ladyyork Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Natalia&Lola napisał(a):Ubieracie już swoje maleństwa? Moja w piątek strasznie zmarzła, musiałam ją pod marynarką nieść. I teraz gdy wychodzimy to zakładam jej cienką bluze. No i chyba jest jej cieplej, bo już nie piszczy i nie chce na rece. Ja :pmoje maluchy ubieram bo na dwór mi nie chciały wychodzić już bez ubranka Quote
AnEcZkA94 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 moja suczka lubi ubranka ;d ostatnio w sklepie zoo natura byly wszystkie ubranka dla psow nawet i o polowe taniej :] ma czapeczke,apaszke,bluzeczki ale najbardzije lubi swoja bluze a tak sie w niej prezentuje: http://img185.imageshack.us/my.php?image=pa070040bk0.jpg ps. jesli chodzi o yoreczki wszystkie super w tym polarkach :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No ja już Uziemu pozamawiałam nowe sweterki i kombinezonik bo wyrósł już ze wszystkiego po ostatniej zimie. W koncu był wtedy jeszcze szczeniakiem:lol: Hehe wszystkie jego rzeczy beda dobre na szczeniaka ktorego wezmiemy w listopadzie i znow po zimie drugi wyrosnie ze wszystkiego:diabloti: Nie moge sie doczekac az dwa wariaty beda sobie latały po domu i po sniegu poubierane:evil_lol: Quote
AnEcZkA94 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wyglada bosko :] a co sadzisz o mojej Carmen ? dodalam link ze zdjeciem w ubranku wczesniej ;) Quote
Jagódka&Uzi Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 AnEcZkA94 napisał(a):wyglada bosko :] a co sadzisz o mojej Carmen ? dodalam link ze zdjeciem w ubranku wczesniej ;) rzeczywiscie, nie zauwazyłam linka! wygląda super:evil_lol: Pasuje jej czerwień i sportowy styl:diabloti: Quote
Magda Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 madziasto4 napisał(a):Nie. Moi do około -5 stopni C biegają na golasa. :p Mój to samo. Przez dwa lata nie używaliśmy w ogóle ubranek. Zawsze wystarczały dłuższe włoski. Co do łapek to stosuję Linomag - tłusta maść, do której nie lepi się śnieg. Trzeba zawsze wysmarować całe łapy, a po spacerze umyć, żeby nie tłuściły w domu. Teraz przy naszej zimie to nie zda egzaminu, zero śniegu... Kiedyś słyszałam też o wytarciu świecy w łapy - próbowałam i tez daje niezły efekt, ale za dużo grzebania się:lol: Quote
kasiula_86 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 witam psie mamy ;)! Kochane znalazlam ostatnio swietna stronke z ubrankami dla naszych pociech : [url=http://dla-psa.pl/sklep/catalog/product_info.php/cPath/25/products_id/143]Ubranka dla ps Quote
Jagódka&Uzi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ja tą stronkę odkryłam ponad rok temu:evil_lol: Quote
kasiula_86 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 aaaaaaa:lol:! ja mam moja Molly od 2 tygodni i dopiero sie wkrecam :cool3: . zamawialas moze cos z tej stronki ??? sa wporzadku firma ?? Quote
margherita87 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 A to moja Suza w swojej jesiennej bluzie :) Troszkę umorusana ;)) Quote
sbimka i mimi Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 można miec 14 lat trzeba miec maszyne do szycia troche chęci i starą kurtke Quote
Pegaza Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Fajna kurtalka fajny psiak:loveu: kapuca troszku duza jak na taką kurteczke ale wyszlo fajnie mam troche wiecej lat:roll: mam maszyne do szycia i tez mysle nad kurtka do moich psow:lol: Quote
Visenna Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Pomozcie! :) W sobotę jadę na rajd i psy jadą ze mną- z racji tego że lezy wstrętny śnieg, to potrzebuję kupic psom wdzianka- kombinezoniki z rękawami na 4 łapy, najchętniej od spodu polar a z wierzchu cos nieprzemakalnego. Dobrze by było też żeby to nie kosztowało po 160 zł :/ W zoologach jest takich wdzianek drastycznie mało, a jak są to..lepiej nie mowic. Jest za to masa derek i sweterków, które w przypadku całego dnia na mrozie i sniegu moich psów nie urządzają. Jestw wawie jakis taki sklep tylko dla małych ras, żeby ubranek było dużo, naprawdę dużo i był wybór? I nie puścili mnie z torbami przy dwóch psach? York centrum i inny podobny Yorkowy sklep (nie pamiętam nazwy) mam juz opanowane- jeśli mają taki asortyment jak na stronie, to nie mam tam po co isc nawet - kombinezoniki ledwie dwa i jesli puszczę moje psy w tym na śnieg, to wieczorem mam dwa murowane zapalenia płuc :( Quote
