wiata Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 :multi::multi::multi: Żwirku kochany, szerokiej drogi, szczęśliwego życia, dużo miłości, powodzenia i wszystkiego naj. Bądź grzeczny słoneczko. Prosimy o zmianę tematu i przeniesienie Żwirka do szczęśliwców. Quote
madzia828 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Madzia zmieniaj tytuł watku :cool3::cool3: Quote
madzia828 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 pisałam z nową Panią Zwirka na gg był bardzo grzeczny podczas podróży, Pani Natalia jest bardzo z niego zadowolona wszystkim się podoba:loveu: jest wykąpany i pachnący ma już obroże przeciw pchłom i kleszczom czeka go jeszcze wizyta u weta ;) Pani Natalia napisała ze wreszcie chce jej się wychodzić z domu bedzie o niego dbać jak o własne dzieci;) już się zapowiedziałam na wizyte :evil_lol: aha no imię Żwirek zostaje:multi: fotki na pewno bedą córka p. Natali ma zrobić:p Quote
wiata Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No to jestem z Ciebie dumna Madziu, że taki cudny dom wysznupałaś. No i jestem dumna, że My takie mądre i wspaniałe imiona wymyślamy. Posłodziłam nam, a co :cool3:. Pani Natalio prosimy o dużo zdjęć i wieści. Quote
madzia828 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 mam nadzieje ze zdjęcia Żwirka wkrótce będą zaprosze Panią Natalię na forum;) Bogusiu to działamy dalej teraz Hipcio:cool3: Quote
madzia828 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 fotki Żwirka z nowego domku :cool3: pozwolę sobie skopiować e-maila od Pani Natali:p Witam Pani Madziu :) Cieszę się, że adoptowałam Żwirka, bo jest wspaniałym i zabawnym pieskiem :) Lubi wszystkich, zarówno ludzi, jak i psy :) A jest ich u nas na osiedlu nie mało. Prawie wcale nie szczeka, zaczął sikać jak piesek;p, na dworze obwą****e wszystkie krzaczki, drzewka i słupy. Chyba mu jest u nas dobrze, co widac na załączonych zdjęciach.Wszyscy za nim przepadamy, jest taką naszą przytulanką:)Pozdrawiam wszystkie wolontariuszki ze schroniska w Rybniku :) Żwirek ma swoją podusię:loveu::loveu: Quote
madzia828 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 pisałam z Panią Natalią na gg Żwirek ma zapalenie gardła i trochę kaszle dostał antybiotyk nie ma gorączki ale jest żywy i wesoły mam nadzieję ze szybko wyzdrowieje ;) Quote
wiata Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 No, no Żwirku, normalnie trafił Ci się hilton. Własna podusia (z moim ulupionym Kłapouchym), mieszkanko pod kolor, miłość pańciostwa :loveu:. Super... Zdrowiej słonko. Quote
madzia828 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Żwirek jest już zdrowy i wesoły:multi::multi: zaczyna szczekać na psy, coraz bardziej się rozkręca Pani Natalia jest bardzo z niego zadowolona jak i cała rodzina;) urwis wszystko chce zjadać papierki, kości:mad: na smyczy już nie ciągnie, jak chce wyjść to ściąga smycz z szafki :cool3: uwielbia długie spacery potem zasypia ze zmęczenia:p fotki bedą za jakiś czas, Pani Natalia zagląda na watek Zwirka i czyta na bieżąco mam nadzieje ze jak znajdzie wolną chwilę to zarejestruje się na forum:cool3: Quote
madzia828 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 dzisiaj dostałam taką wiadomość od Pani Natalii Pani Madziu-nasz Żwiruś czuje się bardzo dobrze,rozbrykał się i skacze jak mała kózka. Jest wspaniałym pieskiem, bardzo wesołym,ciekawym wszystkiego.a jak potrafi szczekać.A ile mamy radości gdy złapie czyjś kapeć i ucieka z nim.To już nie ten sam piesek ,którego przywiozłam.Często chodzimy na ogródek ,tam psiuruś goni gołębie,bo niczego się nie boi. Żwirku do lepszego domku nie mogłeś trafić:loveu::loveu: Quote
magda_z Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Bardzo się cieszymy, że Żwireczek trafił do tak wspaniałego domku :loveu: Quote
wiata Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Oj gołębie, miejcie się na baczności :eviltong:, Żwirek nadchodzi. Quote
basiapron Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Sliczny psiur.Tyle piesków jeszcze na domki czeka:( Quote
madzia828 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Pani Natalia zgodnie z obietnicą posłała fotki Żwirka/Bafiego Quote
madzia828 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 rodzinka Bafiego jest bardzo z niego zadowolona:p psiak jest grzeczny, kochany zresztą widać to na fotkach:loveu::loveu: po prostu wymarzony domek jeszcze raz bardzo dziękuję Pani Natalio za adopcję Żwirka:loveu::loveu: Quote
wiata Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 No, no, jakie gustowne i bezpieczne szeleczki ma piesio. Quote
madzia828 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 dostałam smska od pani Natali że u Bafiego wszystko dobrze :loveu::loveu: nowe fotki niebawem powinny się pojawić;) Quote
magda_z Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Super że u Bafiego wszystko dobrze :loveu: Z niecierpliwością czekamy na kolejne nowe foteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
madzia828 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 nowa porcja fotek Bafiego/ Żwirka:loveu::loveu: Quote
madzia828 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Pozwolę sobie skopiować emaila jakiego dostałam od Pani Natalii:loveu: Bafi Nauczył sie juz podawac łapkę , leżeć i przychodzic na zawołanie. Uwielbia biegac bez smyczy , zwłaszcza ze swoimi kolegami. Ten nasz mały urwisek o niewinnych oczkach potrafi równiez ukrasc mi ciastko z talerzyka a potem z niewinną minką czeka co nastapi.Ale jak tu się na niego gniewac, jeśli ma przy tym śliczny uśmieszek. Jest bardzo mądrym pieskiem. Gdy któreś z nas wychodzi z domu bardzo teskni , więc wynagradzamy mu to jeżdżąc z nim czesto na wycieczki. Pozdrawiam !:p:p Quote
magda_z Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Widzę, że Bafi już sie całkiem zadomowił w swoim nowym domku :) Quote
madzia828 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Bafi ma się dobrze jest grzecznym mądrym psiakiem:loveu::loveu: kilka fotek Quote
Recommended Posts