Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaaa, to Was usprawiedliwia;):evil_lol:

Bauer jak przystało na dorosłego faceta nie połknął szczenięcia:lol: ależ oni słodko wygladają, urocze sa takie zabawy i uczą obu psów delikatności wobec siebie, zaufania-suuuuper:lol:

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneczka0106 napisał(a):
Też myslę że kontakt Nesi z synalkiem niepowtarzalny jest. Ona do niego jak do schronienia idzie na kolanka:loveu:

dzisiaj gdy Kubusia dłużej nie było mała była jakaś nieswoja.. faktycznie coś się utworzyło między moim dzieciaczkiem - jakaś nić porozumienie której ja nie posiadam- Nesia ma ze mną układy innego rodzaju- jest bardzo za mną , jednak wie że Pani na pewne rzeczy nie pozwala, a Kubus tak.. i z nim to jest zabawa...

Izabela124. napisał(a):
Witanko
A ty wystawiasz swoje pieski?

Nesie- wystawiam na cierpliwość do nas:evil_lol:, a Bauerka na cierpliwość do Nesi:evil_lol:... a tak poważnie- Bauer miał operację- guza, został wykastrowany, a Nesia jest z "odzysku"- nie ma papierów, nie ma przeszłości-.. więc pozostaje nam cieszyć się sobą...

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hej
Biedny Bauer
Co u was slychac?
A jak sie czyta imie Bauera?

Czyta się Bałer, co oznacza gospodarz;).. w metryce ma RUM, jednak mąż by mieć "udział" w wielkim przedsięwzięciu, jakim było nauczenie ich siebie nawzajem (mąż nigdy nie miał zwierząt), nadał mu imię- a ja na to przystałam.. Poza tym w "naszym" zakładzie mięsnym istnieje cała seria- Bauera (szynka, polędwica..) parówki Kubusie, polędwica Maja..;).. i w domu są odpowiedniki.:evil_lol:..

Posted

Bardzo mi przykro, jednak w najbliższym czasie Nesia i Bauer zostaną tylko z mężem.. pozostała część rodzinki idzie do szpitala.. trzymajcie za nas kciuki...:-(.. jak tylko będę mogła - odezwę się.. pozdrawiamy cieplutko wszystkich którzy nas odwiedzają..

Posted

odrobinka1 napisał(a):
Bardzo mi przykro, jednak w najbliższym czasie Nesia i Bauer zostaną tylko z mężem.. pozostała część rodzinki idzie do szpitala.. trzymajcie za nas kciuki...:-(.. jak tylko będę mogła - odezwę się.. pozdrawiamy cieplutko wszystkich którzy nas odwiedzają..
Ojej, co sie stało? Będę trzymała za was kciuki

Posted

odrobinka1 napisał(a):

Zaciskam kciuki z całych sił. :kciuki: :kciuki:
Mam nadzieję, że to nic poważnego. ;)

Posted

Witajcie..
w wielkim skrócie
Kubunia w ubiegłym roku trafił do szpitala na coś co wskazywało na sepse połączone z ostrą żółtaczką. Był w ciężkim stanie.. jednak jego wyniki nie poprawiały się po antybiotykoteriapiach- jednocześnie podawano mu 5 grup antybiotyków..
opowiem kiedy indziej..
W szpitalu nie potrafili mu pomóc i wysłali do drugiego szpitala, gdzie po niemiłosiernie długim czasie okazało się iż ma Chorobę KAWASAKI
z nietypowymi objawami wątrobowymi.. Miał wylewy w oczach ustach, nie potrafił chodzić, zeszła mu calusienka skóra, w wątrobie zrobiła się autoagresja.. Chciano nas wysłać do następnego szpitala.. po miesiącach walki udało się

kilka tygodni temu córeczka miała robione badania wątrobowe i okazało się że ma nieciekawe wyniki.. lekarze się tego boją , bo choroba kubusia była dla nich niekomfortowa- nie potrafili nad nią panować.. więc cóż nam pozostało- trzymajcie za nas kciuki

Posted

KOCHANA TRZYMAMY KCIUKI, żEBY OKAZAłO SIę żE CóRCIA NIE MA TEJ SAMEJ CHOROBY CO BRACISZEK!!! Zyczę dużo zdrowka obu dzieciaczkom a wam wytrwalości!!! musi byc dobrze!!!!:)

Posted

O Boziu, a ja przez wypadek męża nie zagladałam na watek:crazyeye:..dołaczam moje kciukasy i zyczę zdrówka dużo dzieciakom!!! Pozdrawiam Was i sciskam mocno-oby wszystko dobrze juz było!!!

P.S. Co za fatum cholerne ostatnio sie szlaja:roll: