Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poznałam historię Liska prze znajomą, dwa dni temu. Osoba, która go znalazła nie była w stanie poradzić sobie z kolejnym psem, mając staruszka-gapę, nadpobudliwą suczkę i jeszcze maleńkie dziecko. Jest sama (mąż pracuje w W-wie i jest możliwość przetransportowania do stolicy, jeśli będzie taka potrzeba).
Szkoda psiaka.

Posted

Tak bywa , mamy jednego psa drugiego i czasami kolejnego . Trzeba jednak mieć świadomość na ile możemy sobie pozwolić i zapewnić zwierzakom dobrą opiekę dlatego należy uszanować tą trudną decyzję o oddaniu liska do schronu .Mam nadzieję że uda się mu znaleźć dobry dom

Posted

[quote name='esperanza']Poznałam historię Liska prze znajomą, dwa dni temu. Osoba, która go znalazła nie była w stanie poradzić sobie z kolejnym psem, mając staruszka-gapę, nadpobudliwą suczkę i jeszcze maleńkie dziecko. Jest sama (mąż pracuje w W-wie i jest możliwość przetransportowania do stolicy, jeśli będzie taka potrzeba).
Szkoda psiaka.

no to sytuacja mało komfortowa:shake:.......

no to teraz czas na jakieś ogłoszenia dla Liska ....bo tak chyba nic to nie da ...

Posted

Są jeszcze moje ogłoszenia w necie ale nie wiem ile z nich wynika. Pod koniec tygodnia zrobię ogłoszenia i powieszę w paru lecznicach ale będą bez zdjęcia bo mi drukarka padła:-(

Posted

Nie uwierzycie! Lisek znalazł dom!!!!:multi::multi::multi::multi:
Ktoś znalazł ogłoszenie w necie, zadzwonił do p.Eli, p.Ela go odebrała ze schronu i zawiozła do nowego domku. Lisio mieszka teraz w pobliżu p.Eli. Szaleję ze szczęścia:multi:Bo myślałam, że będzie duuuużo gorzej.

Posted

Patsi napisał(a):
Nie uwierzycie! Lisek znalazł dom!!!!:multi::multi::multi::multi:
Ktoś znalazł ogłoszenie w necie, zadzwonił do p.Eli, p.Ela go odebrała ze schronu i zawiozła do nowego domku. Lisio mieszka teraz w pobliżu p.Eli. Szaleję ze szczęścia:multi:Bo myślałam, że będzie duuuużo gorzej.

:-o:-o:-oSUPER :multi::multi::multi::multi:,miał chłopak szczęście :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

desideratum napisał(a):
tydzień cudów powiadam wam ;) cieszę się niesamowicie, że kolejna bida znalazła swoje szczęście ;) :multi:

Ja też Ci mówię że cuda i cudeńka takie z tym Liskiem niesamowite oj żebyś Ty wiedziała .
O ludzka naiwności......:-o:roll:

Posted

Lisek do jutra będzie u p.Eli. Pilnie szukamy mu tymczasu, chociaż na kilka dni, on nie powinien trafiać znowu do schroniska!!!:placz::placz::placz: