Behatka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 koregra napisał(a):To takie na jesień, a jak w lato pada deszcz to chyba za gorąco w takim. Ja zrobię fotkę wdzianka Cori. Uszyliśmy dla niej i teraz jest super gdy pada deszczyk to i na kupeczkę można wyjść.:multi: Czekam na fotkę z wdziankiem na deszcz. Ja tez zrobię zdjęcie kurteczki którą kupiłam na Allegro (link podałam wczesniej) jak tylko aparat wróci do domu. Mojej suczce nie jest gorąco w tej kurteczce poniewaz nie jest ocieplana, tylko podszyta taką siateczką (jak mają bluzy sportowe), a kapturek ściągnięty jest sznureczkiem. Wybrałam kolorek niebieski, no jest śliczna. :loveu: Gdybym umiała szyć też bym chetnie coś uszyła. Może jakiś mały kurs ktos zrobi. Quote
koregra Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Przeciwdeszczowe Bardzo proste w uszyciu a jakie fajne, przynajmniej dla nas :lol: Quote
koregra Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 No i zimowy Cori na zdjęciach trochę zaspana - proszę wybaczyć :lol: Quote
Acia_ Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='koregra'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Miziu Miziu dla sliczniusiej modelki :loveu: :loveu: :loveu: Edit I tak żeby było na temat, to śliczny płaszczyk :D Quote
koregra Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 a i jeszcze mamy skrojony taki ciepły polarek nieprzemakalny :lol: Quote
Magda Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Hihi...Kamilko super! http://img235.imageshack.us/img235/3816/54178390vk8.jpg Cori wygląda jak gangster:evil_lol: I ta mina Quote
danani Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='koregra']Przeciwdeszczowe :lol: Mam Cię-ZJEM Cię :eviltong: Superwdzianko! Quote
madziasto4 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Cori wygląda jak mafiozo w tej skórze :evil_lol: Quote
koregra Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Asia&Misia']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Miziu Miziu dla sliczniusiej modelki :loveu: :loveu: :loveu: Edit I tak żeby było na temat, to śliczny płaszczyk :D Dzięki [quote name='PositiveThought']Kamilko, świetne! :bigok: to przeciwdeszczowe ze skóry? a polarek jak ma rękawki zrobione? ja zawsze robiłam taką 'skarpetę', a rękawki doszywałam osobno... To materiał skóropodobny, mama sobie szyła z niego płaszcz i zostały ścinki :cool3: Co do rękawków to widać ich wykrój na tym wdzianku co jest już skrojone. [quote name='Magda_Miki']Hihi...Kamilko super! http://img235.imageshack.us/img235/3816/54178390vk8.jpg Cori wygląda jak gangster:evil_lol: I ta mina Ona to mała gangsterka :evil_lol: [quote name='danani']Mam Cię-ZJEM Cię :eviltong: Superwdzianko! Dziękujemy:lol: [quote name='madziasto4']Cori wygląda jak mafiozo w tej skórze :evil_lol: No musi jakoś nadrabiać jak jest taka malutka :lol: Najważniejsze że nie moknie. Dziś rano padało a siku się chciało, więc wdzianko się ubrało, i jest super :razz: Quote
Neva Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Zarypiaste to zdjecie, w ramke i na ściane. Takie ujęcie , SUPER :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Atka, to FBI to jest polar czy jakiś welur, bo się dopatrzeć nie mogę..:stupid: Quote
ROZI_ Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 a kawaler na pierwszym zdjęciu to senny - oj senny:lol: Quote
agoosia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 extra wyglada super!! widze ze są w naszym gronie agenci :P Quote
Kasia&Max Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Behatka']Ja mam dla mojej suni dużo ubranek (koszulki, polarki...nawet kapelusik), ale kiedy pada deszcz i jest mokro tez miałam problem jak Ty Kasiu. Moja suczka po prostu nie chciała wyjść z klatki jak padał deszcz. Brałam ją na ręce i wynosiłam na trawę, ale uciekała z powrotem.Ostatnio jak zaczęła się załatwiać na wycieraczce u sasiadki pomyślałam o kurteczce ortalionowej. Myślałam że jakoś sama uszyję, ale marna ze mne krawcowa. Na szczęście trafiłam na Allegro i jest super. Do domu wracamy tylko z mokrymi łapkami, a reszta jest sucha. http://www.allegro.pl/item191504079_191504079.html A wiesz...zbieramy pieniążki z Maxem na identyczną:)i z tego samego żródła:)wiec mówisz, że kurteczka się przydaje, a czy sunia przestała bać się już deszczu? Pozdrawiam! Quote
Behatka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Kurteczka przydaje się bardzo często zwł. teraz gdy często pada deszcz, a piesek jednak musi załatwiać swoje potrzeby. Z wychodzeniem na dwór jest zdecydowanie lepiej, spacerujemy w deszczu po całym osiedlu. A i wygoda dla mnie, bo nie muszę suszyć całej siersci suszarką, a jedynie wycieram łapki ręcznikiem. Myślę, że to tak jak z nami - tez nie lubimy za bardzo moknąć. A że yorki to zmarzluchy i wygodnisie, to już wszyscy doskonale wiedzą. Quote
Suzy666 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Jak moja Suzulka urodziła maluchy to postanowiłyśmy z moją mamą zrobić im małe czapeczki i pelerynki. była to od nas taka mała wyprawka dla tych maluszków...;) Quote
Magda Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ROZI napisał(a):ale śliczne malutkie czerwone kapturki Ciekawe tylko gdzie wilk?:hmmmm::lol: Quote
agoosia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 słodkie!! ja jak bym chciała takiego szkraba dostac od hodowcy super pomysł!! Quote
Behatka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Śliczne pieseczki w ślicznych ubrankach. Też chcę takie szczeniaczki tylko jak moja sunia by to zniosła. Z czego są te kubraczki, z polarku? Quote
Recommended Posts