WiolaM Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 W wielki czwartek 20.03.2008 o godzinie 9.15 pozwoliłam "spokojnie zasnąć" mojej ukochanej SUNI - Mai w przez nią ukochanym mieszkaniu. Trudny i dramatyczny to był dla mnie moment podjąć decyzję o eutanazji całej radości mojego życia. Majeczka kochała życie i okazywała całą sobą jak z daru życia się cieszy. Wesoła, przemądra, najwierniejsza Przyjaciółka, która musiała umrzeć choć chciała żyć (nowotwór płuc). Ktoś kiedyś powiedział, że "pies tylko raz w swoim życiu zadaje ból swojemu panu - gdy czas mu odejść za Tęczowy Most..." i z tym się do końca zgadzam. Mam tylko nadzieję, że po drugiej stronie życia będziemy mogli dalej cieszyć z bycia razem... Pogrążona nadal w bólu. Quote
styska Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Majusiu biegasz teraz z mojim Kajtkiem tam za Teczowym Mostem bez bolu bez cierpienia Maju (*) Quote
Sulima Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Może i moja Kajunia dołączy? tak trudno choć minęly prawie dwa lata dziękuję... Quote
ma_ruda Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 WiolaM napisał(a):Ktoś kiedyś powiedział, że "pies tylko raz w swoim życiu zadaje ból swojemu panu - gdy czas mu odejść za Tęczowy Most..." To prawda:-( Quote
Isadora7 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 WiolaM napisał(a): Ktoś kiedyś powiedział, że "pies tylko raz w swoim życiu zadaje ból swojemu panu - gdy czas mu odejść za Tęczowy Most..." i z tym się do końca zgadzam. Mam tylko nadzieję, że po drugiej stronie życia będziemy mogli dalej cieszyć z bycia razem... Pogrążona nadal w bólu. Święte słowa. Majeczka biega już z moim Eduniem któy tam jest od sierpnia 2002 roku. A nadal boli, nadal płacze gdy mówię o nim. Aż się boję myśleć że kiedyś i Rambo odejdzie. Trzymaj się. Quote
Kendra Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Zawsze łezka mi cieknie po policzku, jak takie rzeczy czytam =C Ważne, że już nie cierpi. Chociaż ta pustka w sercu jest nie do zniesienia. I pomyśleć, że mój Lintu też kiedyś tam dołączy =C Trzymaj się =C Quote
Ola164 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 I moją Małą Hapiczką.... [*] Majeczko opiekuj się nią! :( Quote
Recommended Posts