Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER]Witam. :)
Przepraszam, czy wie ktoś może o której godzinie jest Młody Prezenter w Częstochowie 20.04? I na jakiego e-maila nalezy wysyłać zgłoszenia?
Prosze o w miare szybka odpowiedź.
pozdrawiam.[/CENTER]

Posted

AneQ napisał(a):
Witam. :)
Przepraszam, czy wie ktoś może o której godzinie jest Młody Prezenter w Częstochowie 20.04? I na jakiego e-maila nalezy wysyłać zgłoszenia?
Prosze o w miare szybka odpowiedź.
pozdrawiam.

Ania, widziałaś ile kosztuje częstochowskie MP?

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Zgłoszenie kosztuje 50 zł. ja tez tam miałam startować, ale dziewczyny przekonały mnie żeby na znak protestu nie zgłaszać sie.

Sprawdzałam na stronie oddziału Częstochowy i nic tam nie pisze na ten temat..:shake: Co za niezorganizowani ludzie...
A kurcze...,Wielka szkoda.:-(:placz::placz::placz:

Guest Reyes
Posted

[quote name='McDzik']I będzie po proteście ;/

Ewent nie wiedzieli o proteście - za mało zareklamowany
Ewent nie wiedzieli o cenie - a to będzie zdziwionko :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Różyczka
- czy Ci co się zgłosili na pewno wiedzą że konkurs jest płatny - nie ogłosiliście tego?
Ps. Madzik :-( to Twój piesek w podpisie? Bardzo mi przykro :-( (*)
Od roku już biega przy tęczowym moście ... i czeka ! :-)
"W moim niebie głaskać będę wszystkie moje pożegnane psy"

Posted

[quote name='Reyes']
Różyczka - czy Ci co się zgłosili na pewno wiedzą że konkurs jest płatny - nie ogłosiliście tego?

Wiem, że mówiono/pisano, czy wszystkim to nie będę głową gwarantowała za innych. Ja osobiście mówiłam 3 osobom, że koszt to 50 zł i prosiły mnie o podanie maila, bo będą zgłaszały i wpłynęły do oddziału.

• 2 weeks later...
Guest Reyes
Posted

To ile wychodzi? 50/20 daje 2,5 zł za punkt? :diabloti:

Guest Reyes
Posted

AlaNowak napisał(a):
I jak??? Opyla się wedlug was???:eviltong:

Wiesz jeśli ktoś naprawdę bardzo potrzebuje :roll: Zdobyć inaczej się nie udało...

Posted

jeżeli był tylko 1 to jakiś chłopak z pudlem białym (chyba miniaturka) gr. młodsza i tyle
podszedłem do sekratariatu się zapytać czemu MP taki drogi :
Ona mówi"Zarząd tak zatwierdził i tak ma być"
to ja mówie, że 50 zł rzadko bywa na Miedzynarodówkach taka kwota...
a ona "to drogie hobby ...." itd..
Dalej już mi się z prostactwem gadać bo Cz-wa nawet potwierdzeń pocztą nie wysyłała .... a jak ktoś powiedział, że mu nr. nie doszedł i potwierdzenie to mówiła któraś, że po Niedzieli dojdzie... KOMPROMITACJA !!! Żenada....
najgorsza wystawa na jakiej byłem...
A i najlepszego nie słyszeliście pucharki za Zw. rasy (II tura ) przyjechały w połowie BISów ..... i dużo osób musiało czekać a poza tym to nawet nalepek na nich nie było...
ŻAL

Guest Reyes
Posted

marymek napisał(a):
Gratki dla tego chłopaka, musi mieć satysfakcję taką, że aż głowa boli. Pewnie z Cz-wy jest :evil_lol:

Jednak się ciesze że tam nie dojechałam, pewnie nerwy by mi puściły.

Yyy tam fajnie było. Ja np. mało nie zaliczyłam kąpieli w basenie...

Posted

Gratki dla tego chłopaka, musi mieć satysfakcję taką, że aż głowa boli. Pewnie z Cz-wy jest :evil_lol:

Jednak się ciesze że tam nie dojechałam, pewnie nerwy by mi puściły.

Guest Reyes
Posted

MateUsz napisał(a):
jeżeli był tylko 1 to jakiś chłopak z pudlem białym (chyba miniaturka) gr. młodsza i tyle

Niech ktoś mi wykombinuje kto to i czy na pewno z pudlem - bo jak tak to obiecałam donosić do klubu.

Posted

AlaNowak napisał(a):
Bartek- przeciez ty chyba byles tam, wiec masz katalog i moze w katalogu pisze:evil_lol: Asia Łukaszuk pewnie bedzie wiedziala

Mnie właśnie nie było ...;) Ale to chyba nawet lepiej, że nie widziałem tego MP ...:mad::angryy: