Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

koregra napisał(a):
To takie na jesień, a jak w lato pada deszcz to chyba za gorąco w takim. Ja zrobię fotkę wdzianka Cori. Uszyliśmy dla niej i teraz jest super gdy pada deszczyk to i na kupeczkę można wyjść.:multi:

Czekam na fotkę z wdziankiem na deszcz. Ja tez zrobię zdjęcie kurteczki którą kupiłam na Allegro (link podałam wczesniej) jak tylko aparat wróci do domu. Mojej suczce nie jest gorąco w tej kurteczce poniewaz nie jest ocieplana, tylko podszyta taką siateczką (jak mają bluzy sportowe), a kapturek ściągnięty jest sznureczkiem. Wybrałam kolorek niebieski, no jest śliczna. :loveu: Gdybym umiała szyć też bym chetnie coś uszyła. Może jakiś mały kurs ktos zrobi.

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koregra']

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Miziu Miziu dla sliczniusiej modelki :loveu: :loveu: :loveu:

Edit

I tak żeby było na temat, to śliczny płaszczyk :D

Posted

[quote name='Asia&Misia']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Miziu Miziu dla sliczniusiej modelki :loveu: :loveu: :loveu:

Edit

I tak żeby było na temat, to śliczny płaszczyk :D

Dzięki

[quote name='PositiveThought']Kamilko, świetne! :bigok:
to przeciwdeszczowe ze skóry?

a polarek jak ma rękawki zrobione? ja zawsze robiłam taką 'skarpetę', a rękawki doszywałam osobno...

To materiał skóropodobny, mama sobie szyła z niego płaszcz i zostały ścinki :cool3:
Co do rękawków to widać ich wykrój na tym wdzianku co jest już skrojone.

[quote name='Magda_Miki']Hihi...Kamilko super!

http://img235.imageshack.us/img235/3816/54178390vk8.jpg

Cori wygląda jak gangster:evil_lol: I ta mina
Ona to mała gangsterka :evil_lol:

[quote name='danani']Mam Cię-ZJEM Cię :eviltong:

Superwdzianko!

Dziękujemy:lol:
[quote name='madziasto4']Cori wygląda jak mafiozo w tej skórze :evil_lol:
No musi jakoś nadrabiać jak jest taka malutka :lol:

Najważniejsze że nie moknie. Dziś rano padało a siku się chciało, więc wdzianko się ubrało, i jest super :razz:

Posted

[quote name='Behatka']Ja mam dla mojej suni dużo ubranek (koszulki, polarki...nawet kapelusik), ale kiedy pada deszcz i jest mokro tez miałam problem jak Ty Kasiu. Moja suczka po prostu nie chciała wyjść z klatki jak padał deszcz. Brałam ją na ręce i wynosiłam na trawę, ale uciekała z powrotem.Ostatnio jak zaczęła się załatwiać na wycieraczce u sasiadki pomyślałam o kurteczce ortalionowej. Myślałam że jakoś sama uszyję, ale marna ze mne krawcowa. Na szczęście trafiłam na Allegro i jest super. Do domu wracamy tylko z mokrymi łapkami, a reszta jest sucha.
http://www.allegro.pl/item191504079_191504079.html

A wiesz...zbieramy pieniążki z Maxem na identyczną:)i z tego samego żródła:)wiec mówisz, że kurteczka się przydaje, a czy sunia przestała bać się już deszczu? Pozdrawiam!

Posted

Kurteczka przydaje się bardzo często zwł. teraz gdy często pada deszcz, a piesek jednak musi załatwiać swoje potrzeby. Z wychodzeniem na dwór jest zdecydowanie lepiej, spacerujemy w deszczu po całym osiedlu. A i wygoda dla mnie, bo nie muszę suszyć całej siersci suszarką, a jedynie wycieram łapki ręcznikiem. Myślę, że to tak jak z nami - tez nie lubimy za bardzo moknąć. A że yorki to zmarzluchy i wygodnisie, to już wszyscy doskonale wiedzą.

Posted

Jak moja Suzulka urodziła maluchy to postanowiłyśmy z moją mamą zrobić im małe czapeczki i pelerynki. była to od nas taka mała wyprawka dla tych maluszków...;)