kyane Posted May 25, 2004 Posted May 25, 2004 Hmm, polemizowalabym z tym "mniejszy" :wink: , ale mysle, ze jednak pychol ma szerszy niz Leon. Mokka, a nie daloby sie zrobic tak, ze w sobote albo w niedziele gdybysmy sie zobaczyly na szkoleniu, moglabym przymierzyc Atreyowi to cacko Leona? Klopot w tym, ze nie bardzo mam mozliwosc odwiedzania kilku sklepow z Atreyem, bo jestesmy niezmotoryzowani :( . Jak juz bym wiedziala, ze to ten, to moglabym z nim pojechac juz tylko w jedno miejsce, wczesniej sprawdziwszy rzecz jasna, ze tam akurat taki jest :P . Zmierzylam mu pysio jak ma otwarty i wyszlo mi, ze musi miec co najmniej 38-40 cm obwodu :o . Quote
BeataG Posted May 25, 2004 Author Posted May 25, 2004 Mnie się właśnie udało zmierzyć po próbach zjadania centymetra. :D 30 cm przy zamkniętej japie w najszerszym miejscu, przy otwartej zmierzyć się nie da. Nasz obecny kaganiec (skórzany) ma 37 cm w obwodzie, więc na pewno za mały nie jest, jak kupię taki plastikowy to będzie OK. Quote
kyane Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: GRATULACJE!!! To jak mamy sie teraz do Ciebie zwracac? :wink: :lol: No, to teraz pewnie oboje odetchniecie po tym stresie :D Trzeba to bedzie oblac przy okazji jak juz Emil dojdzie do siebie, zeby nie poczul sie pokrzywdzony :lol: :lol: :lol: Quote
BeataG Posted June 4, 2004 Author Posted June 4, 2004 Dzięki! Tytuł radcy prawnego będę miała dopiero po ślubowaniu, czyli we wrześniu. Ale jestem bardzo happy, że mam już ten koszmar za sobą. Emilowi po powrocie z egzaminu zafundowałam 2-godzinny spacer z furą nagródek - bo dieta się już skończyła. :D Oblewanie na pewno będzie, ale na razie o tym nie myślę - najpierw muszę odespać, a potem posprzątać, bo kudły psa fruwają po całym mieszkaniu (nie odkurzałam 2 tygodnie). :lol: Quote
Recommended Posts