Upiór Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 tak, to wielki problem:-( niektorzy uzywają specjalne instrumenty, ktore sprzedają się u stomatologow i sami w domu nimi czyszczą zęby dla psow, ja tez od dluzszego czasu o tym myslę, bo te pasty i nawet kosci to w ogole nic uzytecznego, a psu to wielka męka... Quote
Balbina. Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja mojemu yoreczkowi daję od czasu do czasu denta stix z pedigree a tak że do codziennej porcji wody dolewam łyżeczkę dental fresh:cool3:Je sucha karmę. Quote
eve86 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 A co moze byc przyczyną brzydkiego zapachu z pyszczka mojego maleństwa??? Ma 5 miesiecy!!!! Jest odrobaczony... Ale czy to moze wina dziąseł które krwawią bo ząbki mu idą???? Nie wiem sama ale to trwa tak od 6 dni :roll: Quote
bandida Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A mój yorkowy tymczasowicz błyskawicznie poradził sobie z paskudnym kamieniem nazębnym :multi:, teraz zostało tylko troszeczkę przy kłach :cool3: Sposób prosty jak przysłowiowa budowa cepa, yorek wcina surowe mięsne kości (dieta BARF) po 2 dniach śladu po kamieniu nie było ;) Yorek najedzony i ząbki czyściutkie. Quote
nane Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 bandida napisał(a):A mój yorkowy tymczasowicz błyskawicznie poradził sobie z paskudnym kamieniem nazębnym :multi:, teraz zostało tylko troszeczkę przy kłach :cool3: Sposób prosty jak przysłowiowa budowa cepa, yorek wcina surowe mięsne kości (dieta BARF) po 2 dniach śladu po kamieniu nie było ;) Yorek najedzony i ząbki czyściutkie. potwierdzam :cool3: to jest chyba najlepszy sposób jaki znam na walkę z kamieniem prócz usuwania u weta oczywiście :cool1: Quote
Recommended Posts