aneczka0106 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Aaaa, to Was usprawiedliwia;):evil_lol: Bauer jak przystało na dorosłego faceta nie połknął szczenięcia:lol: ależ oni słodko wygladają, urocze sa takie zabawy i uczą obu psów delikatności wobec siebie, zaufania-suuuuper:lol: Quote
odrobinka1 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Anka_ZG napisał(a): http://i31.tinypic.com/2us7dar.jpg no, no jaki synuś przystojniacha:) ciekawe po kim to odziedziczył;) No OCZYWIŚCIE że po MAMUSI:evil_lol: Quote
odrobinka1 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko popoludniowe :) o witamy witamy:loveu: Quote
Anka_ZG Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ależ synuś kocha tą Neseczkę, co?:loveu: http://i32.tinypic.com/67jvwi.jpg Slicznie córci w tej czapeczce:loveu: http://i25.tinypic.com/b3r8jl.jpg Ooo proszę i tatusiek sie na zdjęcie załapał:loveu:a Nesia już dużą:) ile ona już ma? http://i27.tinypic.com/30b3gp2.jpg Quote
Asia & Ginger Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 http://i28.tinypic.com/nbumqg.jpg Trzy dzieciątka. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: http://i27.tinypic.com/30b3gp2.jpg Cztery dzieciątka. :cool3: :evil_lol: Quote
aneczka0106 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Też myslę że kontakt Nesi z synalkiem niepowtarzalny jest. Ona do niego jak do schronienia idzie na kolanka:loveu: Quote
odrobinka1 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 aneczka0106 napisał(a):Też myslę że kontakt Nesi z synalkiem niepowtarzalny jest. Ona do niego jak do schronienia idzie na kolanka:loveu: dzisiaj gdy Kubusia dłużej nie było mała była jakaś nieswoja.. faktycznie coś się utworzyło między moim dzieciaczkiem - jakaś nić porozumienie której ja nie posiadam- Nesia ma ze mną układy innego rodzaju- jest bardzo za mną , jednak wie że Pani na pewne rzeczy nie pozwala, a Kubus tak.. i z nim to jest zabawa... Izabela124. napisał(a):Witanko A ty wystawiasz swoje pieski? Nesie- wystawiam na cierpliwość do nas:evil_lol:, a Bauerka na cierpliwość do Nesi:evil_lol:... a tak poważnie- Bauer miał operację- guza, został wykastrowany, a Nesia jest z "odzysku"- nie ma papierów, nie ma przeszłości-.. więc pozostaje nam cieszyć się sobą... Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Hej Biedny Bauer Co u was slychac? A jak sie czyta imie Bauera? Quote
odrobinka1 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Izabela124. napisał(a):Hej Biedny Bauer Co u was slychac? A jak sie czyta imie Bauera? Czyta się Bałer, co oznacza gospodarz;).. w metryce ma RUM, jednak mąż by mieć "udział" w wielkim przedsięwzięciu, jakim było nauczenie ich siebie nawzajem (mąż nigdy nie miał zwierząt), nadał mu imię- a ja na to przystałam.. Poza tym w "naszym" zakładzie mięsnym istnieje cała seria- Bauera (szynka, polędwica..) parówki Kubusie, polędwica Maja..;).. i w domu są odpowiedniki.:evil_lol:.. Quote
Anka_ZG Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 hej:) a gdzie nowe zdjecia??mysllaam ze po kilku dniach nieobecnosci zastane tu duzo nowych zdjec a tu ni ma:( Quote
Izabela124. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Witam się A czemu tu nie ma żadnych nowości?:-( Stęskniliśmy się Quote
odrobinka1 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Bardzo mi przykro, jednak w najbliższym czasie Nesia i Bauer zostaną tylko z mężem.. pozostała część rodzinki idzie do szpitala.. trzymajcie za nas kciuki...:-(.. jak tylko będę mogła - odezwę się.. pozdrawiamy cieplutko wszystkich którzy nas odwiedzają.. Quote
Izabela124. Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 odrobinka1 napisał(a):Bardzo mi przykro, jednak w najbliższym czasie Nesia i Bauer zostaną tylko z mężem.. pozostała część rodzinki idzie do szpitala.. trzymajcie za nas kciuki...:-(.. jak tylko będę mogła - odezwę się.. pozdrawiamy cieplutko wszystkich którzy nas odwiedzają..Ojej, co sie stało? Będę trzymała za was kciuki Quote
Asia & Ginger Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 odrobinka1 napisał(a):Bardzo mi przykro, jednak w najbliższym czasie Nesia i Bauer zostaną tylko z mężem.. pozostała część rodzinki idzie do szpitala.. trzymajcie za nas kciuki...:-(.. jak tylko będę mogła - odezwę się.. pozdrawiamy cieplutko wszystkich którzy nas odwiedzają.. Zaciskam kciuki z całych sił. :kciuki: :kciuki: Mam nadzieję, że to nic poważnego. ;) Quote
odrobinka1 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Witajcie.. w wielkim skrócie Kubunia w ubiegłym roku trafił do szpitala na coś co wskazywało na sepse połączone z ostrą żółtaczką. Był w ciężkim stanie.. jednak jego wyniki nie poprawiały się po antybiotykoteriapiach- jednocześnie podawano mu 5 grup antybiotyków.. opowiem kiedy indziej.. W szpitalu nie potrafili mu pomóc i wysłali do drugiego szpitala, gdzie po niemiłosiernie długim czasie okazało się iż ma Chorobę KAWASAKI z nietypowymi objawami wątrobowymi.. Miał wylewy w oczach ustach, nie potrafił chodzić, zeszła mu calusienka skóra, w wątrobie zrobiła się autoagresja.. Chciano nas wysłać do następnego szpitala.. po miesiącach walki udało się kilka tygodni temu córeczka miała robione badania wątrobowe i okazało się że ma nieciekawe wyniki.. lekarze się tego boją , bo choroba kubusia była dla nich niekomfortowa- nie potrafili nad nią panować.. więc cóż nam pozostało- trzymajcie za nas kciuki Quote
Izabela124. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ojej, to musi byc wam teraz ciężko, ale na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki Quote
Anka_ZG Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 KOCHANA TRZYMAMY KCIUKI, żEBY OKAZAłO SIę żE CóRCIA NIE MA TEJ SAMEJ CHOROBY CO BRACISZEK!!! Zyczę dużo zdrowka obu dzieciaczkom a wam wytrwalości!!! musi byc dobrze!!!!:) Quote
pusia2405 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Trzymam kciuki za całą rodzinę i będę myśleć pozytywnie! Quote
aneczka0106 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 O Boziu, a ja przez wypadek męża nie zagladałam na watek:crazyeye:..dołaczam moje kciukasy i zyczę zdrówka dużo dzieciakom!!! Pozdrawiam Was i sciskam mocno-oby wszystko dobrze juz było!!! P.S. Co za fatum cholerne ostatnio sie szlaja:roll: Quote
Recommended Posts