Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
Perelka zostala dzis przez nas zabrana....nie mogla zostac gdzie byla.Mala jest w kochanym domku tymczasowym,musi dojsc do siebie.
Z powodu nie najlepszej kondycji i ogolnego stanu jej adopcja moze sie troche przeciagnac w czsaie,musimy ja podtuczyc,podleczyc i wysterylizowac.
Majku teraz wiesci beda na biezaco,ale jej adopcja nie jest niestety sprawa na juz:(

kiedy sie w schronie spotkamy?sunia mi sie bardzo podoba,co dalej znia robicie.

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majku33krakow napisał(a):
co dalej z sunia robicie?

mozesz napisac o co chodzi w tym pytaniu??
Perelka jest w spokojnym i cudnym domu tymczasowym,jak napisalam miala byc sterylizowana ale nie moze-cieczka....skoro jest zabiedzona to ja odkarmiamy i doprowadzamy do dobrego stanu...
o co chodzi w pytaniu co dalej robimy??chyba wszytsko bylo napisane...

Posted

kiedy sie w schronie spotkamy?sunia mi sie bardzo podoba,co dalej znia robicie.

nie powtarzaj sto rayz pytania,gdy Ci na nie odpowiadam albo badz bardziej konkretny:roll:
w schronie bedziemy chyba w niedziele ok 10,oczywiscie bez Perelki

Posted

karusiap napisał(a):
jak to co dalej z nia robimy??
wszytsko idzie nie tak,Perelka ma cieczke wiec na arzie nie moze byc sterylizowana,a juz miala zabieg umowiony:shake:
Boje sie czy jej jakis pies juz nie dopadl...

nie dobrze:shake:

Posted

karusiap napisał(a):
nie powtarzaj sto rayz pytania,gdy Ci na nie odpowiadam albo badz bardziej konkretny:roll:
w schronie bedziemy chyba w niedziele ok 10,oczywiscie bez Perelki

czemu sie złoscisz?,możemy sie tam spotkaci poznac sie.

Posted

czemu sie złoscisz?,możemy sie tam spotkac.

ja sie absolutnie nie zloszcze,ja jestem zmeczona po kolejnym dniu jezdzenia z psmai i ulatwilo by mi sprawe troszke zrozumienia choc tu na forum...

Posted

karusiap napisał(a):
ja sie absolutnie nie zloszcze,ja jestem zmeczona po kolejnym dniu jezdzenia z psmai i ulatwilo by mi sprawe troszke zrozumienia choc tu na forum...

przepraszam nie wiedziałem ze jestes zmeczona.

Posted

agamika napisał(a):
Czyli niedziela ok 10 w schronisku na Rybnej , tak ?

ja przyjade,jak was poznac?ja mam popielata audi a4
chce adoptowac sunie,bede czekał na nia.
ja poprostu nierozumie jak psa mozna zaniedbac przez nie podanie mu jedzenia.

Posted

ja przyjade,jak was poznac?ja mam popielata audi a4
chce adoptowac sunie,bede czekał na nia.

hmm jak nas poznac,bedziemy sie krecic,spytaj o Karoline albo Agnieszke...
majku ale Perelki nie bedzie z nami...
nie masz za co przepraszac,nie wazne przeciez kazdy z nas jest zmeczony ;)

Posted

karusiap napisał(a):
hmm jak nas poznac,bedziemy sie krecic,spytaj o Karoline albo Agnieszke...
majku ale Perelki nie bedzie z nami...
nie masz za co przepraszac,nie wazne przeciez kazdy z nas jest zmeczony ;)

to dobrze ,nie szkodzi ze perelki nie bedzie,wy bedziecie.
zakochałem sie w perełce,jest sliczna,smieje sie pieknie.
jak sie zgodziciena adopcje przezemnie to jeszcze sopla skonfrontujemy znia,oki?

