grazyna9915 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 iwop napisał(a): Dla mnie to ona może byc nawet mastino napoletano:diabloti: Poczekaj jak Ci zrobię nowe fotki, zaraz zmienisz zdanie. :eviltong: Na dodatek muszę sprawdzić co to jest mastino napoletano. :roll: Nie lubię zagadek, ale książkę mam już po ręką. :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Przejżałam książkę, mastino zdecydowanie bardziej mnie przypomina niż NUKĘ. :evil_lol: Quote
iwop Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 A niech wam będzie:evil_lol: Fakt faktem, że Nuka jest śliczna:p Quote
grazyna9915 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Tyle ogłoszeń i dalej nic. Psiak czeka. Quote
grazyna9915 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 NUKA ma dom!!! Ale błagam nie pytajcie mnie o szczegóły bo jeszcze ich nie znam. W schronisku byłam po przeszło 1,5 miesięcznej przerwie i jedynie co to robiłam fotki i spisałam 58 numerów psiaków które podczas mojej nieobecności znalazły dom. Wśród nich była NUKA!:multi: TAK BARDZO SIĘ CIESZĘ! Bull, nie bull, ale w końcu ma dom! Ps. Ostatnio chyba widziałam ją na spacerze, jak ciągneła na smyczy opiekuna :evil_lol:, miałam podejść i ich zaczepić, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam, że jej nie ma w schronie, że to całkiem prawdopodbne, że to jest NUKA. Acha, cynk dla Tyszan, jeżeli to była ona to widziałam ją na osiedlu "B".:cool3: NUKA powodzenia! Quote
Arlene Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Brawo Nuka! :multi: Ten wymarzony domek trafił się i Nusi. Wiedziałam, że tak będzie, w końcu do imienniczki mojej Nulki musiało uśmiechnąć się szczęście :lol: :multi: Quote
Mada:) Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 HURAAA...!! ROZGLĄDAMY SIĘ PO ''B''!! :multi: A kaj dokładniej Pani Gago? Quote
grazyna9915 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Mada ja ją widziałam na skrzyżowani na Hotelowcu, o ile to ona była. Quote
Recommended Posts