Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tamtym roku 2 osoby, w tym jedna, za rok nie będzie nikogo.. :diabloti:
w każym razie gratki.......:lol::lol: wykorzystał chłopak okazje :evil_lol:

Posted

Oj tak, 20 pkt, nie ma co. Gorzej jak chłopak sobie pomyśli że zawsze będzie sam na ringu, zgłosi się powiedzmy do Łodzi, a tu konkurencja taka że głowa boli, zejdzie z ringu z 5 pkt. :p No chyba że jest dobry ;-)

Swoją drogą - nikt nie wie jak on ma na imię/nazwisko?

Posted

marymek napisał(a):
Oj tak, 20 pkt, nie ma co. Gorzej jak chłopak sobie pomyśli że zawsze będzie sam na ringu, zgłosi się powiedzmy do Łodzi, a tu konkurencja taka że głowa boli, zejdzie z ringu z 5 pkt. :p No chyba że jest dobry ;-)

Swoją drogą - nikt nie wie jak on ma na imię/nazwisko?

w katalogu nie jest napisane kto brał udział:roll:
I może przestaniecie krytykować kogoś za plecami?! Nie znacie chlopaka a o nim piszecie.. Chyba byscie sami nie chcieli byc obgadywani tylko dlatego ze byliscie sami..;/ A jak wasze psy dostaja CWC bo są same w klasie to jest OK?! Boże.. chlopak nie wiedzial o akcji a wy macie sapy... Opanujcie sie..!

Guest Reyes
Posted

A ja powiem nieśmiało że skoro chłopaka nie było w katalogu, nie miał prawa być oceniony...
Clover - przyganiał kocioł garnkowi. Dobrze wiesz że nie jesteś jedyną sprawiedliwą tutaj. Pokaż mi gdzie ktoś coś o nim napisał. Drwi się z sytuacji gdzie była tylko jedna osoba, nie z konkretnej osoby.

Posted

Reyes napisał(a):
A ja powiem nieśmiało że skoro chłopaka nie było w katalogu, nie miał prawa być oceniony...
Clover - przyganiał kocioł garnkowi. Dobrze wiesz że nie jesteś jedyną sprawiedliwą tutaj. Pokaż mi gdzie ktoś coś o nim napisał. Drwi się z sytuacji gdzie była tylko jedna osoba, nie z konkretnej osoby.

No post wyżej przytoczyłam:razz:
Tak.. tez sie dziwiłam, że go w kat. nie było:roll: