Upiór Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 dzięki za opinii:p ale wiecie, jak juz piszą ze z sprawy zglaszają na policję, to jakos juz i nie chcę się od takiej osoby kupowac. Slalam się parę rzeczy z ebay.com, to tam tez starzy sprzedawcy i w ogole nie mają zlych opinii od ludzi z calego swiata... a i jeszcze... cięzko z tym waszym allegro;) jesznie muszę doczekac się jakiegos listu z kodem... pewnie nie jestem jeszcze normalnym kupującym, więc ta pepsi mi nawet nie odpisala na moj e-mail. Więc i tak pojechalismy do tego miasta w swoim kraju i kupilismy kombezik, ale... chociaz mierzylismy zdaję się na takim samym piesku wedlug wymiarow jak nasz, naszej suni on za duzy:shake: więc znow trza będzie tam jechac juz naprawdę tylko ze swoją sunią... uch cięzko... denerwuję, ze tyle klopotow przynosi jakies tam ubranko dla psa... chociaz wiadomo, zyjemy nie na Ameryce, gdzie na kazdym kroku są sklepy dla psow... Quote
gaba14 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Mam problem potrzebuję kupić ubranko dla Yorka na papiloty czy ktoś może mi pomóc podając jakiś link do strony lub namiar na sklep nie wiem dokładnie z czego to ubranko jest uszyte . Mam już 2 w domu 1 zakupiła mi hodowczyni i ono jest super drugie kupiłam przez internet niby miało być na papiloty ale materiał jest beznadziejny jakby taki elastyk porostu się nie nadaje. Jeżeli ma ktoś z was coś sprawdzonego to proszę o pomoc Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Normalnie szok!!! ale laska!!!....gotowa przywitac nowy rok!!!:multi: Quote
Jagódka&Uzi Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jofka napisał(a):Normalnie szok!!! ale laska!!!....gotowa przywitac nowy rok!!!:multi: Jeżeli miałas na mysli Uziego to jest chłopczykiem hehe:lol: ale rzeczywiscie na zdjeciu jak dziewczynka szczegolnie w tym wdzianku:cool3: Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jagódka&Uzi napisał(a):Jeżeli miałas na mysli Uziego to jest chłopczykiem hehe:lol: ale rzeczywiscie na zdjeciu jak dziewczynka szczegolnie w tym wdzianku:cool3: oooo przepraszam...imie Uzi to i pasuje dla dziewczynki...no te wdzianko mnie zmylilo!!!!...w takim razie sliczny kawaler!!!!:loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jofka napisał(a):oooo przepraszam...imie Uzi to i pasuje dla dziewczynki...no te wdzianko mnie zmylilo!!!!...w takim razie sliczny kawaler!!!!:loveu: :lol: nie szkodzi wszyscy mówią ze wygląda w tym jak dziewczynka:lol: Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jagódka&Uzi napisał(a)::lol: nie szkodzi wszyscy mówią ze wygląda w tym jak dziewczynka:lol: no ja nie wiem jak moglam przeciez ta meska postawa to ewidentna!!!!....o jaaa:eviltong: Quote
Neva Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Kilimanjaro w swojej nowej kurteczce:loveu: Quote
Magda Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Fiu fiu i to jeszcze z a'la kożuszkiem:cool3: Quote
Neva Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jeszcze mamy takie różne fajowe sweterki a tu zachwyt pieska Quote
Patikujek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ale sweterki:loveu: A mina zadowolona jak nie wiem co:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To Uzi i nie wiem dlaczego oczy mu wyszły do koloru kombinezonu:lol: Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ale ma fajną zimową kurteczke :loveu: Oczy sie dopasowały :evil_lol: Quote
chemicalo Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Świetnie w tym wygląda ;] A jaka mordka uśmiechnięta :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Bblue']Świetnie w tym wygląda ;] A jaka mordka uśmiechnięta :loveu:[/quote] Rzeczywiście usmiechnięta! Nie zwróciłam uwagi..:evil_lol: Quote
Jofka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Uzi jaki dumny z siebie!!! hihi...fajna kurtałka!! Quote
Jagódka&Uzi Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Jofka']Uzi jaki dumny z siebie!!! hihi...fajna kurtałka!![/quote] a ile się trzeba napracowac, żeby mu to założyc! Jak sie spieszę to myli mi się w którą dziurkę która łapka a ten sie jeszcze wierci jak sie cieszy ze bedzie spacerek:evil_lol: Quote
Jofka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']a ile się trzeba napracowac, żeby mu to założyc! Jak sie spieszę to myli mi się w którą dziurkę która łapka a ten sie jeszcze wierci jak sie cieszy ze bedzie spacerek:evil_lol:[/quote] nooo ja tez nie lubie zimy i zimowych spacerkow,bo musze Tolka ubierac i siebie ubierac...az sie nie chce wychodzic...no i jeszcze zimno jest:shake: Quote
Jagódka&Uzi Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Jofka']nooo ja tez nie lubie zimy i zimowych spacerkow,bo musze Tolka ubierac i siebie ubierac...az sie nie chce wychodzic...no i jeszcze zimno jest:shake:[/quote] dokładnie, nie znoszę wychodzic jak jest zimno, ani mi ani jemu nie sprawia to przyjemności. Trochę żałuję, że nie wzięłam pieska na wiosnę ale nie byłby to Uzi i nigdy bym go nie zamieniła na innego! Szkoda, że praktycznie całe jego dzieciństwo spędzi zimą w domu a nie biegając godzinami po zielonej trawce..Trochę mi go szkoda, no ale trudno trzeba sobie radzic z tyn mrozem:p Zresztą Ty masz chyba piesia w podobnym wieku..?:) Quote
Jofka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']dokładnie, nie znoszę wychodzic jak jest zimno, ani mi ani jemu nie sprawia to przyjemności. Trochę żałuję, że nie wzięłam pieska na wiosnę ale nie byłby to Uzi i nigdy bym go nie zamieniła na innego! Szkoda, że praktycznie całe jego dzieciństwo spędzi zimą w domu a nie biegając godzinami po zielonej trawce..Trochę mi go szkoda, no ale trudno trzeba sobie radzic z tyn mrozem:p Zresztą Ty masz chyba piesia w podobnym wieku..?:)[/quote] Mój Tolek za 3 dni bedzie miał pół roku...niby troche lata razem spedzilismy,ale to byla kwarantanna takze tez nie korzystalismy z lata...z niecierpliwoscia czekamy na najblizsze lato i dlugie spacerki...:lol::lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Jofka']Mój Tolek za 3 dni bedzie miał pół roku...niby troche lata razem spedzilismy,ale to byla kwarantanna takze tez nie korzystalismy z lata...z niecierpliwoscia czekamy na najblizsze lato i dlugie spacerki...:lol::lol:[/quote] uu to mój jest młodszy, ma 3,5 miesiąca;) Quote
Jofka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']uu to mój jest młodszy, ma 3,5 miesiąca;)[/quote] nom,ale rocznik ten sam:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Jofka']nom,ale rocznik ten sam:evil_lol:[/quote] no a swoją droga to slepa jestem bo masz w podpisie ile ma Twój maluch:lol: Quote
Recommended Posts