Posted

jeśli przez dłuższy czas nie mógłbyś nas znaleźć (w schronisku już) - choć nie powinno być z tym problemu , to zadzwoń , mój nr tel jest w podpisie , tylko w budynku czasem nie ma zasięgu tam

Posted

to dobrze ,nie szkodzi ze perelki nie bedzie,wy bedziecie.
zakochałem sie w perełce,jest sliczna,smieje sie pieknie.
jak sie zgodziciena adopcje przezemnie to jeszcze sopla skonfrontujemy znia,oki?

oczywiscie,zgranie psow to jeden z najwazniejszych celow

Posted

agamika napisał(a):
jeśli przez dłuższy czas nie mógłbyś nas znaleźć (w schronisku już) - choć nie powinno być z tym problemu , to zadzwoń , mój nr tel jest w podpisie , tylko w budynku czasem nie ma zasięgu tam

mi chodzi oto zebym znał wolontariuszy,poducze sie czegosc moze.
przyjde przed 10.,wykastrowac go musze moze miec problem kiedys z prostata. a poco ma sie meczyc kiedys.

Posted

moje szczescie malenkie....
liryka dziekuje za przechowanie malej:loveu:
agamika dziekuje za nocleg dla pereleczki:loveu:

za duzo sie dzialo w jej zyciu,teraz szukamy TEGO JEDYNEGO domku...bardzo nie chciala zostawac:(

Posted

[quote name='karusiap']moje szczescie malenkie....
liryka dziekuje za przechowanie malej:loveu:
agamika dziekuje za nocleg dla pereleczki:loveu:

za duzo sie dzialo w jej zyciu,teraz szukamy TEGO JEDYNEGO domku...bardzo nie chciala zostawac:([/quote
perełka jest w chotelu?

Posted

karusiap napisał(a):
tak,jest w hotelu

to moze ja ja adoptuje,po co placic za chotel,jak ona mi sie dalej podoba i potrzebuje domku?,a wiem ze sie nie rozmysle bo i tak szukan jakiejs bidy,nie ch kasa zostanie na inna jakas psine.

Posted

majku gdy rozmawialismy sam doszedles do wniosku,ze teraz drugi pies dla Ciebie to nienajlepszy pomysl.
Z hotelem damy rade,a Perelka z cieczka i Twoj zaborczy psiak ,przy tym niekastrowany to nie jest dobre polaczenie.Ona potrzebuje duzo spokoju.

Posted

karusiap napisał(a):
majku gdy rozmawialismy sam doszedles do wniosku,ze teraz drugi pies dla Ciebie to nienajlepszy pomysl.
Z hotelem damy rade,a Perelka z cieczka i Twoj zaborczy psiak ,przy tym niekastrowany to nie jest dobre polaczenie.Ona potrzebuje duzo spokoju.

myslałem ze ona po sterylce,zapomniałem ze to za wczesnie

Posted

:shake:nieee, niegdzie niebyło pisane ze jest po sterylce, tylko ze ma byc dopiero wysterylizowana , najszybciej jak to mozliwe ...

A co do jej i drugiego psa ... hmmm ... mysle ze tylko w duzej rodzinie byłoby to wskazane , bo ona wymaga bardzo duzo uwagi i przy drugim psie ciągle będzie konkurowac o względy, a jesli dobrze pamiętam to Sopel tez rozpieszczony troszeczkę , wiec oboje będa czuli sie poszkodowani

Posted

agamika napisał(a):
:shake:nieee, niegdzie niebyło pisane ze jest po sterylce, tylko ze ma byc dopiero wysterylizowana , najszybciej jak to mozliwe ...

A co do jej i drugiego psa ... hmmm ... mysle ze tylko w duzej rodzinie byłoby to wskazane , bo ona wymaga bardzo duzo uwagi i przy drugim psie ciągle będzie konkurowac o względy, a jesli dobrze pamiętam to Sopel tez rozpieszczony troszeczkę , wiec oboje będa czuli sie poszkodowani

sopel bedzie wykastrowany,i tak chce jakiegos psa wziasc suczke

Posted

[quote name='karusiap']majku gdy rozmawialismy sam doszedles do wniosku,ze teraz drugi pies dla Ciebie to nienajlepszy pomysl.

A moze by Ja nad morze zabrac tam spokoj by miała i duzo jodu?

Posted

sopel bedzie wykastrowany,i tak chce jakiegos psa wziasc suczke

tak, ale ale ja niepisałam na temat tego ze nie moze iśc do Sopla bo jest niewykastrowany, to jest inna sprawa

przeczytaj jeszcze raz co napisałam ;)