danani Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Visenna- a Twoje psiaki chodziły już w takich kombinezonach na cztery łapki? bo ja mam taki co prawda pdeszczowy na wszystkie łapki i Iwan w nim staje się łamagą nie z tej ziemi. Idzie w tempie żółwia i jest ogólnie nieszczęśliwy, a kombinezonik jest taki śliiiiiczny :placz: Z derką jest za to całkiem ok i lubi ją. I jest mu w niej bardzo ciepło, bo z góry nieprzemakalna, a spod spodu cienki polarek. Grzbiecik po jej zdjęciu jest cieplutki. Quote
Visenna Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 danani napisał(a):Visenna- a Twoje psiaki chodziły już w takich kombinezonach na cztery łapki? bo ja mam taki co prawda pdeszczowy na wszystkie łapki i Iwan w nim staje się łamagą nie z tej ziemi. Idzie w tempie żółwia i jest ogólnie nieszczęśliwy, a kombinezonik jest taki śliiiiiczny :placz: Z derką jest za to całkiem ok i lubi ją. I jest mu w niej bardzo ciepło, bo z góry nieprzemakalna, a spod spodu cienki polarek. Grzbiecik po jej zdjęciu jest cieplutki. Moje psy w ogole nie lubią ubranek, ale jak już mają je na grzbiecie na dworzu, to im nie przeszkadzaja. W kombinezonikach nie chodziły- tylko po sklepie jak przymierzaliśmy kiedys. Małemu wszystko jedno - mogłabym go owinać chocby i folią strech a i tak by zasuwał, a starszy owszem, wyglądał jak kupka nieszczęścia, ale wydaje mi sie ze to dlatego, ze te kombinezony były niedopasowane lub zle uszyte - dlatego ich nie kupilismy tez. A ja wychodzę z załozenia, ze w obcym miejscu psy beda sie musiały przyzwyczaic do ubranek, nawet jesli im nie beda pasiły - moje psy sa takie ze w obcym miejscu idą za mną chocby nie wiem co. Przy domu pewnie by był bunt, siadanie i "zdejmij mi to", ale tam gdzie jedziemy bedą tak zaaferowane ze nawet nie zauważą że cos mają nowego na sobie :) Reasumujac- o to że nie będą chciały tego nosić to się nie martwię. Co do derek - moje psy maja po dwie i tez nie widzę żeby marzły, ale co innego wyjść na godzinkę czy dwie na dwór, a co innego cały dzień na śniegu - muszę mieć dla nich cos, zeby się te śniegowe kule na siersci nie robiły i zeby własnie nie były mokre łapki. Teraz mają takie derki i to mało, co widać po śniegu łapkach Lokiego: Quote
tigrunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Trochę mało czasu do soboty wątpię, że ktoś Ci coś uszyje :roll: Sprawdź tu : [url=http://www.evab.republika.pl/]LASER LITES - EVAB- Kosmetyki dla ps Quote
Visenna Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Tigrunia link nie działą. A ja nie chce zeby mi ktos szył, chce gotowe ;) No i z Warszawy w związku z tym, ale i tak dziękuję Quote
tigrunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Visenna']Tigrunia link nie działą. A ja nie chce zeby mi ktos szył, chce gotowe ;) No i z Warszawy w związku z tym, ale i tak dziękuję Bo dogo nie przymuje linów. Wpisz to www.. coś tam Quote
Yourii Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 marlena924 napisał(a):Jak Wasz piesek zareagował jak go pierwszy raz ubraliście w ubranko, sweterek bądź kobinezonik? (...) Pierwszy raz ubrałam Furii ubranko gdy byłyśmy na działce w dość zimny dzień, najpierw biegała, ale po krótkim czasie przysiadała i trzęsła się z zimna więc nałożyłam jej ciepłe ubranko. Widać było że jej się podoba bo do końca dnia szalała i biegała zadowolona :) Quote
bluerat Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Szukam dla Suzi kombinezonu na zimę (a najlepiej 2-3 na zmianę), bo nie wyobrażam sobie co będzie jak spadnie śnieg, a chcę z nią dosyć intensywnie spacerować aby wzmocnić mięśnie na wiosenne wystawy. Szukam kombinezonu o następujących parametrach : - ma 4 nogawki - ocieplany, ale od wewnątrz jest podszewka gładka a nie polar, żeby zminimalizować kołtunienie włosów - zapinany na grzbiecie na zamek błyskawiczny, z zakładką żeby nie przycinać włosów Prawie idealne są z Fiona Collection ale od środka jest polar. Miałam ideał w ręce ale bez metki i rozmiar za wielki, nie wiem jak go odszukać. Pomocy! Quote
Balbina. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Nie wiem czy gdzieś są takie kombinezony:shake:Też takiego szukam ale juz zwątpiłam,że gdzieś takie cos jest:roll:Ja ma narazie 4 ubranka więc wystarcza.I tak ubieram Franka rzadko generalnie przy temp. minusowej Quote
Ana04 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 bluerat a patrzyłaś tu http://royalstyle.xt.pl/ ? Quote
bluerat Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Nie znałam tego sklepu, ciekawa oferta, dziękuję :) Quote
Recommended Posts