Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ß@$!@']śliczne, śliczne :loveu::evil_lol::evil_lol: ale ja bym mojego psa w takie nie ubrała ;)
hahaha wyobraz sobie Erge w czymsc takim:lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']W czym? w różowym , zimowym kombinezoniku? :evil_lol: oj tak:loveu: napewno bylo by jej do twarzy:loveu: tfu, znaczy do pyska:evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']Taaa napewno, w takim różowym :evil_lol::loveu::evil_lol:
no a nie?:cool1:tylko czy bedzie dla niej rozmiar:evil_lol:

Posted

A ja już szukam czegoś na zimę.
Ha ha! Lato się dobrze nie zaczęło, a ja już o zimie myśle:evil_lol:
Jakby ktoś znalazł jakiś kombinezon lub coś co by się na chłodniejsze dni nadało, dla yorkowego chlopaka, to ja bardzo poproszę o linka :)

Posted

[quote name='Bblue']A ja już szukam czegoś na zimę.
Ha ha! Lato się dobrze nie zaczęło, a ja już o zimie myśle:evil_lol:
Jakby ktoś znalazł jakiś kombinezon lub coś co by się na chłodniejsze dni nadało, dla yorkowego chlopaka, to ja bardzo poproszę o linka :)
różowy:loveu: :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='*luthien*']omg:-o
tak, tak kup mu to:multi: :multi: moge ci zaprezentowac jezeli dasz mi kase:evil_lol: :cool3:

25 mam urodziny. Więc poproszę. Ale kasy nie dam, bo nie mam.

Posted

Hej !
Chciałabym was prosić o wykroje ubranek dla yoreczków. Poza tym jestem ciekawa jakie materiały są dla tych maleństw najodpowiedniejsze?
Pozdrawiam - WIVIEL.

Posted

Wiviel napisał(a):
Hej !
Chciałabym was prosić o wykroje ubranek dla yoreczków. Poza tym jestem ciekawa jakie materiały są dla tych maleństw najodpowiedniejsze?
Pozdrawiam - WIVIEL.

podpisuje sie :)

a My sie zaopatrzymy napewno w polarek jakis :)

Posted

wg mnie najlepsze sa z polarku chociaz ostatnio zbieramy z Maxem na kurteczke:) Jest z ortalionu a od środku obszyta jest milutkim polarkiem, te kurteczki sa naprawde super...nie przemakaja i sa mega cieplutkie. Pozdrawiamy!!!

Posted

My mamy 3 ubranka. Pierwszy był cienki polarek uszty, najlepszy na chłodniejsze dni i zimne poranki. Poźniej kombinezon kupiony, i teraz uszyliśmy płaszczyk przeciwdeszczowy Zdjęcia wkleimy jak zrobimy :lol:

Posted

Niestety bez tych ubranek Cori by nie wyszła w niektóre dni na polko. Ona mam malutko włosków, jak pada mżawka to jest mokra jak po prysznicu i cała się trzęsie, a na siku trzeba wyjść

Posted

Moi najczęściej w zimie drepczą w takich strojach:

Toro (na zdjęciu miał wtedy 5 miesięcy) w bordowym golfie, Master w ubranku w kratkę- podszyte polarem od środka.

Mamy jeszcze kombinezon za silne mrozy i zwykłe ubranko bez podszyć w typie tego w kratkę.