Ziutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 I jak z tymi ludźmi co pytali o Szilę ??? Odezwali się ? Quote
luka1 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Etam! gdyby pytali to bym pisała - przecież wiesz że ja nic innego nie robie tylko czekam na ludzi Quote
luka1 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Szila dziś znalazła dom jedyna dobra wiadomość dzisiaj, a poza tym chcą uśpić mojego ulubieńca z wrocławskiego schroniska bo jest stary i kilku jego kolegów http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110099&highlight=dziadostwo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110071 Quote
luka1 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Ha, ale sie cieszą :angryy: :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::klacz::klacz::Cool!::Cool!::drink1::knajpa::beerchug::drinka::laola::cunao::drinking::chlup::pepsi::popcorn::ylsuper::laugh2_2::sweetCyb:no! Quote
luka1 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 AAAAAAAAA, zapomniałam o tytule, juz lecę. Dzieki za przypomnienie Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 luka1 napisał(a):Ha, ale sie cieszą :angryy: Ja się cieszyłam na gg jak mi napisałaś :eviltong: Ale cieszę się po stokroć :multi: :multi: :multi: Jeszcze zmień emotkę przy tytule...bo jest nie teges :diabloti: Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 luka1 napisał(a):melduję - zrobione No proszę jakim expresem ciotka działa :cool3: A gdzieś w Socho Szilka będzie mieszkała ??? Quote
luka1 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 na ul. Dywizjionu 303 to nawet blisko - tylko na drugiej stronie miasta, rowerkiem śmignę. :cool3: Podobno na działke - tylko gdzie tam działki? Ale obadam. Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='luka1']na ul. Dywizjionu 303 to nawet blisko - tylko na drugiej stronie miasta, rowerkiem śmignę. :cool3: Podobno na działke - tylko gdzie tam działki? Ale obadam. Nie musisz...sunie adoptował siostrzeniec naszej Tiny ze Szwecji - właśnie do mnie dzwoni i mi opowiada :):):) Quote
Anetka83 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 łomatko :crazyeye: wchodzę tutaj z samego rana a tu takie wiesci :loveu: No nic tylko się cieszyc :D i o więcej takich wiesci prosic:) WSPANIALE !!! Szila bądz już zawsze szczęśliwa !!!! :multi::multi::multi: :multi::multi::multi: :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts