Joasia&Fibi Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witam:)))Jeszcze tylko tydzień i będę miala swoją sunię w domku:)):lol:,wczoraj przyszedł mi cudny sweterek z allegro ale bede musiala poczekac z pokazem psiej mody az mała urośnie:)Jestem juz zaopatrzona w Eukanubę,piękny wiklinowy kosz ala buda(wiem,ze zostanie pozarty ale co tam:)) itd... brakuje mi tylko Piesiunia:)Buziaki,pozdrawiam:) Quote
Joasia&Fibi Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witam:)))Jeszcze tylko tydzień i będę miala swoją sunię w domku:)):lol:,wczoraj przyszedł mi cudny sweterek z allegro ale bede musiala poczekac z pokazem psiej mody az mała urośnie:)Jestem juz zaopatrzona w Eukanubę,piękny wiklinowy kosz ala buda(wiem,ze zostanie pozarty ale co tam:)) itd... brakuje mi tylko Piesiunia:)Buziaki,pozdrawiam....... Quote
Joasia&Fibi Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Eksperyment z fotkami udaje sie...i to mi kompletnemu laikowi:)) Quote
Joasia&Fibi Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 aj udało mi sie nizej wkleic maleństwo:)) Quote
Joasia&Fibi Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witaj,co masz na mysli mówiąc gotowe obiadki?Prosze,napisz czym mozna oprócz eukanuby i royla karmic maluchy?Ja ostatecznie zdecydowalam sie na eukanube,poniewaz tym karmione są u hodowcy,oprócz mleka matki...Ale co jeszcze? Quote
Upiór Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Witam wszystkich i bardzo proszę o pomoc... nadchodzi druga zima i my wciąz nie mamy dobrego, ladnego zimowego kombinezonika:shake::-( u nas na Litwię w jednym miejscu sprzedają, ale bardzo daleko i jak prosilam, to nie syla:shake:moze ktorys wasz polski sklep zgodzilby sie mi przyslac, a moze ktos z was sprzedaje? Szukalam nawet w amerykanskich sklepach, ale tam nic takiego nie mają:shake:znalazlam w jednym sklepie, ale tylko za 80 dolarow:-o jak ktos ma jakies pomysly, wiedzą gdzie mozna kupic, to bardzo proszę was o jakies linki, porady:kiss_2: Quote
tigrunia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 taks szyje swietne kubraczki i z tego co mi wiadomo nie ma problemu z wysyłką za granicę. Moja Jessi ma taki kubraczek. Zdjęcia sa fgdzieś tam w temacie ... : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331 Quote
Upiór Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 tigrunia napisał(a):taks szyje swietne kubraczki i z tego co mi wiadomo nie ma problemu z wysyłką za granicę. Moja Jessi ma taki kubraczek. Zdjęcia sa fgdzieś tam w temacie ... : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84331 dzięki, ale co to za taks? mozna bardziej konkretnie, moze jakis link, namiary? Quote
Upiór Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ale mi potrzebny kombezik na eszystkie 4 lapki:placz: Quote
Ramona Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 a zobacz tutaj ten pan ma kilka innych ale maja równiez sklep wiec pewnie i inne kombinezoniki maja takze a firma porzadna :) http://www.allegro.pl/item266316017_sliczne_sportowe_ubranko_kup_teraz_.html Quote
Ariedale Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 U mnie to mój Feniks jak mu założyłam kubraczek(kombinezon) to jak kaczka chodził i ciągle się przewracał, ale teraz już przywykł:D Quote
Jofka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dzisiaj Tolek był na spacerze w sweterku,ale i tak było mu zimno. Czekamy aż przyślą nam jego kurteczkę.:mad: Quote
Upiór Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Shahar napisał(a):a zobacz tutaj ten pan ma kilka innych ale maja równiez sklep wiec pewnie i inne kombinezoniki maja takze a firma porzadna :) http://www.allegro.pl/item266316017_sliczne_sportowe_ubranko_kup_teraz_.html aha, juz wczoraj widzialam, przypomnialam ze mogę u was na allegro popatrzec, okazalo się, ze u was jest drozej, chociaz ile wiem Litwini i wiozą kombinezony wlasnie o d was :roll: więc chyba pojadę lepiej do innego miasta u siebie, moze i sobie tam cos jeszcze znajdę, nie tylko piesku i będzie po klopocie :) Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Na allegro jest bardzo dużo. Jak nie znajdziesz u siebie to bardzo polecam właśnie allegro :) Tam jest masa tych ciuszków do wyboru! :cool3: Quote
Upiór Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 znalazlam tam jakąs pepsi29, ktora ma mnie potrzebne rzeczy, ale... ma ona 22 negatywne opinię:razz: boję się slac się, szkoda nerwow i pieniędzy, jak Poaacy z nią nawet do policji dochodzili, to jak zobaczy, ze ja z Litwy i potem nie bardzo co zrobię, to naprawdę mnie oszuka:shake: wlasnie tak o niej czytalam w negatywach... Quote
Ramona Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Moze ma ktos inny te same ciuszki.Poszukaj jeszcze a od tej osoby która wymieniasz to bym nie kupowala. Quote
tigrunia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ja bym nie kupowała od tego użytkownika. Poszukaj czegoś innego. Ja kupuje masę rzeczy na allegro i jak widzę chociaż jedną negatywną opinie to zazwyczaj rezygnuję a tu aż 22 !! Coś jest nie tak :shake: Quote
chilijka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Proszę spojrzeć ile ten allegrowicz sprzedał - ponad 5 tys. produktów. Na taka ilość zawsze znajdzie się pare niezadowolonych osób. Kupowałam smycz flexi u niego - nie mam zastrzeżeń. Pozdrowionka Quote
chemicalo Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 A ja potrzebuję ubranka na wszystkie 4 nogi dla yorka. Tylko jakieś normalne, bez żadnego wymyślania. Najlepiej ortalionowe na polarze. Tylko nie wiem na co mam się zdecydować... Chyba ten wezmę: http://allegro.pl/item265722467_cieply_nieprzemakalny_kombinezon_moro_dla_psa.html Ps. Swoją dorgą to ten allegrowicz prowadzi też pseudohodowle. Od takiego nigdy bym nie kupiła :shake: Quote
Ramona Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Mi sie osobiscie bardzo podoba te ubranko http://allegro.pl/item271102467_zima_za_pasem_kup_ubranko_dla_swojego_pieska.html Chilijko ja jednak pomimo tylu pozytywów i tak bym od tej osoby(pepsi29) nic nie kupiła wystarczy poczytac a nawet jesli ma sie tyle pozytywnych komentarzy to w porównaniu z negatywani +neutrale to nie wychodzi ładnie. Quote
Recommended Posts