majku33krakow Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 agamika napisał(a):tak, ale ale ja niepisałam na temat tego ze nie moze iśc do Sopla bo jest niewykastrowany, to jest inna sprawa przeczytaj jeszcze raz co napisałam ;) czytałem,sopel nie jest kastrowany,no i tu problem jest,ale jak bedzie wykastrowany podobno nie bedzie taki zaborczy,ja poprostu mysle tez o 3waszych pieniadzach ktore nie musicie wydawac na nia. Quote
karusiap Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 nie sadze by kastracja miala wplyw na jego zaborczosc w stosunku do Ciebie.... majku z tym morzem to zartowales,nie?bo mi to spokoju nie daje... Quote
majku33krakow Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 karusiap napisał(a):nie sadze by kastracja miala wplyw na jego zaborczosc w stosunku do Ciebie.... majku z tym morzem to zartowales,nie?bo mi to spokoju nie daje... czytałem na forum spanielowym.ze nie bedzie tak bardzo chciał czegos posiadac. Quote
majku33krakow Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='karusiap']nie sadze by kastracja miala wplyw na jego zaborczosc w stosunku do Ciebie.... majku z tym morzem to zartowales,nie?bo mi to spokoju nie daje...[/quot nad morzem jest spokoj i duzo jodu przeciez:evil_lol:,zartowałem,ale poswiecic sie przeciez mozesz,hihihi karolinko nie obrazaj sie na mnie,ja was poprostu nie rozumie, NIGDY NIE ZNAŁEM TAKICH LUDZI JAK WY ZAANGAZOWANYCH W POMOC PSOM BEZDOMNYM. Quote
majku33krakow Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 agamika napisał(a):tak, ale ale ja niepisałam na temat tego ze nie moze iśc do Sopla bo jest niewykastrowany, to jest inna sprawa przeczytaj jeszcze raz co napisałam ;) jak myslisz karusia sie na mnie obraziła?:-( Quote
agamika Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Nie , nie ma jej w Krakowie od piątku i nie ma dostępu do netu . Quote
majku33krakow Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 agamika napisał(a):Nie , nie ma jej w Krakowie od piątku i nie ma dostępu do netu . strasznie mi sie podoba perełka,moze przemyslcie adopcje moja perełki,jak bede miał pieniadze to kastruje sopla.ona mi sie podoba i nie zwroce jej ciezko mi sie dostosowac do was,moj sopel potrzebuje towarzystwa Quote
karusiap Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 a o coz ja bym sie miala obrazic??:crazyeye: majku nie gniewaj sie,ale po prostu informacje od Ciebie sa tak sprzeczne,ze ja juz sama nie wiem czy Sopel jest zaborczy i zazdrosny czy nie... Quote
karusiap Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 j3nny napisał(a):melduje sie na watku Perelki :) noo wreszcie:evil_lol::loveu: Quote
j3nny Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 spokojnie spokojnie:) zbieram plakaciki do jakiegos zbiorczego wydruku tylko zebym sie w tych watkach nie pogubila, tyle ich jest :shake: Quote
elik Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Śliczna psinko, pewnie ci smutno tak samej :-( Biegnij do góry po wymarzony domek ! Quote
eliza_sk Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Perełka ma po jednym obserwatorze na trzech allegrach ;) Quote
karusiap Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 na 3:crazyeye::cool3: Perelka dostaje szalu jak widzi czlowieka:(a na spacerze caly czas podskakuje do gory,zaczepiajac i proszac by wziac ja na rece,,,,,i takie sa spacery:loveu: Quote
eliza_sk Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 karusiap napisał(a):na 3:crazyeye::cool3: Perelka dostaje szalu jak widzi czlowieka:(a na spacerze caly czas podskakuje do gory,zaczepiajac i proszac by wziac ja na rece,,,,,i takie sa spacery:loveu: Sama bym się złapała na tą dramatyczną historię jaką napisałam :evil_lol: Quote
liryka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 nooo, jak eliza strzelila opowiesc, to bieglam po nowa paczke chusteczek, a zaraz potem po siekiere na tego potwora-wlasciciela... Quote
liryka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 nooo, jak eliza strzelila opowiesc, to bieglam po nowa paczke chusteczek, a zaraz potem po siekiere na tego potwora-wlasciciela... Quote
karusiap Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Pereleczka w nowym domku:multi::multi: Fajna,ciepla rodzina:)Perelka od razu wskoczyla na kanape,wystawila brzuszek,dostala kielbaske:loveu::loveu: Panstwo maja zdjecia poprzedniej suni w ramce,wszedzie z nimi jezdzila...no musi byc dobrze:) W samochdzie byla bardzo grzeczna i jest cudowna:loveu: agamika,Anashar-dziekuje:loveu: a wszytsko to dzieki AdzeG,od ktorej mialam namiar-dziekuje:):loveu: Quote
karusiap Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Perelka ma w sobote zabieg,,,,bedzie sterylka,prawdopodobnie jest zaciazona,ok 3 tygodnia... A poza tym wszytsko w porzadku,jest bardzo radosna i...jets mala zlodziejka kanapek:loveu::oops: Quote
agamika Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 :evil_lol: ale tylko to ma na sumieniu ??? ... Panu domu już dała spokój ?? :lol: Quote
karusiap Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 agamika napisał(a)::evil_lol: ale tylko to ma na sumieniu ??? ... Panu domu już dała spokój ?? :lol: a o tym nic mi nie wiadomo:oops::evil_lol: Quote
Recommended Posts