Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmm, polemizowalabym z tym "mniejszy" :wink: , ale mysle, ze jednak pychol ma szerszy niz Leon. Mokka, a nie daloby sie zrobic tak, ze w sobote albo w niedziele gdybysmy sie zobaczyly na szkoleniu, moglabym przymierzyc Atreyowi to cacko Leona? Klopot w tym, ze nie bardzo mam mozliwosc odwiedzania kilku sklepow z Atreyem, bo jestesmy niezmotoryzowani :( . Jak juz bym wiedziala, ze to ten, to moglabym z nim pojechac juz tylko w jedno miejsce, wczesniej sprawdziwszy rzecz jasna, ze tam akurat taki jest :P . Zmierzylam mu pysio jak ma otwarty i wyszlo mi, ze musi miec co najmniej 38-40 cm obwodu :o .

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie się właśnie udało zmierzyć po próbach zjadania centymetra. :D 30 cm przy zamkniętej japie w najszerszym miejscu, przy otwartej zmierzyć się nie da. Nasz obecny kaganiec (skórzany) ma 37 cm w obwodzie, więc na pewno za mały nie jest, jak kupię taki plastikowy to będzie OK.

• 2 weeks later...
Posted

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

GRATULACJE!!!

To jak mamy sie teraz do Ciebie zwracac? :wink: :lol:

No, to teraz pewnie oboje odetchniecie po tym stresie :D

Trzeba to bedzie oblac przy okazji jak juz Emil dojdzie do siebie, zeby nie poczul sie pokrzywdzony :lol: :lol: :lol:

Posted

Dzięki!

Tytuł radcy prawnego będę miała dopiero po ślubowaniu, czyli we wrześniu. Ale jestem bardzo happy, że mam już ten koszmar za sobą.

Emilowi po powrocie z egzaminu zafundowałam 2-godzinny spacer z furą nagródek - bo dieta się już skończyła. :D

Oblewanie na pewno będzie, ale na razie o tym nie myślę - najpierw muszę odespać, a potem posprzątać, bo kudły psa fruwają po całym mieszkaniu (nie odkurzałam 2 tygodnie). :lol: