luka1 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 nich on dzwoni bo ja już w tym miesiącu to na telefon nie zarobię :evil_lol: a własciwie zdjęcie mu wyslę i niech gada kiedy po psa przyjedzie bo psiko sliczne Quote
hankag Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 dobra to ja do Ciebie wysle teraz na pw tel do niego ...on sam Iwone prosił zeby przesłac jesli mozna mu zdjecie ... a jutro rano podam mu tel . do Ciebie zeby sie skontaktował ....... Quote
hankag Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 kurcze nie myslałam ze tak szybko , o tej porze polapie Was tu :evil_lol: ...jestescie jak widac na szczeście niezniszczalne ;) Luka a Ty bedziesz w schronie w sobote lub niedziele .... Quote
luka1 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 jutro jestem w schronisku ok 9 Może w niedziele jak facet sie zapowie - też. A teraz papa idę lulu Quote
Ziutka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='hankag']kurcze nie myslałam ze tak szybko , o tej porze polapie Was tu :evil_lol: ...jestescie jak widac na szczeście niezniszczalne ;) To nasz drugi dom :evil_lol: :loveu: [quote name='luka1']jutro jestem w schronisku ok 9 Jesteśmy ciotka....jesteśmy :mad: :eviltong: Quote
Agata69 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='luka1']Chcesz wiedzieć jakie mamy w schronisku warunki? Jedzenia poddostatkiem, w boksach po dwa psy, latem nawet bywają kąpiele, opiekunowie kochajacy psy, jedynie spacerki nie codziennie. Nawet nie wiecie jakie macie szczęście... Quote
asiamm Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Agata69 napisał(a):Nawet nie wiecie jakie macie szczęście... psy pewnie nie wiedzą, bo schronisko to schronisko, ale my wiemy, bo znamy Krzyczki, Chrycynno itp. :-( Quote
luka1 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 zainteresowanie Szila rosnie z godziny na godzinę Quote
hankag Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 dziwne moze mu cos wypadlo ...jutro sie skontaktuje z Iwona ...albo zadzwonie do niego beda informacje z pierwszej reki Quote
luka1 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Haniu nic na siłę Pan ma sam zadecydować. Quote
hankag Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 wiem ...tylko ciekawa jestem dlaczego sie nie skontaktowal ...ale jak wolisz zeby nie dzwonic oczywiscie tego nie zrobie Quote
luka1 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Haniu, nie wiem może faktycznie Panu coś wypadło albo zrezygnował. Jak uważasz że mozna zadzwonić to zadzwoń. Chodzi tylko o nie naciskanie faceta :lol: Quote
hankag Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 absolutnie ,w zyciu bym nie naciskala , adocja wtedy bylaby bezcelowa bo tylko nasze nerwy co tam slychac Quote
Anetka83 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Oby ten dzien okazał sie dla Ciebie wspaniały !!! Quote
Ziutka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 luka1 napisał(a):no i co? nikomu sie nie podoba? Powiem szczerze, że jak zobaczyłam Szilę na żywo w sobotę to foty nie oddają jej wielkości i uroku...naprawdę to cudna sunia jest i w życiu bym nie powiedziała, że na tych zdjęciach to Ona...:cool3: Quote
hankag Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 a ja sie caly czas bije z myslami czy zadzwonic do faceta ....bo niby w jakim celu ...jakby chcial zobaczyc to by pojechal...nawet nie daje jej szansy zaprezentowania sie ...znaczy poprostu jej nie wart :angryy: dziwi mnie tylko ze ludzie najpierw sie umawiają , rozmawiają ...a potem cisza :angryy: zadzwonilby dupek i cos powiedzial , podziekował ze nie ... Quote
Ziutka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 luka1 napisał(a):jak to jest że mój cytat jest przed postem??? Coś ostatnio dogo wariuje i tak się dzieje :splat::splat::splat: Quote
luka1 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Szila wczoraj wyciągała przez kraty obie łapy i wbijała pazury w ręce aby tylko mnie przytrzymać - człowieka bardzo potrzebuje!!! Quote
luka1 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 nie wiem co napisać o psie, który powinien biegać po dworze, który powinien bawić sie z własnym człowiekiem, móc strzec jego domu. W zamian tego ma ciasny boks. Czy ma szanse by jej młodość nie została zmarnowana? Quote
Recommended Posts