Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam:)))Jeszcze tylko tydzień i będę miala swoją sunię w domku:)):lol:,wczoraj przyszedł mi cudny sweterek z allegro ale bede musiala poczekac z pokazem psiej mody az mała urośnie:)Jestem juz zaopatrzona w Eukanubę,piękny wiklinowy kosz ala buda(wiem,ze zostanie pozarty ale co tam:)) itd... brakuje mi tylko Piesiunia:)Buziaki,pozdrawiam:)

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam:)))Jeszcze tylko tydzień i będę miala swoją sunię w domku:)):lol:,wczoraj przyszedł mi cudny sweterek z allegro ale bede musiala poczekac z pokazem psiej mody az mała urośnie:)Jestem juz zaopatrzona w Eukanubę,piękny wiklinowy kosz ala buda(wiem,ze zostanie pozarty ale co tam:)) itd... brakuje mi tylko Piesiunia:)Buziaki,pozdrawiam.......

Posted

Witaj,co masz na mysli mówiąc gotowe obiadki?Prosze,napisz czym mozna oprócz eukanuby i royla karmic maluchy?Ja ostatecznie zdecydowalam sie na eukanube,poniewaz tym karmione są u hodowcy,oprócz mleka matki...Ale co jeszcze?

• 3 weeks later...
Posted

Witam wszystkich i bardzo proszę o pomoc... nadchodzi druga zima i my wciąz nie mamy dobrego, ladnego zimowego kombinezonika:shake::-( u nas na Litwię w jednym miejscu sprzedają, ale bardzo daleko i jak prosilam, to nie syla:shake:moze ktorys wasz polski sklep zgodzilby sie mi przyslac, a moze ktos z was sprzedaje?
Szukalam nawet w amerykanskich sklepach, ale tam nic takiego nie mają:shake:znalazlam w jednym sklepie, ale tylko za 80 dolarow:-o

jak ktos ma jakies pomysly, wiedzą gdzie mozna kupic, to bardzo proszę was o jakies linki, porady:kiss_2:

Posted

Shahar napisał(a):
a zobacz tutaj ten pan ma kilka innych ale maja równiez sklep wiec pewnie i inne kombinezoniki maja takze a firma porzadna :)

http://www.allegro.pl/item266316017_sliczne_sportowe_ubranko_kup_teraz_.html

aha, juz wczoraj widzialam, przypomnialam ze mogę u was na allegro popatrzec, okazalo się, ze u was jest drozej, chociaz ile wiem Litwini i wiozą kombinezony wlasnie o d was :roll: więc chyba pojadę lepiej do innego miasta u siebie, moze i sobie tam cos jeszcze znajdę, nie tylko piesku i będzie po klopocie :)

Posted

znalazlam tam jakąs pepsi29, ktora ma mnie potrzebne rzeczy, ale... ma ona 22 negatywne opinię:razz: boję się slac się, szkoda nerwow i pieniędzy, jak Poaacy z nią nawet do policji dochodzili, to jak zobaczy, ze ja z Litwy i potem nie bardzo co zrobię, to naprawdę mnie oszuka:shake: wlasnie tak o niej czytalam w negatywach...

Posted

Ja bym nie kupowała od tego użytkownika. Poszukaj czegoś innego. Ja kupuje masę rzeczy na allegro i jak widzę chociaż jedną negatywną opinie to zazwyczaj rezygnuję a tu aż 22 !! Coś jest nie tak :shake:

Posted

Proszę spojrzeć ile ten allegrowicz sprzedał - ponad 5 tys. produktów. Na taka ilość zawsze znajdzie się pare niezadowolonych osób. Kupowałam smycz flexi u niego - nie mam zastrzeżeń. Pozdrowionka