Elu podaj mi jeszcze swojego maila abym mogła go wpisac jako kontakt w aukcji, ok? ;) Quote
Kasia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='ElzaMilicz'] elzamilicz@wp.pl dzieki. Przy okazji podnosze Gryzeldę...:loveu: Quote
Kasia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Elu, mogę to pierwsze zdjecie dać do allegro? Quote
ElzaMilicz Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dziękuję Kasieńko. Jak znajdziemy czas to TZ zrobi fajne zdjęcia i zastąpisz nimi te, które ludzie już obejrzeli. :) Quote
Kasia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ok, jak tylko pojawią sie nowe to zastapię nimi te stare. ;) Quote
Recommended Posts