Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja córcia była na pierwszym spotkaniu z maluszkami w przedszkolu:loveu:.. od września będzie tam stałym bywalcem.. była cała w skowronkach:loveu::loveu:- a raczej w motylkach:eviltong:

Kubuś - to już stary weteran- właściwie to nie wita się a żegna z przedszkolem.. ale by mu żal nie było- też go panie wystroiły w motylki:loveu:

Posted

pusia2405 napisał(a):
A to był jakiś konkretny powód tej kąpieli:evil_lol:?

Mokre śliczności, niewinności:loveu:

no , to co było wcześniej - nie zdążyłam ująć w obiektywie- miałam wybór, fotka i wielkie sprzątanie- lub szybka kąpiel:angryy::mad:.... chociaż i tak potem sprzątanie mnie nie obeszło:angryy:

Ola164 napisał(a):
śliczna ta twoja gromadka :loveu: A ta mała czarna - cud miód :loveu:

Zapraszam też do nas (baner w podpisie) :)

zaproszenie przyjęte:loveu:

Posted

odrobinka1 napisał(a):
no , to co było wcześniej - nie zdążyłam ująć w obiektywie- miałam wybór, fotka i wielkie sprzątanie- lub szybka kąpiel:angryy::mad:.... chociaż i tak potem sprzątanie mnie nie obeszło:angryy:

Skąd ja to znam...?:lol:

Posted

Anka_ZG napisał(a):
Cześć Rodzinko Neseczki:) A co u was taka cisza??;)

bo walczymy z konkurenją..:oops:.. na spanielkowym.. ale poprawimy się - prosimy o troszkę cierpliwości;)

Posted

odrobinka1 napisał(a):
bo walczymy z konkurenją..:oops:.. na spanielkowym.. ale poprawimy się - prosimy o troszkę cierpliwości;)

Nie wiem dlaczego, ale ja nie czuję się tak związana z forum spanielkowym jak z Dogomanią, dlatego nie zakładałam tam galerii Gingerce. ;)

Posted

aneczka0106 napisał(a):
Fajne są rodzinne foteczki:lol:

Ciekawi mnie kto za kim chodzi-jeszcze Neska za dziećmi czy juz dzieci za Nesią????

oto jest pytanie:evil_lol:.. chyba jest to typowy przykład żuraw i czapla, czyli cały czas ktoś za kimś chodzi:evil_lol:.. ale i tak wygląda to z boku- że cały czas sa razem.. rano gdy ja jeszcze chciałabym spać:angryy:..- około 5.40 szanowne dziecięce grono już jest przy koszu od Nesi i ją prowokują do zabawy.. no i trzeba wstać i wyjść z nią:razz:.. wieczorem dzieci już leżą w łóżkach i chca spac a Nesia z zabawką w pysku stoi przy łóżku i zaczepia dzieci... itd itp.. czyli czasem zwariować można:diabloti:..

Posted

Hehe. Ja od 7 roku życia wychowywałam się ze spanielką. Właściwie traktowałam ją jak siostrę. Zawsze któraś z nas miała jakieś głupie pomysły, ale dzięki temu nigdy się nie nudziłyśmy;). Dlatego wiem jakim wspaniałym kompanem do dziecięcych zabaw jest spaniel:loveu:.