basia bonnie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 śliczne, śliczne :loveu::evil_lol::evil_lol: ale ja bym mojego psa w takie nie ubrała ;) Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='ß@$!@']śliczne, śliczne :loveu::evil_lol::evil_lol: ale ja bym mojego psa w takie nie ubrała ;) hahaha wyobraz sobie Erge w czymsc takim:lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']hahaha wyobraz sobie Erge w czymsc takim:lol: :evil_lol: :evil_lol: W czym? w różowym , zimowym kombinezoniku? :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='ß@$!@']W czym? w różowym , zimowym kombinezoniku? :evil_lol: oj tak:loveu: napewno bylo by jej do twarzy:loveu: tfu, znaczy do pyska:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']oj tak:loveu: napewno bylo by jej do twarzy:loveu: tfu, znaczy do pyska:evil_lol: Taaa napewno, w takim różowym :evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='ß@$!@']Taaa napewno, w takim różowym :evil_lol::loveu::evil_lol: no a nie?:cool1:tylko czy bedzie dla niej rozmiar:evil_lol: Quote
chemicalo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 A ja już szukam czegoś na zimę. Ha ha! Lato się dobrze nie zaczęło, a ja już o zimie myśle:evil_lol: Jakby ktoś znalazł jakiś kombinezon lub coś co by się na chłodniejsze dni nadało, dla yorkowego chlopaka, to ja bardzo poproszę o linka :) Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Bblue']A ja już szukam czegoś na zimę. Ha ha! Lato się dobrze nie zaczęło, a ja już o zimie myśle:evil_lol: Jakby ktoś znalazł jakiś kombinezon lub coś co by się na chłodniejsze dni nadało, dla yorkowego chlopaka, to ja bardzo poproszę o linka :) różowy:loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
chemicalo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']różowy:loveu: :loveu: :evil_lol: Taaaa :) To mu kupię: http://www.bocian.bazarek.pl/opis.php/tid,127176/title,SWETEREK-Xs/ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Bblue']Taaaa :) To mu kupię: http://www.bocian.bazarek.pl/opis.php/tid,127176/title,SWETEREK-Xs/ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: omg:-o tak, tak kup mu to:multi: :multi: moge ci zaprezentowac jezeli dasz mi kase:evil_lol: :cool3: Quote
chemicalo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']omg:-o tak, tak kup mu to:multi: :multi: moge ci zaprezentowac jezeli dasz mi kase:evil_lol: :cool3: 25 mam urodziny. Więc poproszę. Ale kasy nie dam, bo nie mam. Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Bblue']25 mam urodziny. Więc poproszę. Ale kasy nie dam, bo nie mam. hahahaha:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Bblue']Taaaa :) To mu kupię: http://www.bocian.bazarek.pl/opis.php/tid,127176/title,SWETEREK-Xs/ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak Tak! Różowy! :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Acia_ Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 No coż jak róż to róż! (ale mi sie rymło :evil_lol: ) Quote
Wiviel Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Hej ! Chciałabym was prosić o wykroje ubranek dla yoreczków. Poza tym jestem ciekawa jakie materiały są dla tych maleństw najodpowiedniejsze? Pozdrawiam - WIVIEL. Quote
maartucha Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Wiviel napisał(a):Hej ! Chciałabym was prosić o wykroje ubranek dla yoreczków. Poza tym jestem ciekawa jakie materiały są dla tych maleństw najodpowiedniejsze? Pozdrawiam - WIVIEL. podpisuje sie :) a My sie zaopatrzymy napewno w polarek jakis :) Quote
Kasia&Max Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='pysiulka86']A mi sie bardzo te podobaja http://www.allegro.pl/item204336904_promocja_ubranka_exclus_bluzy_z_imieniem_pupila.html Jak tylko Kikunia podrosnie napewno takie zakupie :) My właśnie kupiliśmy u tej Pani, Polecam!!! Quote
Kasia&Max Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 wg mnie najlepsze sa z polarku chociaz ostatnio zbieramy z Maxem na kurteczke:) Jest z ortalionu a od środku obszyta jest milutkim polarkiem, te kurteczki sa naprawde super...nie przemakaja i sa mega cieplutkie. Pozdrawiamy!!! Quote
chemicalo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ja chyba też kupię kombinezon. Widzieliście na allegro coś fajnego? Quote
Ramona Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Koło mnie jest misteczko i nazywa sie Sierpc w tym Sierpcu jest firma która szyje ubranka dla psiaczków nazywa sie Dog Fashion zreszta bardzo znana jak znajde link do stronki to przesle :) No i stronka sie znalazła wklejam link :) http://www.dogfashion.pl/ Quote
koregra Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 My mamy 3 ubranka. Pierwszy był cienki polarek uszty, najlepszy na chłodniejsze dni i zimne poranki. Poźniej kombinezon kupiony, i teraz uszyliśmy płaszczyk przeciwdeszczowy Zdjęcia wkleimy jak zrobimy :lol: Quote
koregra Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Niestety bez tych ubranek Cori by nie wyszła w niektóre dni na polko. Ona mam malutko włosków, jak pada mżawka to jest mokra jak po prysznicu i cała się trzęsie, a na siku trzeba wyjść Quote
madziasto4 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Moi najczęściej w zimie drepczą w takich strojach: Toro (na zdjęciu miał wtedy 5 miesięcy) w bordowym golfie, Master w ubranku w kratkę- podszyte polarem od środka. Mamy jeszcze kombinezon za silne mrozy i zwykłe ubranko bez podszyć w typie tego w kratkę. Quote
owczarnia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Bardzo mi się podoba ta bluza z kapturem, moro. Dasz namiar gdzie ją kupiłaś? Wygląda że jest chyba czymś podszyta, żeby się włos nie elektryzował? Quote
Recommended Posts