Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gryzelda

[SIZE=3]Ta wspaniała sześciokilogramowa, wysterylizowana suczka, o urzekających oczętach (:loveu:) ma roczek (może kilka miesięcy więcej), jest zadbana i czeka na nowych, kochających właścicieli. Potrzebuje ciepła i obecności człowieka. Nie szczeka (za dużo). Jest nauczona czystości i bardzo grzeczna. Nadaje się do mieszkania o małym metrażu ;), lubi inne zwierzęta. Obecnie przebywa w DT u ElzyMilicz.

[SIZE=4]

[SIZE=4]Ma także
[SIZE=3]w sobie to, co pragnąłby zauważyć u swojego psa każdy właściciel, a mianowicie:

[SIZE=4]Spokój (nie szaleje, ale raczej z wysokości zielonej - Elzowej kanapy obserwuje otoczenie, jakby wszystko rozumiała).

[SIZE=4]

[SIZE=4]Zainteresowanie wszystkim, a w szczególności człowiekiem.

[SIZE=4]

Uwielbia głaskanie i drapanie za uszkiem, pięknie się wtedy uśmiecha i prosi, o więcej pieszczot. Kocha także oglądać zdjęcia, szczególnie te, na których to ona pozuje :cool3:

Kto mnie zechce? :roll:

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):
Czyli co, zastapić Cezarka Gryzeldą na allegro?
Jak oczywiscie domek Cezarkowy okaze sie tym na 100% ;)

haha, kto wymyślił Jej imię? :p

Ona ma wadę zgryzu, pewnie dlatego Gryzelda. Wymyślił to ktoś ze schronu we Wrocławiu. Suczka jest wysterylizowana i bardzo grzeczna.

Posted

Kasia napisał(a):
Jutro wstawie Gryzeldę na miejsce Cezarka w wyróżnionym allegro. :lol:
Dziś juz mi sie nie chce...

Ja zaraz dam jej kilka ogłoszeń, ale też jakoś taka senna jestem... :roll:

Posted

Podnoszę kochaną Gryzeldkę =) Ona jest naprawdę kochana, wręcz idealna: mała, wysterylizowana, lubi inne psy, może mieszkać w bloku... No czego chcieć więcej?