strumyk Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Najpierw stawka i jakies tam wyniki :) Psy szczeniaki 717. Sirius CARLOS mlodziez 718. ALLADYN Habra - lok. 2 719. DRAGON BULERBYN Fransimo Bohemia - lok. 1, ZwMl., NJwR 720. Staffjoy’s LESSON IN PERFECTION - lok. 4 721. Human Dogs (FCI) SHAQUILLE O`NEIL - lok. 3 722. SZAMAN Dinky Dogs - zszedl wczesniej, nie wiem co i jak posrednia 723. X FACTOR NIGHT KING Port Erin - NDPwR, BOB!! Graty !! champ 724. WWW KNIGHT ERRANT Port Erin INT.CH.,CH.PL., Suki szczeniaki 725. SAMANTA FOX Family Buldozer, mlodziez 726. CZANDA Harpagon - Zw. Ml. posrednia 727. Ameretta POLES APART, otwarta 728. Human Dogs (FCI) LINDA EVANGELISTA - NDSwR moja coruchna :loveu: 729. Sirius WALERIA - nb Skladamy gratulacje wygranym oraz wspolkonkurentom - bylo bardzo milo :) Goraco strasznie na tej hali, wiec tylko fizyczna atmosfera byla duszna, bo spedzony czas raczej bardzo mily :) Ale przechodzimy do sedna czyli zdjec :) (jezeli ktos chce oryginal to oczywiscie wysle, a jak cos mam zdjac to tez czekam na info). A wiec :) (troche lampa nam odmowila posluszenstwa, a raczej baterie :), wiec efekt jak widac ) Najpierw spotkalismy 6-letniego klona naszego Antonia (tez po Jaggstaff the Sandman) tylko taki o rozmiar mniejszy :) I luzny Shaqalek przed ocena Quote
strumyk Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 psy szczeniaki Sirius CARLOS przeslodkie :) psy mlodziez - oj, tu jak wiemy, obrodzilo :) Alladyn i Dragon (jest tez zdjecia samego Alladyna, ale podstawil i brzydko wyglada, wiec nie wrzucam) Dragon, DJ i Shaq Quote
strumyk Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 DJ, Shaq i Szaman DRAGON BULERBYN Fransimo Bohemia - lok. I, dosk, Zw.Ml., NJwR - brawo dla "pociotka" od "wujka" :) Quote
strumyk Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Human Dogs SHAQUILLE O'NEIL - lok. III, dosk, Staffjoy's LESSON IN PERFECTION (DJ) - lok. IV, dosk Quote
strumyk Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 SZAMAN Dinky Dogs - nie wiem jakaocena, zszedl wczesniej do ustawiania na lokaty po zejsciu Szamana i lokaty Dragon na I Quote
strumyk Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Shaq na III, Justi sie ustawia psy posrednia X FACTOR NIGHT KING Port Erin - BOB!! psy champ WWW KNIGHT ERRANT Port Erin Quote
strumyk Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 porownanie o NDPwR suki szczeniaki (Natalia, tylko tyle wyszlo) SAMANTA FOX Family Buldozer Quote
strumyk Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 suki mlodziez CZANDRA Harpagon suki posrednia Amaretta POLES APART Quote
strumyk Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 suki otwarta Human Dogs LINDA EVANGELISTA - NDSwR porownanie o NDSwR Lindzik sie cieszy po NDSwR Quote
strumyk Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 ale trzeba sie teraz skupic do porownania o BOB porownanie o BOB Quote
porterin Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Gratki dla Koksika ! i wszystkich pozostałych Zwycięzców. Quote
Sebastian Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wielkie gratulacje!!!lokat i wspaniałych ocen!!! świetne fotki!!!:multi: Quote
Carbonara Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wielkie gratki dla naszego półbrata X-factora za Zwyciestwo w Rasie . bardzo ładny psiak Buziaki i gratki dla mojego ulubionego Dudusława:loveu: i dla jego Pani Dla eleganckiej Lindy i równie eleganckiej Pani za NDSwR oraz dla debiutujacego Shaqa. :loveu: Wystawa jak dla mnie pełna emocji i wypieków na twarzy bo jednak w hali była gorąca atmosfera Ciesze się z wystepu Dja i jego handlerki Justi oraz z CWC mojej Taszuni i Carbowca I bardzo dziekuje mojej siostrze Dodce i Justi oraz Jackowi za pomoc:) kilka naszych fotek dzieki uprzejmosci Justi DJ Carbo Carbowiec i Dudzisław w miłosnym uscisku piłeczkowym Porównanie o NDPwR Xfactor i Carbo Młodziezówka :) i to chyba tyle Quote
Harpagon Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH;) , A TAKIE SZCZEGÓLNE ZA UDANY DEBIUT I ZW.MŁ. DLA [SIZE=5]CZANDY HARPAGON :multi::multi::multi: POZDRAWIAMY :loveu: www.harpagon.com.pl Quote
Bullila.nl Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dragon-DUUD z Bullerbyn!!:laola: Bravo!!!Gratulacje!!! Wielgasne buziaki:loveu::loveu::loveu: LILA&BULLIT GRATULACJE DLA WSZYSTKICH STAFFIORKOW I ICH DUMNYCH WLASCICIELI:) Quote
AMFI Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Bardzo dziękujemy :oops: I pozdrawiamy konkurentów oraz wszystkich pozostałych zwycięzców - czyli wszystkich :multi: Quote
Asztir Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Gratulacje dla zwycięzców :D super foteczki :D Quote
Recommended Posts