Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nich on dzwoni bo ja już w tym miesiącu to na telefon nie zarobię :evil_lol:
a własciwie zdjęcie mu wyslę i niech gada kiedy po psa przyjedzie bo psiko sliczne

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra to ja do Ciebie wysle teraz na pw tel do niego ...on sam Iwone prosił zeby przesłac jesli mozna mu zdjecie ... a jutro rano podam mu tel . do Ciebie zeby sie skontaktował .......

Posted

kurcze nie myslałam ze tak szybko , o tej porze polapie Was tu :evil_lol: ...jestescie jak widac na szczeście niezniszczalne ;)

Luka a Ty bedziesz w schronie w sobote lub niedziele ....

Posted

[quote name='hankag']kurcze nie myslałam ze tak szybko , o tej porze polapie Was tu :evil_lol: ...jestescie jak widac na szczeście niezniszczalne ;)

To nasz drugi dom :evil_lol: :loveu:

[quote name='luka1']jutro jestem w schronisku ok 9
Jesteśmy ciotka....jesteśmy :mad: :eviltong:

Posted

[quote name='luka1']Chcesz wiedzieć jakie mamy w schronisku warunki?

Jedzenia poddostatkiem, w boksach po dwa psy, latem nawet bywają kąpiele, opiekunowie kochajacy psy, jedynie spacerki nie codziennie.

Nawet nie wiecie jakie macie szczęście...

Posted

Agata69 napisał(a):
Nawet nie wiecie jakie macie szczęście...

psy pewnie nie wiedzą, bo schronisko to schronisko, ale my wiemy, bo znamy Krzyczki, Chrycynno itp. :-(

Posted

Haniu, nie wiem może faktycznie Panu coś wypadło albo zrezygnował. Jak uważasz że mozna zadzwonić to zadzwoń. Chodzi tylko o nie naciskanie faceta :lol:

Posted

luka1 napisał(a):
no i co? nikomu sie nie podoba?

Powiem szczerze, że jak zobaczyłam Szilę na żywo w sobotę to foty nie oddają jej wielkości i uroku...naprawdę to cudna sunia jest i w życiu bym nie powiedziała, że na tych zdjęciach to Ona...:cool3:

Posted

a ja sie caly czas bije z myslami czy zadzwonic do faceta ....bo niby w jakim celu ...jakby chcial zobaczyc to by pojechal...nawet nie daje jej szansy zaprezentowania sie ...znaczy poprostu jej nie wart :angryy:

dziwi mnie tylko ze ludzie najpierw sie umawiają , rozmawiają ...a potem cisza :angryy: zadzwonilby dupek i cos powiedzial , podziekował ze nie ...

• 2 weeks later...
Posted

luka1 napisał(a):
jak to jest że mój cytat jest przed postem???

Coś ostatnio dogo wariuje i tak się dzieje :splat::splat::splat:

Posted

Szila wczoraj wyciągała przez kraty obie łapy i wbijała pazury w ręce aby tylko mnie przytrzymać - człowieka bardzo potrzebuje!!!

Posted

nie wiem co napisać o psie, który powinien biegać po dworze, który powinien bawić sie z własnym człowiekiem, móc strzec jego domu. W zamian tego ma ciasny boks. Czy ma szanse by jej młodość nie została zmarnowana?