Charly Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ona musi znalesc domek. I znajdzie. Jutro wydrukuje ja i porozwieszam na miescie. to pierwsze co dla niej zrobie. ps. ale Kometa...mam pytanie, ktore juz raz zadalam na tym watku. Tyle psow potrzebuje pomocy. Wiec czy jest pewne, ze sunia nie zalapie sie na jakis transport tam czy tam... Quote
kometa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 poki co NAPEWNO NIE niestety:-(jakbym tylko cos wiedziala to napisze na watku. Quote
Sabina02 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Cioteczki, dzieki za zainteresowanie Zuzia... :lol: Kometa, jesli tylko ktos sie zglosi w sprawie adopcji Zuzi to prosze daj nam znac... Quote
elik Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Smutna bardzo sunieczka. Domeczku znajduj się szybko. Quote
oktawia6 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 kiedyś mówiłam wielokrotnie żeby nie robic psu zdjęcia z góry! nie widac nic ani jej mordki/portret/ ani sylwetki nic -z takimi zdjęciami marne zainteresowanie będzie-chodzi o allegro czy w tym drugim portalu. nawet przez kraty można zrobic dobre ujęcie. Quote
Sabina02 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 oktawia6 napisał(a):kiedyś mówiłam wielokrotnie żeby nie robic psu zdjęcia z góry! nie widac nic ani jej mordki/portret/ ani sylwetki nic -z takimi zdjęciami marne zainteresowanie będzie-chodzi o allegro czy w tym drugim portalu. nawet przez kraty można zrobic dobre ujęcie. Ktokolwiek bedzie w najblizszym czasie w Krzyczkach, prosimy o zrobienie lepszych fotek Zuzi... :modla: Quote
Sabina02 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Zrobilam kolejne ogloszonka (wklejone takze do postu nr. 1): Alegratka KupSprzedaj CentrumOfert Nastepne beda wkrotce... Czy ktos moze wyroznic SMSem ogloszenie w Alegratka? Ja nie moge z zagranicy... Plisssss! Quote
Sabina02 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Nastepne ogloszonka: Animalia 4lapy E-oferty BonoPolska KupiePsa Quote
Toska Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Sabina02']Zrobilam kolejne ogloszonka (wklejone takze do postu nr. 1): Alegratka KupSprzedaj CentrumOfert Nastepne beda wkrotce... Czy ktos moze wyroznic SMSem ogloszenie w Alegratka? Ja nie moge z zagranicy... Plisssss! napisz Sabinko , co trzeba zrobić ? zaraz wyślę takiego SMSa ! sunia fajna , tyle ma ogłoszeń , napewno komuś wpadnie w oko i serce !!! Quote
Sabina02 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Toska']napisz Sabinko , co trzeba zrobić ? zaraz wyślę takiego SMSa ! sunia fajna , tyle ma ogłoszeń , napewno komuś wpadnie w oko i serce !!! Dziekuje Toska!!! :loveu: Musisz uzyskac kod SMSem. Mozesz mi go wyslac na PM i ja ogloszenie wyroznie... :lol: Oto instrukcje ze strony Alegratka: Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Quote
Sabina02 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Toska napisał(a):już mam kod i wysyłam PW :lol: Cioteczka Toska wyroznila Zuzi ogloszonko w Alegratka az o 9 punktow!!! :-o:multi: Dziekujemy! :loveu: Quote
Sabina02 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Znowu nikt Cie nie odwiedza bidulo...:-( Czemu na jednych watkach jest tyle osob... a u Ciebie nikt... Przeciez Ty siedzisz zamknieta w tym obozie zaglady, bez zadnych szans nawet na DT... :placz: :placz: :placz: Quote
Toska Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 melduje się ciotka Toska w odwiedzinach u Zuzi !!! w górę maleńka !!! Quote
Sabina02 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Witaj Zuziu kochana... Caly czas czekam na e-mail od tej Twojej jedynej osoby... Ona gdzies tam jest i sie napewno odnajdziecie... Quote
Toska Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Zuziu ,pokazuj się , niech ten domek już się znajdzie !!!! Quote
Sabina02 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Moja kochana... i dalej cisza... :shake: Quote
Toska Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 żadnego odzewu z tylu ogłoszeń nie ma ?? śliczna psinka , a wciąż czeka ..... Quote
Recommended Posts