Sabina02 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Oto 5-cio letnia Zuzia ... Nr. 152 [FONT=Arial][SIZE=4]Zuzia wciaz tkwi w schronisku w Krzyczkach...:placz:[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Przemilusia i cudowna sunia. Cały czas stara się wepchnąć na kolanka i wylizac czlowieka. Zrobiłaby wszystko by uciec zza krat...:-([/FONT] DT lub DS pilnie potrzebny!!! Kontakt w sprawie adopcji: Tel: 0-502 204 595 E-mail: madziorek23@poczta.onet.pl Ogloszenia: Allegro Psy.pl Alegratka Animalia 4lapy E-oferty BonoPolska KupiePsa KupSprzedaj CentrumOfert Banerki: Bardzo prosimy o ogloszenia i wlozenie ktoregos z banerkow Zuzi do Waszych podpisow (jesli macie miejsce). Quote
Sabina02 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Nikt Cie jeszcze nie odwiedzil kruszynko? :-( Nie martw sie, wkrotce bedziesz miala ogloszonka i banerek... Quote
Charly Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 :placz::placz::placz: biedna psiulka. Ona na pewno tam zostaje? nie jedzie nigdzie? Quote
Sabina02 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Charly napisał(a)::placz::placz::placz: biedna psiulka. Ona na pewno tam zostaje? nie jedzie nigdzie? Z tego co wiem to nie... Tam sa tragiczne warunki!!! :placz: To nie miejsce dla takiej malusiej bidy :placz: Quote
basia0607 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ja ją widzialam i to jej dupka uciekala przed moim wzrokiem za budy. Śliczna psinka. Serce nam sie kroilo, że nie możemy jej zabrać do siebie ! Quote
lothia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 http://www.psy.pl/adopcje/ potrzebuję jeszcze jej wiek/sterylka tak-nie/wielkość Quote
Sabina02 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='lothia']http://www.psy.pl/adopcje/ potrzebuję jeszcze jej wiek/sterylka tak-nie/wielkość Postaram sie jak najszybciej dowiedziec... Slicznie dziekuje za ogloszenie! :loveu: To Zuzi pierwsze... Quote
lothia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 mam nadzieję że przyniesie jej domek,fajna panienka z niej Quote
akucha Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Śliczna sunieczka, ale widać, że w jej boksie same takie malizny :-( W jakim syfie... Quote
Sabina02 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 lothia napisał(a):mam nadzieję że przyniesie jej domek,fajna panienka z niej Faktycznie fajna panienka!:loveu: A schronisko w Krzyczkach takie okropne! :placz: :placz: Quote
Sabina02 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 akucha napisał(a):Śliczna sunieczka, ale widać, że w jej boksie same takie malizny :-( W jakim syfie... Tak, same maluchy... ale wiem ze psy stamtad sa ciagle wyciagane, wiec nie wiem czy te psiaki obok Zuzi na fotkach jeszcze tam sa... ale Zuzia jest tam napewno...:-( :-( Quote
akucha Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 To chociaz tyle... strach wchodzić na wątki Krzyczek :shake: Jak zbierzecie więcej danych o niej, to mogę zrobic jej allegro. Quote
Sabina02 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 akucha napisał(a):To chociaz tyle... strach wchodzić na wątki Krzyczek :shake: Jak zbierzecie więcej danych o niej, to mogę zrobic jej allegro. Ja juz pracuje nad Allegro... ale mozesz ja powkaladac do innych portali. Bylabym Ci wdzieczna :loveu: Quote
Sabina02 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Selenga napisał(a):banerek dla Zuzi, może się spodoba Cudo!!!! Dziekuje! :loveu: Quote
MagYa^^ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 zostalam poproszona o zrobienie, wiec również wrzucam! i oby niósł szczęście :) Quote
Sabina02 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 MagYa^^ napisał(a):zostalam poproszona o zrobienie, wiec również wrzucam! i oby niósł szczęście :) Jak zwykle piekne!!! :loveu: Dziekuje! PS. Bede je sobie wymieniac co jakis czas... ;) Quote
Sabina02 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='lothia']http://www.psy.pl/adopcje/ potrzebuję jeszcze jej wiek/sterylka tak-nie/wielkość Oto czego sie dowiedzialam od cioteczki Kometa, cytuje: "Sterylizowana raczej nie jest (chyba ze olbrzymim cudem...), wiek to jezeli mnie pamiec nie mysli to ok.5 lat..." Quote
Sabina02 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Narazie zrobilam Zuzi wyroznione Allegro, linka wkleje do pierwszego postu... Quote
Sabina02 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Nawet tutaj nikt sie Toba nie interesuje... :-( Biedna kochana suczynko... :-( Quote
Sabina02 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Wskakuj na pierwsza, moze ktos tu w koncu zagladnie suczynko kochana... Quote
Charly Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Jej. ona taka malenka. Ma to allegro juz? I nic? taka malenka sliczna lagodna. Musi znalesc domek. Musi. Nie ma innej opcji. Quote
kometa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 sunka jest naprawde wspaniala.. az plakac mi sie chcialo jak ludzie ostatnio zabierali 2 suczki z jej boksu-ona tak strasznie prosila o wziecia, wpychala sie na kolana, lizala po twarzy, lecz mimo to nie zlapala za serce i zostala za kratami...:-( Quote
Charly Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 :placz::placz::placz: Kurcze trzeba sie dobrze zabrac za jej ogloszenia. Jest malutka, mloda, kochana...i z Krzyczek. Musi znalesc dom. Musi. Quote
Recommended Posts