Asia & Ginger Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ja też zaciskam kciuki z całych sił za zdrówko dzieciaczków. :kciuki: :kciuki: Quote
odrobinka1 Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Izabela124. napisał(a):Ojej, to musi byc wam teraz ciężko, ale na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki Anka_ZG napisał(a):KOCHANA TRZYMAMY KCIUKI, żEBY OKAZAłO SIę żE CóRCIA NIE MA TEJ SAMEJ CHOROBY CO BRACISZEK!!! Zyczę dużo zdrowka obu dzieciaczkom a wam wytrwalości!!! musi byc dobrze!!!!:) magda_drakkar napisał(a):Trzymamy kciuki z całych sił :kciuki: :calus: pusia2405 napisał(a):Trzymam kciuki za całą rodzinę i będę myśleć pozytywnie! aneczka0106 napisał(a):O Boziu, a ja przez wypadek męża nie zagladałam na watek:crazyeye:..dołaczam moje kciukasy i zyczę zdrówka dużo dzieciakom!!! Pozdrawiam Was i sciskam mocno-oby wszystko dobrze juz było!!! P.S. Co za fatum cholerne ostatnio sie szlaja:roll: Asia & Ginger napisał(a):Ja też zaciskam kciuki z całych sił za zdrówko dzieciaczków. :kciuki: :kciuki: KOCHANI Znamy się tylko z forum, nawet nie z widzenia, jednak nie wiecie ile radości daliście mi i moim dzieciaczkom- czytam im wasze posty:multi:.. i jakoś nam tak ciepło sie na serduszkach zrobiło... jesteście super!!.. Bardzo Wam dziękujemy.. Quote
Asia & Ginger Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 To jest właśnie magia Dogomanii. Miłość do zwierząt nas łączy. :loveu: Quote
Anka_ZG Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ja raczej teraz nie bywam na dogo bo ucze się do obrony pracy magisterskiej, ale musialam wejsc zapytać, jak zdrowko bąbelków?? mam nadzieje, że ok!!buziolki i pozdrowionka dla dzieciaczków:) Quote
aneczka0106 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 No, właśnie i ja sie dołaczę...tyle razy zamierzałam o to spytać i ciągle głowa zapominała:oops: Skrobnij coś w wolnej chwili Quote
Izabela124. Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Może ona odeszła z dogomani? Gdyby tu była na pewno by się odezwała.... Quote
Asia & Ginger Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A może ma ważniejsze sprawy na głowie. ;) W każdym razie Odrobinko jak znajdziesz wolną chwilkę to napisz co tam u Was? I jak tam kombinezonik pasuje Neseczce? Quote
Anka_ZG Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 hej:) my tez czekamy az sie pokazecie na dogo;) pozdrawiam serdecznie Quote
Recommended Posts