Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ona musi znalesc domek. I znajdzie. Jutro wydrukuje ja i porozwieszam na miescie. to pierwsze co dla niej zrobie.

ps. ale Kometa...mam pytanie, ktore juz raz zadalam na tym watku. Tyle psow potrzebuje pomocy. Wiec czy jest pewne, ze sunia nie zalapie sie na jakis transport tam czy tam...

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiedyś mówiłam wielokrotnie żeby nie robic psu zdjęcia z góry!
nie widac nic ani jej mordki/portret/ ani sylwetki nic -z takimi zdjęciami marne zainteresowanie będzie-chodzi o allegro czy w tym drugim portalu.
nawet przez kraty można zrobic dobre ujęcie.

Posted

oktawia6 napisał(a):
kiedyś mówiłam wielokrotnie żeby nie robic psu zdjęcia z góry!
nie widac nic ani jej mordki/portret/ ani sylwetki nic -z takimi zdjęciami marne zainteresowanie będzie-chodzi o allegro czy w tym drugim portalu.
nawet przez kraty można zrobic dobre ujęcie.

Ktokolwiek bedzie w najblizszym czasie w Krzyczkach, prosimy o zrobienie lepszych fotek Zuzi... :modla:

Posted

[quote name='Sabina02']Zrobilam kolejne ogloszonka (wklejone takze do postu nr. 1):

Alegratka
KupSprzedaj
CentrumOfert

Nastepne beda wkrotce...

Czy ktos moze wyroznic SMSem ogloszenie w Alegratka? Ja nie moge z zagranicy... Plisssss!

napisz Sabinko , co trzeba zrobić ? zaraz wyślę takiego SMSa !

sunia fajna , tyle ma ogłoszeń , napewno komuś wpadnie w oko i serce !!!

Posted

[quote name='Toska']napisz Sabinko , co trzeba zrobić ? zaraz wyślę takiego SMSa !

sunia fajna , tyle ma ogłoszeń , napewno komuś wpadnie w oko i serce !!!

Dziekuje Toska!!! :loveu:

Musisz uzyskac kod SMSem. Mozesz mi go wyslac na PM i ja ogloszenie wyroznie... :lol:

Oto instrukcje ze strony Alegratka:

Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni

Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:

Posted

Znowu nikt Cie nie odwiedza bidulo...:-( Czemu na jednych watkach jest tyle osob... a u Ciebie nikt... Przeciez Ty siedzisz zamknieta w tym obozie zaglady, bez zadnych szans nawet na DT... :placz: :placz: :placz: