milcia17 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Ruszyła strona naszego schroniska. Zapraszam: http://schronisko-tomaszow.pl/ :lol: Mi nie działa :( [quote name='ocelot']Dzisiaj wyszedł z boksu Gdzie teraz jest? Quote
ocelot Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Pomyliłam się z budy, a nie z boksu. Ze stroną spróbuj jeszcze raz, bo mi zadziałała;) Quote
Natali@ Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Rudolf do góry! Cóż za piękny pies. Szkoda, że nikt się nim nie interesuje. Ja gdybym mogła - przygarnęłabym go, ale niestety... nie mogę :bigcry: Zamieściłam ogłoszenie o Rudolfie na forum www.okiempsa.fora.pl Link: http://www.okiempsa.fora.pl/adopcje,27/rudolf,79.html Quote
ocelot Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dziękujemy Natalio, każde ogłoszenie zwiększa szanse Rudolfa na dom Quote
GrubbaRybba Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Nie wierzę, nikt tu nie zajrzał od tylu dni. :( Quote
ocelot Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Nie jestem w stanie tego zrozumieć dlaczego on siedzi i siedzi w tym schronie Quote
GrubbaRybba Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 A tu możecie zobaczyć, jaki jest piękny. Tak wczoraj pozował mi do zdjęć. Quote
Wola Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 odświeżyłam ogłoszenia Rudolfa... To już prawie trzy miesiące... Quote
GrubbaRybba Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Wola napisał(a):odświeżyłam ogłoszenia Rudolfa... To już prawie trzy miesiące... Dziękuję. :loveu: Wiem, że długo. Dziwi mnie to... nie sposób nie zwrócić uwagi na Rudolfa, gdy się jest w schronisku, a tu jakoś nikt się nim nie interesuje. Quote
ocelot Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Rudolf znalazł dom, ale niestety na razie nie wiem dokładnie jaki. W miarę możliwości się dowiem Quote
GrubbaRybba Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Mam nadzieję, że domek rozsądny i dobry! Dobrze, że biedak nie siedzi już w schronie. :multi: Quote
Wola Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 rewelacja :) czekam na potwierdzenie czy domek jest OK ;) Quote
GrubbaRybba Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Wola napisał(a):rewelacja :) czekam na potwierdzenie czy domek jest OK ;) Niestety my się tego nie dowiemy. :( Kierownik nie udostępnia nam danych na temat nowych właścicieli. A w umowach schroniskowych nie ma słowa na temat wizyt poadopcyjnych, więc nic nie będziemy wiedzieć. :shake: Quote
Reno2001 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 No to jest włąsnie odwieczny problem z adopcjami bezpośrednimi ze schroniska. Pozostaje mieć nadzieję. Quote
Wola Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 szkoda... pozostaje nam trzymać kciuki że to najlepszy dom pod słońcem. Quote
ocelot Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Czasami to i kierownik, i my się zastanawiamy co lepsze oddać psa w nieznane, czy lepiej, żeby siedział schronisku. Quote
Wola Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 a może poprosić kierownika o sformułowanie nowej umowy uwzględniającej sprawdzanie warunków do jakich pies trafia. Quote
GrubbaRybba Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Wola, ja go na to namawiam od dłuższego czasu, ale narazie jak grochem o ścianę. Może kiedyś się uda. Tam wszystkie zmiany wymagają czasu. Umowy są podpisywane od tego roku. Wcześniej w ogóle nie były. Więc i tak jest lepiej. Ale ciągle staram się poprawić tę umowę. Quote
Recommended Posts