Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pusia2405']Nie no, super rodzinka...
A ja zadam takie nieśmiałe pytanie: ten kuń w twoim podpisie, to co to za postać?:razz::roll:

ten kuń to moje marzenie do którego dążę małymi kroczkami:roll:- zawsze uwielbiałam konie:Cool!:- mój tatko jak żył obiecał mi że kiedyś mi kupi- nie zdążył.. ale teraz ten mój groźny mąż:evil_lol:, który zarzekał się - "życie bez zwierząt!":razz:, obiecał mi, że będę miała swojego wielkiego brata:loveu::multi:..

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
witam
trafilam na bardzo fajna dopiero co otworzoną galerie:loveu: :loveu:

sliczne fotki, czekam na wiecej:loveu: :loveu:

tez mnie zastanawia ten kon w podpisie:cool3:

Witamy:loveu:serdecznie:multi:

Posted

odrobinka1 napisał(a):
ten kuń to moje marzenie do którego dążę małymi kroczkami:roll:- zawsze uwielbiałam konie:Cool!:- mój tatko jak żył obiecał mi że kiedyś mi kupi- nie zdążył.. ale teraz ten mój groźny mąż:evil_lol:, który zarzekał się - "życie bez zwierząt!":razz:, obiecał mi, że będę miała swojego wielkiego brata:loveu::multi:..

Koniki to również moje marzenie. :loveu: :loveu: :loveu:
Kocham konie. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='aneczka0106']Witam-ewakuowałam się z galerii Ani widząc tą czarnulkę i nie nadrobiłam jeszcze ostatnich fotek u niej:oops:

Ładnie, ładnie:cool1: czyzby tu sie o mnie rozmawiało?:razz: no sluchaj kochana, przynajmniej bys sie oficjalnie nie przyznawala ze nie nadrobilas fotek u nas:razz:

[quote name='odrobinka1']

http://i31.tinypic.com/25qsuid.jpg

http://i26.tinypic.com/2nbsp5c.jpg

Piekny koń:) mi sie tez marzy mieć kiedyś swojego konika, to są bardzo mądre i piekne zwierzaczki:) tylko pozazdrościć takiego zwirzaka:)

Posted

Anka_ZG napisał(a):

Piekny koń:) mi sie tez marzy mieć kiedyś swojego konika, to są bardzo mądre i piekne zwierzaczki:) tylko pozazdrościć takiego zwirzaka:)

Więc zrób sobie cel, do którego będziesz dążyć.. nie mówię że tak od razu się to spełni- czasem potrzeba wielu lat, lecz jesli masz sprecyzowane marzenia - masz szanse je zrealizować.. czego ci życzę;)..

Posted

Witam,
Kunik także i moje marzenie ale jak na razie to chyba w garażu musiał by mieszkać he he:lol:
Widzę ładnie się zapowiada galeryjka, czekamy na następne fotki Śliczności:loveu:
Będziemy was odwiedzać;)
Pozdrawiamy

Posted

odrobinka1 napisał(a):
Więc zrób sobie cel, do którego będziesz dążyć.. nie mówię że tak od razu się to spełni- czasem potrzeba wielu lat, lecz jesli masz sprecyzowane marzenia - masz szanse je zrealizować.. czego ci życzę;)..

Ach kochana, owszem trzeba marzyć, ale póki co mam przed soba ważniejsze cele do zrealizowania...;) ale nie mówię, że kiedys nie będę chciała takiego pieknego konika mieć:)

Posted

Jak to w życiu bywa, przeżywamy zarówno chwilę radosne jak i takie , które chcielibyśmy od siebie odsunąć.. Wiem, że jest to forum o psiakach, jednak żal który targa mym sercem jest tak wielki, że postanowiłam go wylać, podzielić się nim i .. właściwie to już sama nie wiem:-(:-(:-(..
jest mi tak smutno:-(, że nie potrafię tego tu opisać..
Cherrusia była moim pierwszym pupilem gdy weszłam w związek małżeński.. wtedy myślałam iż nie będziemy mieć nigdy pieska, czy innego czworonoga.. przywiózł mi ją pan z Krakowa- od razy przyszła do mnie.. mąż patrzył z boku i nie dowierzał że tak można pragnąć zwierzaka.. mój synek - maleńka wtedy istotka pierwszy raz zetknął się z kimś bardziej potrzebującym opieki niż on sam- to było wspaniałe doświadczenie.. małymi kroczkami wpajałam w mojej rodzinie miłość, która miałam od zawsze.. miłość do istot, które również potrafią czuć, myśleć, kochać..
To dzięki Cherrusi rozpoczęłam przygodę w moim domu ze światem zwierząt
Była niesamowita- nikt kto nigdy nie miał takiej papugi nie potrafi pojąć jaka miała inteligencję, jak potrafiła przywitać, odstraszyć, pokazać humorki .. wiedziała kto przychodzi- mnie witała już zanim podeszłam do drzwi, mojego psiaka wołała gwizdem, który skopiowała od mojego męża.. gdy urodziła się córeczka, potrafiła naśladować jej płacz- po to by się nią zająć.. w zazdrości mogła kilka godzin pokazywać obrażoną, niezainteresowaną.. a dla ostrych papryczek- zrobiła wiele:-(:-(

Chciałam jej za to podziękować:-(

Posted

Jak to w życiu bywa, przeżywamy zarówno chwilę radosne jak i takie , które chcielibyśmy od siebie odsunąć.. Wiem, że jest to forum o psiakach, jednak żal który targa mym sercem jest tak wielki, że postanowiłam go wylać, podzielić się nim i .. właściwie to już sama nie wiem:-(:-(:-(..
jest mi tak smutno:-(, że nie potrafię tego tu opisać..
Cherrusia była moim pierwszym pupilem gdy weszłam w związek małżeński.. wtedy myślałam iż nie będziemy mieć nigdy pieska, czy innego czworonoga.. przywiózł mi ją pan z Krakowa- od razy przyszła do mnie.. mąż patrzył z boku i nie dowierzał że tak można pragnąć zwierzaka.. mój synek - maleńka wtedy istotka pierwszy raz zetknął się z kimś bardziej potrzebującym opieki niż on sam- to było wspaniałe doświadczenie.. małymi kroczkami wpajałam w mojej rodzinie miłość, która miałam od zawsze.. miłość do istot, które również potrafią czuć, myśleć, kochać..
To dzięki Cherrusi rozpoczęłam przygodę w moim domu ze światem zwierząt
Była niesamowita- nikt kto nigdy nie miał takiej papugi nie potrafi pojąć jaka miała inteligencję, jak potrafiła przywitać, odstraszyć, pokazać humorki .. wiedziała kto przychodzi- mnie witała już zanim podeszłam do drzwi, mojego psiaka wołała gwizdem, który skopiowała od mojego męża.. gdy urodziła się córeczka, potrafiła naśladować jej płacz- po to by się nią zająć.. w zazdrości mogła kilka godzin pokazywać obrażoną, niezainteresowaną.. a dla ostrych papryczek- zrobiła wiele:-(:-(

Chciałam jej za to podziękować:-(

Posted

Każdy zwierzak, bez względu na to, czy to koń, pies, kot, chomik, szczur, czy też papuga zapada nam głęboko w sercach i ciężko się nam z ich odejściem pogodzić. Tęsknimy za nimi do końca...

Posted

Pomimo tego iż w naszej rodzinie kogoś zabrakło - życie toczy sie własnym rytmem- Cherrusia zostanie na zawsze w mym sercu, jednak nie zapominając o innych- dalej będę kontynuować te początki galerii

ZAPRASZAM
Zagadka- co ubrała moja córcia:cool3:??

odp. córcia ubrała się w bluzy do kwadratu:eviltong:.. a jak jej było wygodnie:evil_lol:.. za nic nie chciała tego rozebrać.. ma dziewczyna wyobraźnię:diabloti:

"W PASZCZY REKINA":razz:

Kto kogo pokona?

Posted

To zdjęcie pomimo braku ostrości postanowiłam sobie pozwolić dodać do mojej galerii:razz:.. będzie w przyszłości dowodem rzeczowym.. że całe szaleństwo zaczeło się od tej małej wariatki:evil_lol:.. nawet Bauer parsknął śmiechem:diabloti:..

Posted

Neska każdą chwilkę wykorzystuje by zaczepić wielkiego brata

A to zdjęcie pokazuje, że jedynym sposobem na tych dwoje jest rozrzucenie smakołyków.. na chwilkę działa:loveu:!!

oj igra z cierpliwością.. a tak nawiasem mówiąc- podziwiam Bauera- skąd on ma tyle cierpliwości do tej pchły małej:shake::evil_lol:

Jak w bajce o kocie Filemonie.. On dostojnie leniwy, Ona wszystko chce dotknąć zobaczyć i polizać... i wszędzie musi być pierwsza..

Posted

Marta_Ares napisał(a):
tak pieknie napisalas o Cherrusi:-( :-( spij spokojnie malutka

• zdjecia piekne:loveu: :loveu: :loveu: Neska udana:evil_lol: :loveu: :loveu:

• dziękuję w imieniu całej swojej rodzinki..
    tak Nesia jest udana:razz:.. chociaz co to wobec niej znaczy:lol::roll:.. udana w swoim typie, czy udana, bo udana:evil_lol::mad::eviltong::angryy::p:vamp::D:icon_roc::mdrmed::rolleyes:.. tak krótko o niej.. po prostu wariateczka:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

http://i32.tinypic.com/m8pqfd.jpg
    Bauer tak jak wąż chce połknąć Neseczkę w całości. :-o :-o :-o

no własnie:razz:.. to zdjęcie wygląda okropnie- atak naprawdę to było tak, ze Neska po prosu pchała mu się do pyska- kilka chwil wcześniej bauer dostał smakołyk i Nesia go czuła.. nie jest tu absolutnie ustawianie Neski , karcenie jej:shake:.. to jej diabelskie podejście do wielkiego brata :diabloti:..

Neska pozwala sobie nawet wyjadać z miski przy jego lordowskiej mości:razz:.. a on zachowuje się, jak młody tatuś, który właściwie nie wie co się dzieje.. miałam chwilę obaw, jak Bauer zaakceptuje neskę- ale uważam że jest ok

Posted

[quote name='Anka_ZG']http://i32.tinypic.com/m8pqfd.jpg sądząc po tym zdjęciu jest więcej niż OK:cool3: gdzie ta mała pchełka mu sie tam pcha:) jest niemozliwa:)

A córcia to ma te swoje kracje, jak juz chyba mówiłam, ma gust dziewczyna:cool3:

a może ona czyści mu zęby:razz:??

o córcia nie takie kreacje wymyślała.. szczególnie jak się spieszy wszystkim:angryy:..:evil_lol: