Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jagódka&Uzi']no a swoją droga to slepa jestem bo masz w podpisie ile ma Twój maluch:lol:[/quote]
heheh a no mam, myslałam nad bannerkiem,ale wole miec przypomnienie o wieku mojej slicznosci!!!!....bo zapominam zawsze:oops:

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jofka']od razu tam wyrodna, wiesz!!!!....słaba mam pamiec po prostu!!![/quote]
Tak, tak ,... tak se tłumacz :p

Apropo ubranek to zamówiłam dziś dla Jessi drugi kubraczek na zmiane jak tamten w praniu bedzie i pidżamkę żeby jej cieplo było jak wychodzimy z domku :loveu:

Posted

[quote name='agnilale']Czy twoja perelka bedzie wychodzila w pidzamce??[/quote]

Niee.. wychodzić będzie w kubraczku a pidzamka by nie zdała egzaminu na dworzu:shake: Pidzamkę kupuję jej dlatego, ze mamy teraz dość zimno w domu bidna sie trzęsie z zimna

Posted

[quote name='tigrunia']Niee.. wychodzić będzie w kubraczku a pidzamka by nie zdała egzaminu na dworzu:shake: Pidzamkę kupuję jej dlatego, ze mamy teraz dość zimno w domu bidna sie trzęsie z zimna[/quote]
heheh juz myslalam,ze chcesz bidulke na dwor poslac w pizamce:evil_lol:

Posted

[quote name='agnilale']To dbaj o nia aby sie nie przeziebila,biedulka[/quote]
Oczywiście, że o nią dbam.. Ma fajny nieprzemakalny kubraczek i sobie w nim chodzi jak na dłuzej gdzies idziemy ale teraz-zimą nie przebywa długo na dworzu..
[quote name='Jofka']heheh juz myslalam,ze chcesz bidulke na dwor poslac w pizamce:evil_lol:[/quote]
No coś Ty :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Niee.. wychodzić będzie w kubraczku a pidzamka by nie zdała egzaminu na dworzu:shake: Pidzamkę kupuję jej dlatego, ze mamy teraz dość zimno w domu bidna sie trzęsie z zimna

No właśnie tez się zastanawiam czy pidzamki nie kupic na zimowe noce i wyjazd na narty. Dla Uziego oczywiscie, nie dla siebie;)

Posted

Jak chcecie, ale myślę, że tak zimno to u Was nie jest (niektórych), żeby zakładać psu piżamę na noc... Jeśli śpi w łóżku to problemu nie widzę, bo zawsze może wejść pod kołdrę. Jeśli śpi w posłaniu to można przecież przesunąć je bliżej kaloryfera:roll:

W domu temp. jest zawsze powyżej 13-14 stopni, czyli co, na dworze przy 10 stopniach też będziecie ubierać? Pies jest psem i czasami nawet nie zdajecie sobie sprawy, że odczuwacie zimno szybciej niż nie jeden pupil.

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Jak chcecie, ale myślę, że tak zimno to u Was nie jest (niektórych), żeby zakładać psu piżamę na noc... Jeśli śpi w łóżku to problemu nie widzę, bo zawsze może wejść pod kołdrę. Jeśli śpi w posłaniu to można przecież przesunąć je bliżej kaloryfera:roll:

W domu temp. jest zawsze powyżej 13-14 stopni, czyli co, na dworze przy 10 stopniach też będziecie ubierać? Pies jest psem i czasami nawet nie zdajecie sobie sprawy, że odczuwacie zimno szybciej niż nie jeden pupil.

Modzie nasz kochany .. ja to sie zaliczam raczej do tych "niektórych" Co prawda pidzamka nie będzie służyła do spania bo w nocy akurat mamy ciepło tylko jak ja wychidze z domu to grzejnik wyłączam (mam na prąd i boje sie zeby jessi czegos nie zrobiła typu przegryzienie kabla) a jak przychodze z pracy to w pokoju juz jest 10-11 st. jak ona 9 godzin ma siedziec w takiej temp.to chyba jasne,ze jest jej zimno .. dlatego ją ubieram :)

Posted

u nas w domu tez oszczedzamy na ogrzewaniu, jak kogos nie ma to pyk wylaczam grzejniki, bo normalnie makabra z tym gazem w tym roku i byly dnbi,ze normalnie bylo zimno,a Tolek sie trzasl wiec mu dawalam sweterek....do spania nic nie zakladam,bo spi ze mna co prawda nie pod koldra,bo sie boi,ale sie przytula to chyba jest mu ciepelko....

Posted

tigrunia napisał(a):
jessi pierwsze co to sie ładuje pod kołdre :loveu:
Nawet teraz jak nikogo w łózku nie ma jakoś się pod kocyk wgramoila :evil_lol:
Tolek się boi pod kołdrą i jak też,że się udusi!!! on woli albo w moich włosach albo w nogach albo na pleckach na środku łóżka!!!:loveu::loveu::loveu: Dzisiaj u nas jest w miare ciepło!!!!

Posted

Wiem tigrunia, że Ty chcesz ubierać Jessi podczas swojej nieobecności, bo jest zimno, ale trzeba unikać przesady;) Potem będziesz miała wiecznego zmarźlucha.

Posted

danani napisał(a):
A my dzisiaj na spacerku bez ubranka :multi:
U nas jest wiosna :eviltong: , rano ok.10 było +8st. Teraz pewnie jeszcze cieplej :cool3:

Dokładnie, cieplutko, świeci słoneczko ach..tylko boję się ze mi sniegu na nartach zabraknie:P

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Wiem tigrunia, że Ty chcesz ubierać Jessi podczas swojej nieobecności, bo jest zimno, ale trzeba unikać przesady;) Potem będziesz miała wiecznego zmarźlucha.

Ale ona się cała trzesie jak ja wracam z pracy! Jak mogę jej nie ubrac? Przy 10 st. na prawde robi sie zimno po jakims czasie .. Ja na pewno bym po 5 minutach juz sie trzasła bez kołdry i jeszcze kocyka na to!

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Też jesteś typem kanapowca pod kocem?:eviltong: Ja uwielbiam ciepełko.

Ja tez uwielbiam ciepełko wiec jak wracam z pracy .. zanim się nagrzeje wskakuje pod kocyk :loveu: