odrobinka1 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='pusia2405']Nie no, super rodzinka... A ja zadam takie nieśmiałe pytanie: ten kuń w twoim podpisie, to co to za postać?:razz::roll: ten kuń to moje marzenie do którego dążę małymi kroczkami:roll:- zawsze uwielbiałam konie:Cool!:- mój tatko jak żył obiecał mi że kiedyś mi kupi- nie zdążył.. ale teraz ten mój groźny mąż:evil_lol:, który zarzekał się - "życie bez zwierząt!":razz:, obiecał mi, że będę miała swojego wielkiego brata:loveu::multi:.. Quote
odrobinka1 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Marta_Ares napisał(a):witam trafilam na bardzo fajna dopiero co otworzoną galerie:loveu: :loveu: sliczne fotki, czekam na wiecej:loveu: :loveu: tez mnie zastanawia ten kon w podpisie:cool3: Witamy:loveu:serdecznie:multi: Quote
pusia2405 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 No to trzymam kciuki za "wielkiego brata":p i troszkę zazdroszczę...:oops:;) Quote
Asia & Ginger Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 odrobinka1 napisał(a):ten kuń to moje marzenie do którego dążę małymi kroczkami:roll:- zawsze uwielbiałam konie:Cool!:- mój tatko jak żył obiecał mi że kiedyś mi kupi- nie zdążył.. ale teraz ten mój groźny mąż:evil_lol:, który zarzekał się - "życie bez zwierząt!":razz:, obiecał mi, że będę miała swojego wielkiego brata:loveu::multi:.. Koniki to również moje marzenie. :loveu: :loveu: :loveu: Kocham konie. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magot Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Witamy:multi: Piękna galeryjka się zapowiada:loveu::cool3: Quote
Anka_ZG Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='aneczka0106']Witam-ewakuowałam się z galerii Ani widząc tą czarnulkę i nie nadrobiłam jeszcze ostatnich fotek u niej:oops: Ładnie, ładnie:cool1: czyzby tu sie o mnie rozmawiało?:razz: no sluchaj kochana, przynajmniej bys sie oficjalnie nie przyznawala ze nie nadrobilas fotek u nas:razz: [quote name='odrobinka1'] http://i31.tinypic.com/25qsuid.jpg http://i26.tinypic.com/2nbsp5c.jpg Piekny koń:) mi sie tez marzy mieć kiedyś swojego konika, to są bardzo mądre i piekne zwierzaczki:) tylko pozazdrościć takiego zwirzaka:) Quote
odrobinka1 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Anka_ZG napisał(a): Piekny koń:) mi sie tez marzy mieć kiedyś swojego konika, to są bardzo mądre i piekne zwierzaczki:) tylko pozazdrościć takiego zwirzaka:) Więc zrób sobie cel, do którego będziesz dążyć.. nie mówię że tak od razu się to spełni- czasem potrzeba wielu lat, lecz jesli masz sprecyzowane marzenia - masz szanse je zrealizować.. czego ci życzę;).. Quote
anne269 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Witam, Kunik także i moje marzenie ale jak na razie to chyba w garażu musiał by mieszkać he he:lol: Widzę ładnie się zapowiada galeryjka, czekamy na następne fotki Śliczności:loveu: Będziemy was odwiedzać;) Pozdrawiamy Quote
Anka_ZG Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 odrobinka1 napisał(a):Więc zrób sobie cel, do którego będziesz dążyć.. nie mówię że tak od razu się to spełni- czasem potrzeba wielu lat, lecz jesli masz sprecyzowane marzenia - masz szanse je zrealizować.. czego ci życzę;).. Ach kochana, owszem trzeba marzyć, ale póki co mam przed soba ważniejsze cele do zrealizowania...;) ale nie mówię, że kiedys nie będę chciała takiego pieknego konika mieć:) Quote
odrobinka1 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Jak to w życiu bywa, przeżywamy zarówno chwilę radosne jak i takie , które chcielibyśmy od siebie odsunąć.. Wiem, że jest to forum o psiakach, jednak żal który targa mym sercem jest tak wielki, że postanowiłam go wylać, podzielić się nim i .. właściwie to już sama nie wiem:-(:-(:-(.. jest mi tak smutno:-(, że nie potrafię tego tu opisać.. Cherrusia była moim pierwszym pupilem gdy weszłam w związek małżeński.. wtedy myślałam iż nie będziemy mieć nigdy pieska, czy innego czworonoga.. przywiózł mi ją pan z Krakowa- od razy przyszła do mnie.. mąż patrzył z boku i nie dowierzał że tak można pragnąć zwierzaka.. mój synek - maleńka wtedy istotka pierwszy raz zetknął się z kimś bardziej potrzebującym opieki niż on sam- to było wspaniałe doświadczenie.. małymi kroczkami wpajałam w mojej rodzinie miłość, która miałam od zawsze.. miłość do istot, które również potrafią czuć, myśleć, kochać.. To dzięki Cherrusi rozpoczęłam przygodę w moim domu ze światem zwierząt Była niesamowita- nikt kto nigdy nie miał takiej papugi nie potrafi pojąć jaka miała inteligencję, jak potrafiła przywitać, odstraszyć, pokazać humorki .. wiedziała kto przychodzi- mnie witała już zanim podeszłam do drzwi, mojego psiaka wołała gwizdem, który skopiowała od mojego męża.. gdy urodziła się córeczka, potrafiła naśladować jej płacz- po to by się nią zająć.. w zazdrości mogła kilka godzin pokazywać obrażoną, niezainteresowaną.. a dla ostrych papryczek- zrobiła wiele:-(:-( Chciałam jej za to podziękować:-( Quote
odrobinka1 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Jak to w życiu bywa, przeżywamy zarówno chwilę radosne jak i takie , które chcielibyśmy od siebie odsunąć.. Wiem, że jest to forum o psiakach, jednak żal który targa mym sercem jest tak wielki, że postanowiłam go wylać, podzielić się nim i .. właściwie to już sama nie wiem:-(:-(:-(.. jest mi tak smutno:-(, że nie potrafię tego tu opisać.. Cherrusia była moim pierwszym pupilem gdy weszłam w związek małżeński.. wtedy myślałam iż nie będziemy mieć nigdy pieska, czy innego czworonoga.. przywiózł mi ją pan z Krakowa- od razy przyszła do mnie.. mąż patrzył z boku i nie dowierzał że tak można pragnąć zwierzaka.. mój synek - maleńka wtedy istotka pierwszy raz zetknął się z kimś bardziej potrzebującym opieki niż on sam- to było wspaniałe doświadczenie.. małymi kroczkami wpajałam w mojej rodzinie miłość, która miałam od zawsze.. miłość do istot, które również potrafią czuć, myśleć, kochać.. To dzięki Cherrusi rozpoczęłam przygodę w moim domu ze światem zwierząt Była niesamowita- nikt kto nigdy nie miał takiej papugi nie potrafi pojąć jaka miała inteligencję, jak potrafiła przywitać, odstraszyć, pokazać humorki .. wiedziała kto przychodzi- mnie witała już zanim podeszłam do drzwi, mojego psiaka wołała gwizdem, który skopiowała od mojego męża.. gdy urodziła się córeczka, potrafiła naśladować jej płacz- po to by się nią zająć.. w zazdrości mogła kilka godzin pokazywać obrażoną, niezainteresowaną.. a dla ostrych papryczek- zrobiła wiele:-(:-( Chciałam jej za to podziękować:-( Quote
pusia2405 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Każdy zwierzak, bez względu na to, czy to koń, pies, kot, chomik, szczur, czy też papuga zapada nam głęboko w sercach i ciężko się nam z ich odejściem pogodzić. Tęsknimy za nimi do końca... Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Wszystkim zwierzętom należy się miłość i szacunek i pamięć o nich, gdy odejdą... :-( Cherrusia Quote
odrobinka1 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Pomimo tego iż w naszej rodzinie kogoś zabrakło - życie toczy sie własnym rytmem- Cherrusia zostanie na zawsze w mym sercu, jednak nie zapominając o innych- dalej będę kontynuować te początki galerii ZAPRASZAM Zagadka- co ubrała moja córcia:cool3:?? odp. córcia ubrała się w bluzy do kwadratu:eviltong:.. a jak jej było wygodnie:evil_lol:.. za nic nie chciała tego rozebrać.. ma dziewczyna wyobraźnię:diabloti: "W PASZCZY REKINA":razz: Kto kogo pokona? Quote
odrobinka1 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 To zdjęcie pomimo braku ostrości postanowiłam sobie pozwolić dodać do mojej galerii:razz:.. będzie w przyszłości dowodem rzeczowym.. że całe szaleństwo zaczeło się od tej małej wariatki:evil_lol:.. nawet Bauer parsknął śmiechem:diabloti:.. Quote
odrobinka1 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Taka normalność.. to u nas prawie nienormalne:evil_lol:.. wszyscy czyści, siedzą grzecznie.. wręcz coś tu nie gra:evil_lol::eviltong:.. Quote
odrobinka1 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Neska każdą chwilkę wykorzystuje by zaczepić wielkiego brata A to zdjęcie pokazuje, że jedynym sposobem na tych dwoje jest rozrzucenie smakołyków.. na chwilkę działa:loveu:!! oj igra z cierpliwością.. a tak nawiasem mówiąc- podziwiam Bauera- skąd on ma tyle cierpliwości do tej pchły małej:shake::evil_lol: Jak w bajce o kocie Filemonie.. On dostojnie leniwy, Ona wszystko chce dotknąć zobaczyć i polizać... i wszędzie musi być pierwsza.. Quote
pusia2405 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Oj tak, spanielek nie potrafi usiedzieć na miejscu:evil_lol:. i trzymam kciuki za dalszą cierpliwość Bauera:roll:. Quote
Marta_Ares Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 tak pieknie napisalas o Cherrusi:-( :-( spij spokojnie malutka [*] [*] [*] zdjecia piekne:loveu: :loveu: :loveu: Neska udana:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
odrobinka1 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Marta_Ares napisał(a):tak pieknie napisalas o Cherrusi:-( :-( spij spokojnie malutka zdjecia piekne:loveu: :loveu: :loveu: Neska udana:evil_lol: :loveu: :loveu: dziękuję w imieniu całej swojej rodzinki.. tak Nesia jest udana:razz:.. chociaz co to wobec niej znaczy:lol::roll:.. udana w swoim typie, czy udana, bo udana:evil_lol::mad::eviltong::angryy::p:vamp::D:icon_roc::mdrmed::rolleyes:.. tak krótko o niej.. po prostu wariateczka:loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 http://i29.tinypic.com/2hdzkv6.jpg Bardzo oryginalna kreacja. :cool3: http://i32.tinypic.com/m8pqfd.jpg Bauer tak jak wąż chce połknąć Neseczkę w całości. :-o :-o :-o Quote
odrobinka1 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] http://i32.tinypic.com/m8pqfd.jpg Bauer tak jak wąż chce połknąć Neseczkę w całości. :-o :-o :-o no własnie:razz:.. to zdjęcie wygląda okropnie- atak naprawdę to było tak, ze Neska po prosu pchała mu się do pyska- kilka chwil wcześniej bauer dostał smakołyk i Nesia go czuła.. nie jest tu absolutnie ustawianie Neski , karcenie jej:shake:.. to jej diabelskie podejście do wielkiego brata :diabloti:.. Neska pozwala sobie nawet wyjadać z miski przy jego lordowskiej mości:razz:.. a on zachowuje się, jak młody tatuś, który właściwie nie wie co się dzieje.. miałam chwilę obaw, jak Bauer zaakceptuje neskę- ale uważam że jest ok Quote
Anka_ZG Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 http://i32.tinypic.com/m8pqfd.jpg sądząc po tym zdjęciu jest więcej niż OK:cool3: gdzie ta mała pchełka mu sie tam pcha:) jest niemozliwa:) A córcia to ma te swoje kracje, jak juz chyba mówiłam, ma gust dziewczyna:cool3: Quote
odrobinka1 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Anka_ZG']http://i32.tinypic.com/m8pqfd.jpg sądząc po tym zdjęciu jest więcej niż OK:cool3: gdzie ta mała pchełka mu sie tam pcha:) jest niemozliwa:) A córcia to ma te swoje kracje, jak juz chyba mówiłam, ma gust dziewczyna:cool3: a może ona czyści mu zęby:razz:?? o córcia nie takie kreacje wymyślała.. szczególnie jak się spieszy wszystkim:angryy:..:evil_lol: Quote
Recommended Posts